Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Adatlapomon szereplő konfigot szeretném megrángatni, amíg meg nem érkezik az új alaplap-proci duó. Hihetetlen tudom, de eleddig nem tuningoltam az E6300-ast, pedig igencsak kellett volna. Gyári hűtés ugyebár...
Helyére hamarosan érkezik egy alpenföhn brocken 2-es. Az Asus P5Q lap a későbbiekben átkerül húgom gépébe és belekerül majd egy E6420-as, melyen egy coolermaster hyper 212 ül majd. Ezt a procit is mindenképpen húzni szeretnénk, ha már adott a hűtő.Hogyan induljak neki a dolognak? Socket 939 (már ha jól emlékszem) óta nem volt dolgom tuninggal, így kérlek benneteket, az alapoktól írjátok le/linkeljétek be, mire kell figyelnem!
Kezdésnek 333-ra állítottam a bus speedet, szorzó maradt 6-os. Prime 95 fut jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Valami baja van a tápomnak
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Helyére hamarosan érkezik egy alpenföhn brocken 2-es. Az Asus P5Q lap a későbbiekben átkerül húgom gépébe és belekerül majd egy E6420-as, melyen egy coolermaster hyper 212 ül majd. Ezt a procit is mindenképpen húzni szeretnénk, ha már adott a hűtő.