- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilágyi84
senior tag
4K tv-re márkátlan HDMI mini HDMI 2-3 ezres kábellel lehet nyugodtan a gépről nagyban nézni az elkészült fotókat? Köszönöm
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
*Ropi* #40409 üzenetére
Az a helyzet hogy nem értünk hozzá mivel első gép lesz számunkra nem kevés pénzből és ezért érdeklődők. Papír számla garancia rendben és elvileg hibátlan dobozos magyar boltból és adásvételi szerződéssel adná 77D. Amit furcsának tartunk hogy egy másik gép miatt eladó ami 80D 3 hónap után de ezek között szinte alig van különbség. Szerintem hamár vált az ember akkor komolyabb indokolná . Köszönöm a tanácsokat.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok használt gép vásárlásnál mire kell figyelni? Ez lenne az első komolyabb gép és talán lenne egy garanciás fél éves 1800 exposzamú. Köszönöm
-
Szilágyi84
senior tag
Még azon gondolkodtam biztos Ti jobban tudjátok akiknek már volt vagy van ilyesmi gépük hogy ezek is gondolom évente frissülnek jönnek az újabb modellek vagy max 2 évente. A 200d érdekelne vajon mikori modell hány éve jelent meg és innen elindulva a használt ára sokat zuhan vajon? Csak pl a mobilok nagyon gyorsan jönnek fejlődnek ami újként megjelenéskor x az egy év múlva használtan kb fele x pénz. Csak azért kérdezem mert lehet ha mégse maradna fél év után akkor minél kevesebb bukással tovább adva lehet mégis valami használt normális állapotút lenne célszerűbb keresni.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Donki Hóte #38184 üzenetére
Igen az lesz élesben megnézni amúgy biztos Canon DSLR lesz csak még eldöntendős melyik pontosan mivel nem olcsók ezért mindentéren számunkra megfelelőt nehogy cserélgetni kelljen de ugyebár egy átlagos kezdőnek amúgyis hiába vannak igényei ha nem próbált még jobbat ami komolyabb akkor valószínűleg megfelelő lesz a döntés így is remélem.
-
Szilágyi84
senior tag
Hú ennek nem örülök mert azt hittem megtaláltam a nekünk megfelelőt de a kényelem is szempont vagyis ha nagyon rossz a fogása akkor felejtős csak így megint magasabb lesz az összeg sajnos 200 lett volna a határ de úgyis a kiegészítőkkel megugrott volna használtan nem szívesen semmi műszaki dolgot. Most megint nézegedhetem max 250 - 300-ért mi lenne ami javasolt.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Donki Hóte #38168 üzenetére
Igen nagyon jó kicsit furcsáltam hogy valahol írják máshol meg nem. Memóriakártyát milyen márkát érdemes és hány GB-osat képes kezelni?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Donki Hóte #38161 üzenetére
Valószínűleg az lesz bár mostmár minden ketyeréből rengeteg választék van. Páromnak lesz női kéz nem lesz gond sőt ha néha én használom sem hiszem mert férfi létemre nincs nagy vaskos kezem inkább nőies méret. Bluetooth nincs esetleg mobilra küldés miatt csak USB vagy WiFi tvre laptopra?
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Donki Hóte #38156 üzenetére
Nem vagyok tisztában vele csak olvastam ezt a 100 ezres értéket amire felfigyeltem de hogy pontosan mi lehet valójában passz. Kis kompaktunk volt kb 7-8 éve azóta semmi gép csak mobil és elég komoly a téma lesz mit olvasgatnom hogy aránylag képben legyek a dolgokkal tudásilag a gépekkel kapcsolatosan. 2000d helyett inkább 200d a jelenlegi ami bejövős. Vajon ez mikori modell lehet mert gondolom ezekből is évente max kettő jönnek az újak?
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok teljesen újként tudatlanul kérdezek mert még nincs eldöntve az első gép típus. Szóval nem olcsók ezek újként és nézegettem használtan is. A kérdésem az lenne pl az aksijuk cserélhető mindegyiknek hamár elgyengűlne illetve elvileg kb 100000 kép készítésre vannak tervezve ami nem tudom valós létezik ez és utána akkor annyi a gépnek? Iyen esetben akkor nem érdemes használtat venni mert ki tudja valójában mennyit készítettek vele.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok párom kinézetét egy 2000D gépet első próbálkozásnak teljesen kezdőként használva. Az érdekelne milyen a gép középkategóriás vagy belépő és tudás teljesítmény arányban megér újonnan 125 ezret ez a márka vagy inkább más jobb lenne ilyen árkategóriában? Köszönöm a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest