Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nhpeti
tag
Sziasztok!
Ne kövezzetek meg, abszolút kezdő fotós vagyok, első használt DSLR gépemet vettem meg (Canon 1300d kit obival).
Azt tapasztalom, hogy hiába van az objektív AF módba kapcsolva (ilyenkor ugye manuálisan nem is tudom "tekergetni" a fókuszt), csak a teljes automatikus programban fókuszál automatán a fényképezőgép, Av módba (rekesz előválasztás) például abszolút nem.
Ennek így kell működnie, én nézek be valamit, vagy hibás a készülék? -
nhpeti
tag
Szeretnék elkezdeni fényképezni. Eddig csak teljesen amatőr szinten, automata beállításokkal fotóztam telefonnal, kompakt gépekkel. Most eldöntöttem, hogy veszek egy használt, olcsóbb DSLR gépet, hogy megtanuljam az alapokat.
Mivel diák vagyok, a keret eléggé szűkös (40k). Ezért az árért néztem Canon EOS 350d-t KIT objektívvel és Canon EOS 1000d-t szintén KIT objektívvel. Expó számot egyenlőre egyikről sem tudok, nem volt bent a hirdetésben és még nem válaszolt az eladó.
A kérdésem az lenne, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni ha közel azonos az állapot és az expószám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest