- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Atyagatya! Az új Magic Lantern 15 blendényi dinamikát hoz ki az 5D Mark II-ből! A Canon megtanulhatna firmware-t írni ezektől a srácoktól.
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Sok sok évnyi Pentax használat után (nem titkoltan a videó képességek miatt) átállnék Canon rendszerre, de előbb véleményekre vadászom.
Első körben a kiszemeltem egy EOS 550D lenne (az 5D MkII lenne a cél, de sajnos alaposan megcsappant a költségvetésem, szóval egy darabig a "kisöcsivel" kell boldogulnom).
Három kiten gondolkozom
- EOS 550D + 18-55mm IS ~ 170k ( + 50mm f/2.8 ~ 30k)
- EOS 550D + 18-135mm IS ~ 240k
- EOS 550D + 18-55mm IS + 55-250 IS ~ 260-280kUtóbbinál jó nagy a szórás boltonként, de nekem fontos a 2 év márkaszervizes garancia.
Nekem a középsőhöz húz a szívem, mert a 18-135mm jól jönne a filmezéshez, meg végül is "nagytelére" csak ritkán van szükségem, na meg az 50mm f/2.8 obit 1 hónappal később is meg tudom venni a következő fizuból. De nem ismerem ezt az objektívet, nem tudom megéri-e az árát. Ha pedig az első megoldást választanám akkor az árba még beleférne egy rendszervaku is ami a "strobist stúdiózáshoz" ideális lenne, vagy egy akku tartó markolat, ami a videós üzemidőt növelné drasztikusan.
Vélemények? Pro vs. Kontra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest