- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 
			  PROHARDVER! Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bepken veterán válasz  [Prolixus]

üzenetére [Prolixus]

üzenetéreDead Island: Epidemic Beta Gift - ebből rögtön 4 darabot kaptam. (ha valakit érdekelne, szóljon) először azt írta, hogy a kulcs érvénytelen...aztán második próbálkozásra kaptam ezeket a raktáramba...írtam gyorsan supportnak, de utána egyből megláttam, hogy a FAQ-ban is írnak ilyen problémáról. ott a steam újraindítását (valójában kijelentkezést) javasolják, ami továbbra is érthetetlen okból, de megoldotta a problémát  ja a másik érdekesség így estére az, hogy a Humble a vásárlás óta csak homokórázik...pedig már nem most indítottam a vásárlást  ha újratöltöm az oldalt, belépek kosárba, akkor ugyanúgy csak egy Loading felirat van. pénzt még nem vették le (maga a tranzakció pedig elvileg sikeres volt, legalábbis ezt még kiírta) ha újratöltöm az oldalt, belépek kosárba, akkor ugyanúgy csak egy Loading felirat van. pénzt még nem vették le (maga a tranzakció pedig elvileg sikeres volt, legalábbis ezt még kiírta)na szóval szerintem megyek is én aludni inkább  
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ha újratöltöm az oldalt, belépek kosárba, akkor ugyanúgy csak egy Loading felirat van. pénzt még nem vették le (maga a tranzakció pedig elvileg sikeres volt, legalábbis ezt még kiírta)
 ha újratöltöm az oldalt, belépek kosárba, akkor ugyanúgy csak egy Loading felirat van. pénzt még nem vették le (maga a tranzakció pedig elvileg sikeres volt, legalábbis ezt még kiírta)