Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hát gondolom hogy jobb pl az adata vitesta extreme et néztem az is 1066-os csak majdnem kétszer annyi volt mint a kingmax és nem jutott már rá lóvé, persze még lehet lecserélem. Csak most még monitort is kéne vennem. 22-es samut néztem. De remélem nemsokára meglesz a moncsi is és az új ramok is.
-
-
válasz
Gaboman #1098 üzenetére
Konkrétan milyen eredményekre vagy kiváncsi? Mennyit bír a proci maximum? Ezt még nem néztem meg, de ehhez jó lenne tudnom mekkora feszt adhatok neki max. És mennyi az amit hosszútávon is elvisel. 3dmark ban mit nyom? 3dmark 2006 ban 12000 pont körül teljesített amúgy. vga-t nem húztam. Memória időzítéseket sem babráltam. Egyszer próbálkoztam vele és akkor összeomlott szegény windows.
-
Sziasztok! 6750 em van! Amikor először próbáltam tuningolni akkor hagytam a 8-as szorzót és úgy húztam az fsb-t. 3,6ghz-en már nem nagyon volt stabil. Átraktam 7-es szorzóra és így semmi gondja a 3,6ghz-el , sőt még főljebb is megy! És ráadásul így az fsb átlépte a 2ghz-et!
Most 1,35V on van! Az lenne a kérdésem, hogy meddig szabad a feszt emelni amit még tartósan elvisel? -
-
válasz
lordring #634 üzenetére
A 400w elvileg pont a minimum követelmény kb egy ilyen konfignak. De az nagyon nem mindeggy milyen márkájú a táp. pl. Egy chieftec, enermax, zalmann vagy thermaltake biztos oké.
De ha valami noname akkor már nem biztos hogy minden helyzetben elegendő lesz.
Ha nem márkás akkor szerintem cseréld le egy márkásra mondjuk 450 vagy 500w os ra. -
-
Sziasztok!
Egy új masinát szertnék összedobni. prociból sierült a válsztás nagyjából. Anyagiaktól függően vagy 6750 vagy 6850 lesz. Viszont alaplap kérdésben elbizonytalanodtam. Nekem a lényeg az hogy a lehető legjobb lapot tegyem alá. Teljesítmény, stabilitás, tuning!! ( nem titok, leginkább játékra kell a gép)
Chipsetekből van bőven, de vajon melyik? p31, p35, g33, g31, 975, nforce 650, 680.
Válaszokat előre is köszi.
üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politikai mémek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest