- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Group Buys csoportban van még 2 db 1.5 USD / db -ért.
-
reelc
veterán
válasz
KaiotEch #5094 üzenetére
Konkrétan keresel belőle játékot, vagy a játék stílus érdekel?
Most van egy IndieGala bundli, az általad linkelt csomagból tartalmaz 2 játékot, az egész pakk tárgykeresős játékokból áll.
Happy Hour van rajta. Vagy keresel egy group buyt, betársulsz, és megveszed olcsóbban, vagy megvárod amíg vége a HH-nak, akkor elvileg kicsit olcsóbb lesz a csomag.
De még így is sokkal olcsóbb jelenleg, mint az általad linkelt, már lejárt csomag volt. -
Üdv. Egy Gram Bundle #1-e nincs vkinek esetleg elfekvőben?
-
reelc
veterán
& (#5087) Csapoati:
Amúgy 24 vagy 48 órán keresztül volt $1.99, már meg nem mondom, utána szépen megemelkedett.
De írtam, hogy most dobtak rá HH-t is.
Szóval ha találsz rá egy group buyt, akkor elég jó áron kijöhet a csomag.
Nem maradtál le semmiről.
Persze nem a kezdeti árhoz képest, hanem a megemelkedett árhoz képest.
Azért írtam be, hátha valakinek segítséget jelent az infó. -
válasz
joe-ker #5089 üzenetére
Elvileg nem, soha nem járnak le, hacsak ezt nem emelik ki külön (általában free játékoknál van, amit HB Store-ban osztogatnak néha). Keress rá Steam-en a játékra, ha be van aktiválva, akkor onnan tudod telepíteni. Lehet csak valami anomália.
Egyébként a Pixelvision skin még mindig nem jó
A böngészőben futó nézetek (a könyvtár kivételével minden) közben, ha látszik a címsor (beállítható a beállításokban), akkor egy kis X, illetve újratöltés gomb van a Steam menüpont és a vissza gomb között, attól függően, hogy épp mi történik.
Másnál is megvan ez? Nekem most tűnt fel csak...
-
joe-ker
senior tag
Olyan kérdésem lenne hogy a humble bundle linkek lejárnak valamikor? Itt nem a free játékokra gondolok hanem a csomagban megvettre.
Történt hogy beaktiváltam egy játékot, látszólag minden rendben ment,de a könyvtáramban nem jelent meg.
Steam resi sem segített. -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Steam-en mi ez a max. 200db item értékesítés hülyeség? Ki kell adnom az adataimat az USA-nak, ha többet szeretnék értékesíteni kártyákból? Adózni kell már ezek után is? Valaki informáljon please!
-
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5078 üzenetére
Ha már tárgykeresés:
Az Indiegala Fridayra dobtak 5 napot, + HH-t! -
Csapoati
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5075 üzenetére
Be is húztam, imádom az ilyeneket.
2,2 euro meg túró ennyi játékért.
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #5075 üzenetére
Én szeretem a tárgykeresős játékokat. A tematikus bundlikat is. Sőt, úgy látom ebben a bundliban van olyan is, ami még nem volt.
De az IndieGalán ma fejeződik be egy ilyen tematikus bundli, és alig 2 hónapja volt a Humblénak is egy. Ez utóbbi kettő elég átfedéses volt.
Kihagyom.Nézd meg az IndieGalát: 5 bundli fut egyszerre.
-
Hunbeast87
senior tag
Ismét egy újabb BundleStars-os bundle, lassan hetente kettő-három fog jönni tőlük.
Phantom Bundle: jóféle tárgykeresős játékokkal megtűzdelt csomag lett ez. -
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #5070 üzenetére
Csak azt kellett volna megnézned, hogy mire válaszoltam.
A Haegemonia játékokról volt szó. -
Csapoati
nagyúr
Elég meh...
-
ViharVadász
őstag
válasz
DrTechnoid #5070 üzenetére
Gondolom ott az említett játékra értette azt, hogy nem elérhető magyar nyelven digitálisan.
-
-
Niczo
senior tag
IndieRoyale The Mixer 10 Bundle €2.03
Solar Flux
Holy Avatar vs. Maidens of the Dead
Home Sheep Home 2
Explodemon
War in a Box: Paper Tanks
Delve Deeper
Cargo Commander
EvilQuest
Luna Shattered Hearts Episode 1 (Greenlight)
NekoChan Hero - Collection (Greenlight) -
Crytek
nagyúr
Nemide
-
Csapoati
nagyúr
Amikor írtad, már 10 centekért mentek a teslás kártyák is.
szerk.: Ja látom már megelőztek. Nekem 14 centért ment el a legdrágább kártya. Egy pozitívum volt a bundle-ben számomra: a Voyage (meg talán a Braveland). Ha azt vesszük, hogy 5 euró a listaára, még jól is jártam a 2 dollárrral.
-
szami777
addikt
válasz
morvaigaben #5036 üzenetére
Ide is kiírom, lotr bundleből erdekelne a hobbit dlc pack, akár hostolnék is.
-
SenorGrande
senior tag
Elméletileg. Gyakorlatilag a szokásos aprópénz, mert venni senki nem vesz, viszont az árakat percenként alávágják.
Jó a Enhanced Steam kis összesítője, de nálam valamiért lassan/ritkán frissít, még most is brutális kártyaárakat ír pl. a Teslanál, közben meg 10 cent körül jár mind. -
reelc
veterán
Ugyan mivel vezettek meg? Kitettek pár rajzot, ami alapján találgatni lehetett. A találatok nagyrésze be is jött.
Attól, hogy csalódott mindenki, nem azt jelenti, hogy hazudtak, átvertek. Csak másra is számított az ember, nem minden jött be.
Ki-mire asszociál az adott rajzról. Pl. a nyúlról nekem a Jazz Jackrabbit jutott az eszembe.
Biztos vagyok benne, hogy amiről mindenki a The Novelistet gondolta, arról is beugorhat 2-3 kevésbé ismert játék.A build része nekem sem tetszik.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
SenorGrande #5056 üzenetére
Rosszul viselem mikor átvágnak. A rajzok pedig erezhetően azért voltak kint hogy megvezessenek. Plusz ha ehhez hozzáveszem hogy nem is igazi tieres cucc akkor az duplán morcossá tesz. Persze zsákbamacska, mit vár az ember... sok volt nekem ez meg az internet adó egy napra
. Nem véletlen nem játszom sose szerencsejátékokat
.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
En is azt vartam... Na sebaj, majd sale alatt ahmedinisztani traderektol is jo lesz 1-2 kulcsert.
-
Dapro
senior tag
Ja ez ilyen kiválogatós, nem szóltam
-
Dapro
senior tag
Be mine 15 ből megveszem a bravelandet ha valakinek nem kell.
-
reelc
veterán
válasz
Igen, az jó lett volna, meg a Double Dragon.
-
SenorGrande
senior tag
Na jó, van még négy bónusz, üthet talán nagyot. Vagy egy közepest.
Csak én beleéltem magam, hogy jó lesz. Leginkább a The Novelist-re vagyok/voltam kíváncsi.
(#5053) ZsZso:
Eléggé frusztrált vagy mostanában. -
morvaigaben
tag
válasz
grizlisandor #5040 üzenetére
Elvileg BS-en még mindegyik címhez külön kulcs tartozik, szerintem ez se kivétel. De nem vettem meg, így biztosra nem tudom mondani.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
SenorGrande #5050 üzenetére
Dettó... oké, hogy 1-2 dollárról van szó, de az egy sör ára.
warcat: Az oké, hogy visszajön, de a játékok a Voyage kivételével nem igazán mozgatnak meg.
-
warcat
veterán
válasz
SenorGrande #5050 üzenetére
Mi bajod vele,rengeteg pluszsor és ha sietsz vételár jó része visszajön kártyákból
-
SenorGrande
senior tag
Ez - a BM15 - volt a második, és utolsó zsákbamacska bundle, amit vettem...
-
reelc
veterán
válasz
grizlisandor #5044 üzenetére
-
Crytek
nagyúr
válasz
grizlisandor #5044 üzenetére
Majd holnap meló után ránézek erre én is nekem is megvannak a magyar verziók.
Sok esetben nem jön össze a fájlok összefésülése pl a Medieval 2 Total warnak sem lett jó -
Dapro
senior tag
Warring States Tactics-ot keresem a destiny bundleből! paypallal, wallettel tudok fizetni!
-
grizlisandor
veterán
válasz
Hány kulcsod ad azt nem tudod véletlen?
Mert a fele megvan, csak a LEGO címek hiányoznak. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Jöhetne már egy igazi Lego bundle...
-
morvaigaben
tag
LotR Bundle a BundleStars-tól.
(#5037) ZsZso: egy olyanra nekem is fáj ám a fogam!
-
Crytek
nagyúr
El sem hiszem ezer év után "rendes" indiegala bundle! DEPTHS OF FEAR címszó alatt fut.
Akit érdekel csoportos vétel jelezze a szokott helyen. -
reelc
veterán
Köszi.
Ez így jó is lenne, változatos.
Double Dragon: Neon tetszik, remélem ez lesz. Gyerekkoromban még pénzbedobós gépen játszottam az egyik részével.Kösz az enhancedsteam-et is. Rendkívül hasznos. A múltkor is ajánlotta itt valaki (lehet te), akkor fel is raktam. Esetleg be lehetne rakatni a Topic összefoglalóba.
-
reelc
veterán
Indieroyale: az első 1-2 játék nem győzött meg, nem követtem figyelemmel, utána meg már nem akartam jóval többet fizetni.
A Groupeesnál $2 volt az előrendelés, feltételezem a felső határ $5 lesz. Mint a Be Mine-nél szokás.
(#5029) ZsZso: Köszi. A többi tipp micsoda? A Novelistet írtátok, látom.
-
ZsZso
Közösségépítő
Nyuszifejre ezt tippelték: Boo Bunny Plague
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs bundliban és még nem is volt.
Ajánlom figyelmedbe az Enhanced Steam kiegészítő telepítését a böngésződhöz. Miután felteszed, Ő meg fogja Neked mutatni minden egyes Steam játék oldalon, hogy mi most a legalacsonyabb ár, mi volt a létező legalacsonyabb ár a játékhoz és hogy volt -e már bundliban (vagy most épp tartalmazza -e az egyik).
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. A Poltergeist: A Pixelated Horror nincs most bundleban, vagy valamilyen akcióban? Jónak tűnik, de kicsit drága...
-
ZsZso
Közösségépítő
Holnap indul a Be Mine 15 előrendelés.
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom, hogy új-e vagy sem, de az Indiegalán is van hétfői bundle sok jó csillámpónival.
-
maross
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5010 üzenetére
Alig van olyan benne ami még nem volt bundleben, de osszessegeben ez egy eros pack.
Mellesleg ha nem dollarban nezed, hanem kis hazankba visszakoltozol, olcsobb (3.59eur)
-
Rendo84
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5010 üzenetére
Nem rossz, első ránézésre meg is éri szerintem.
Kb 1 éve volt Bundlestarson, hogy 25%-ot kapott minden bundle. Idén is megjátszhatnák ugyan ezt, bár lehet hogy nincs már szükségük a marketingre, mert így is viszik a bundlejüket mint a cukrot. -
Hunbeast87
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy kissé telhetetlen lett a BundleStars? Újabb bundle tőlük: Supernatural Bundle.
$4.79-ért 10 db Steames játék, bár ezek többségét talán még nem igazán láthattuk bundle csomagokban. -
válasz
Hunbeast87 #5006 üzenetére
Pedig ezaz haver, nekem innen van a teljes...
-
válasz
Hunbeast87 #5004 üzenetére
Pedig a teljes játék kódokat is osztogattak, nem is rég valahol, de ezek szerint nem ezaz.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
-secret- #5003 üzenetére
A cím maga ( MAGICKA: WIZARD WARS FREE STEAM GIFT CODE GIVEAWAY ) eléggé megtévesztő lehet. Kértem kulcsot, kaptam is, de úgy hogy nekem már megvolt a Wizard Wars és beleolvastam a leírásba.
Szó szerint idézem: MMOBomb and Paradox Interactive have teamed up to giveaway a unique Insane Pyromanic Robe for the action PVP game Magicka: Wizard Wars!
Ez már sokkal egyértelműbb mint a cím, ebből kiderül, hogy csak a Pyromaniac Robe-ot fogod megkapni Az oldalon lentebb is szerepel a leírásban. :/ -
bul07
nagyúr
DIG reBundle 2
Memories of a vagabond (STEAM)
LightFish (STEAM)
ONE DAY for Ched (STEAM)
Crystals of Time (STEAM)
Hacker Evolution: Untold (STEAM)
Desert Thunder (STEAM)Átlag ár felett ami most 1.55$ két kulcsot küld mindegyikből, egy kártyás van közte
DIG Super Bundle 10, ez nem tudom hogy megéri e , adjatok tanácsot még 90percig lehet megvenni
-
válasz
Hunbeast87 #5000 üzenetére
Ja akkor én félreolvastam. Azt hittem a játékot adják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest