- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
nhpeti #33792 üzenetére
A 350D-t újra kézbe véve, a leginkább zavaró tulajdonsága (nekem) a kicsi kijelzője. Ezt már minden létező fényképezőgép meghaladta. Ennek persze magára a fotóra nincs hatása.
Én a helyedben arra hajtanék, hogy megkímélt állapotú legyen a fényképezőgép. A 350D több mint 11 éves darab, a legnagyobb rizikót az adja, hogy az alkatrészei mennyire öregedtek el. Ha javítani kell, akkor már rögtön nem éri meg... A vázon a viseltesség nyomát könnyű tetten érni, mert a markolaton van egy matt rész. Ez egy valamilyen festékréteg, ami a tapadást hivatott növelni, tehát lágy és egyfelől kopik a használattól, másrészt az idő megeszi és most néztem, körömmel lehet kapirgálni. A váz nem festett része is egy többé kevésbé mattított műanyag, ami a sok fogdosástól (például az expogomb környékén) képes kifényesedni. Nem kizárt, hogy idővel a kijelző is veszít a fényerejéből. A fényképezőgépről árulkodik a szíja is, ha eredeti.Én leginkább csak első tulajtól vennék gépet, mert ahány gazdája volt jó eséllyel annyian dolgoztatták meg azt a gépet. Én például 3 évig használtam (kb. 30.000 expo) , utána vettem egy újabbat és azóta már csak keveset (kb. 6-7.000 expó) nyúztam.
A gombokat alaposan érdemes ellenőrizni, mert a kontakthiba esélyes.
-
copass
veterán
válasz
nhpeti #33792 üzenetére
1000D-t már ne vegyél. 1100D-t még talán találsz 40k, 1200D 60k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest