Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Ez csak úgy jött a képbe, hogy több ismerősömmel beszélgettem objektívekről, és az egyiknek ez van elfekvőben. Természetesen ettől függetlenül akarok egy normális fixet, illetve jelenleg a Tamron 17-50-re lettem "rábeszélve" itt, bár tény, hogy nagyon nem kellett, mert elég meggyőző amit tud. A fixek terén még ott van a 40mm 2.8 STM Canon, és a Sigma 50mm 1.4, de a Tamron talán mindkettő helyett jó lehet. Sőt, a jelenlegi kit helyett is.
Zozzer888: igen, ezzel én is tisztában vagyok nagyjából, csak bíztam benne, hátha.
A 40mm-es Canon fix tök jó lenne, csak igazából a Tamron ugyanazt a fényerőt tudja, és még zoomos is. A minőség az egyedüli kérdés... Az 50mm-esek mellett a fényerő szólna. Amúgy az miért van, hogy 50mm-en tudnak 1.4-et, 35-40mm-ben pedig már az f2 is csak L-es obival érhető el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brave
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest