- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Na még az lenne szép, hogy még engem kezdenének ki, mert ideges vagyok erre az egészre...
Amúgy ez nem rágalmazás, nem írtam semmi olyat szerintem, csak az igazat. Mármint, hogy számomra, az én véleményem szerint felháborító, ahogy az én ügyemet kezelik. Már ez is bűn?
Naná, hogy megértem én a szervizt, meg mindenkit, csak azt nem értem, hogy miért tartunk itt... Én kérek elnézést!
Mindegy! Amúgy is már nekem is unalmas a sztori, és nem tudom hol kell megkérnem az ADMIN-t, hogyha megtenné nekem azt a szívességet, hogy törli a hozzászólásaimat az elmúlt 2 hónapban ebben a topikban, azt megköszönném! Csak azért, hogy békesség legyen, na meg senkit nem szeretnék megbántani az írásaimmal.
Köszönöm mindenkinek!
Ha megoldódott,azért majd leírom, hogy mi is volt a gond, gombásodás, vagy por, vagy mifene... de már mindenféle körítés nélkül! Attól függetlenül nekem ez a gép nagyon bejön, imádom, csak keveset van velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Witcher topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest