- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Indiegala The Mixed up bundle.
-
Niczo
senior tag
válasz
Hunbeast87 #5397 üzenetére
számomra figyelemre méltó bónusz a Kingdom Rush, már egy ideje terveztem a beszerzését, úgyhogy az előrendelés most bejött
-
Hunbeast87
senior tag
Nagy része bejött a Groupees Be Mine 16 tippeknek
Akik Betrayerért sírtak múltkor, azok most 1 dolcsiért megvehetik,vagy nálam jelentkezhet valaki egy felesleges példányért, ami elkelt már.Végre megérte az előrendelés, remélem lesz valami figyelemre méltó a bónuszok közt is.
-
Itsu
tag
Sajnos nincsen uncalm. tényleg minden megpróbáltam írtam a suppnak is,én max valami ilyenre tudok gondolni,hogy nem írtam be a kódot és nem tudom letilthatták az egészet,szerencse csak 1300 forintot buktam,de a tény hogy ilyet megcsinálhatnak az emberrel. első negatív élményem föleg egy ilyen "megbizható" cégnél.. mert az tuti hogy nem tudott meg senki semmi adatomat. azért köszönöm a tippeket!
-
flanki
aktív tag
Ha belépsz a mail fiókodban a keresésbe üsd be a 'humble bundle order' szavakat, ott elméletileg szerepelnie kell a megvásárolt tételnek, ha megvan katt a linkre és próbáld meg az uncalm, majd aztán a calm-ot a megvett csomagra, jobb ötletem nincs, max a rendelés számmal, linkkel tudnál a Humble Bundle-nek reklamálni ha minden kötél szakad!
-
Itsu
tag
Pontosan ahogy mondod. Csak gondolom új windows miatt kért egy megerősitő kódot ami jött az e-mail címemre. Ezért is hihetetlen hogy valaki feltörte volna,mert a humblimat is törnie kellett volna a mail címemet is,de viszont éjjel rányomtam az "order resender"-re ott a jambo bundli 3 meg a 2 is,de ha rámegyek akkor claimed van,ha a többire megyek,ott az van hogy a steamomra aktiváltam. De leginkább azt nem értem,ha megvettem a játékot,annyival kevesebbért vehetném meg a 12$ játékot és ezért érzek egy kis turpisságot a dologban.
-
dokee78
félisten
A megvett játékokat ha nem aktiválom elvesznek?
-
flanki
aktív tag
-
Itsu
tag
Sziasztok,kérném segítségeteket.
Megvettem múlthét kedden a Humble Jambo Bundle 3at,aktiválni akartam (új windows került a gépre) de kellett neki kód. Nem értem rám mert dolgozni mentem éjjelre így félbemaradt. Majd probáltam újra aktiválni a játékokat,addigra meg eltünt. Azt irja hogy valaki már beaktiválta. De hogyan? Senkinek nem adtam meg semmit. De az egész vásárlás eltünt a humbleról,nincs ott a historyba sem hogy megvásároltam,ha megvásároltam akkor annyival kevesebbet kellene fizetnem a Saints Row IV-ért nem? De itt ki kellene fizetnem a teljes árt. Nem? Humblés support azt mondja hogy feltörték a mail címemet,és ki halászták,csak akkor vitték volna a steam accomat is. Vagy én nem értem az egészet,van valami véleményetek erről,valamit rosszul gondolok?
-
reelc
veterán
A KissMyBundles 4 aktív.
Arról nem ők tehetnek, hogy mostanában 2 játék ingyenes volt belőle.
A többinek utánanézek, addig nem mondok véleményt.
Megvette valaki? Van öröm? -
reelc
veterán
válasz
ChingChang #5377 üzenetére
Akkor a főoldalon miért írnak min. $1-árt a Be Mine-re?
-
Csapoati
nagyúr
Új Humble weekly, ajvé! Ez sem az én csomagom.
-
reelc
veterán
Sajnos úgy látszik, állandósul ez az előrendelés... a Be Mineben sokszor voltak jó játékok, elő is rendelem.
A másik, a Kissmybundles 4 picit drágább is a Be Mine-nál, ezt szerintem kihagyom. Valahogy úgy érzem, hogy egy jobb csomag mellett egy kevésbé jó lesz számomra.
Ne feledkezzünk meg a Humbleről sem, nemsokára jön új. -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #5371 üzenetére
Akkor benéztem, a Starts Soon felirat ugratott be, azt hittem már végre az előrrendelésnek.
De akkor csak most fog kezdődni. -
Cheesus
senior tag
IndieGala-n Happy Hour van a Depths ofFear bundliból ha esetleg valakit érdekel
-
ZsZso
Közösségépítő
(Úgy általánosságban) nem feltétlen éri meg 9 játék 1 USD -ért sem ,de tudom, hogy mostanában már divatos minden hulladékot megvenni, csak azért mert olcsó (sajnos én sem vagyok néha ez alól kivétel!). Kártyák elvileg "javíthatják" az árát a bundlinak, de szó sincs róla, hogy mind Steames lenne. Lehet baromi jó pakk lesz, én nem mondom, hogy nem - de vakon kijelenteni, hogy x játék megér y összeget ... hát nekem egy picit erős.
-
bul07
nagyúr
Groupees
KissmyBundles #4 elővételi akció 1.5$ full bundle [link]Kinek mi a véleménye érdemes beugrani rá
Google harmadik találat érdekes
-
eami
Topikgazda
válasz
eszement24 #5357 üzenetére
nem jól írtad, annyit fizetne épp akkor érte ha még ráfizetne. $6.15 + $100.
-
GRID 1 érdekel
Van helsing , Deadlight ami van .
-
Niczo
senior tag
válasz
Csapoati #5351 üzenetére
az eddigi tippek a tartalomról:
1954 Alcatraz
Quest for Infamy
So Many Me vagy Blob from Space -
Csapoati
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #5350 üzenetére
Valamint kozeleg a Be Mine 16, elorendelok keszitsek a penztarcajukat!
-
Hunbeast87
senior tag
Groupees:
-Build a Greenlight Bundle 11-ből a Why So Evil Steam kulcsot kapott.
-Build a Greenlight Bundle 10-ből a Lune Shattered Hearts-Episode One és a Phoenix Force szintén Steam kulcsot kapott
-Build a Greenlight Bundle 9-ből pedig a Wickland kapott kulcsot.A Luna Shattered Hearts viszont szerepelt az Indie Gala Friday Special 5 bundle csomagjában. Ott nem adnak Steam kulcsot ha megjelenik Steamre, csak a Greenlight Bundle-jeiknél?
-
Rendo84
senior tag
Blackguards, Grid 1, Kickbeat-ot keresek a humble bundleból.
Megegyezünk! -
Dapro
senior tag
Blackguardsot keresek.
-
eami
Topikgazda
válasz
dokee78 #5343 üzenetére
gondolom nem, de ha én azt mondom neked hogy nem, vagy az oldal üzemeltetői azt mondják hogy 199% biztonságos akkor nyugodtabban alszol? vagy akkor alszol nyugodtabban ha mondjuk a PayPal vigyáz a kártya adataira akiknek ez az fő profiljuk és nem mellesleg biztosítva is vannak hogy ha mégis gond lenne akkor kártalanítanak.
-
eami
Topikgazda
válasz
dokee78 #5340 üzenetére
hogy fizettél? direktbe kártya számmal vagy PayPal vagy Google Wallet vagy? Amúgy ahol tudod aktiválni a játékokat a tetején van vmi ilyesmi hogy "like what we doing" ahol rá lehet még fizetni tetszőleges összeget. na ott kiirja azt is hogy eddig mennyit fizettél.
ha direktbe kártya számot írtál és nem Web kártya akkor sürgősen csinálj egy PayPal fiókot a jövőbeni vásárlásokra.
-
dokee78
félisten
Humble Bundlen vettem most pár órája akciós játékokat.
OTPDirekten nézem és még nincs ott a számlatörténetben. -
Ventur@
senior tag
A HB Jumbo Bundle 3 megkapta a 6.12 $-os bónuszokat:
GRiD, Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy és a KickBeat Steam Edition
-
reelc
veterán
Most látom, hogy nekem meg is van
, $1-os Groupees Greenlight bundliban volt, meg még egy pár másikban.
-
kriszpontaz
veterán
Az Egyptian Prophecy sem rossz game. Még 2006 tájékán játszottam vele
.
-
Rendo84
senior tag
Itt az új Every monday bundle [link]
-
maross
nagyúr
nalam a halloween fulre is leadership bundle jon be
Ugyanitt monday#34 live
szerk: egyptian prophecy-re reszaranyosan nevezek ha valaki tervezni megvenni a bundlet es neki nem kell. Esetleg bűnös dollár aron is megvehetem a bundlet ha ez segit doteni
-
Zamery
senior tag
Humble Weekly Sale: Multimedia Fusion 2-ból a Pitiri 1977 Steam kulcsot kapott, ha jól látom kb. 1 hónapja. Csak szólok, hátha valaki megvette ezt a bundlit, és még nem látta. Én is csak most fedeztem fel.
-
-
Shim
őstag
3 Insurgency kódom van, ingyen. Egyetlen feltétel, hogy aktiváld december 9-ig
Akit érdekel, írjon privit!
-
Ha kapok egy giftet ami HB-es és elkérem a mailomra akkor az rákerül a HumbleBundle accountomra? Akkor is ha nem aktiváltom?
Továbbá a 'Claim this page' gombbal hova teszi a linket?
-
-
-
Humbe -BTA összeállni valaki???
-
reelc
veterán
Mert csak úgy szórod a pénzt.
A Depths of Fear számlálója lassan átlépi az 5 napot, ideje van az utolsó bónusz felfedésének, és lassan a HH-nak is.Erről vélemény? Nincs benne bizodalmam, mert nem jönnek be a zsákbabundlik, de ez tőlük most új, ki tudja, lehet igyekeznek kicsit?
-
Crytek
nagyúr
Minimális hoaszabbítással és HH nélkül levették a halloween bundlet.Pedig HH áron kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest