Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
user137 #1072 üzenetére
Ez még nagyon a jövő zenéje
De megin változott a projekt, ha lesz egyáltalán: mini ITX
[Codegen MX31] Ezt a házat néztem ki, és talán a Zotac lap, amit te is mondasz
Core 2 Extreme, meg egy Zotac 9800 GT mem stb...
De lehet maradok csak a notimnál, majd kiderül. -
SQX_Barto
addikt
Azt hiszem, megtaláltam! - hatásszünet -
A számomra tökkkéletes miniPC házat
[link]
Vagy pirosban:[link]
Táp nincs benne, és nekem nagyon tetszik, és pont megyek majd németekhez pár hónap múlva, szóval sztem tervbe van véve
Egy jó kis Intel-es redszer Core 2 Extreme-mel, és egy jó nagy ATi-val, hozzá Corsair táp meg ramok, megy egy-két WD vinyó, a Creative USB-s hangkarim meg pont passzolni fog bele
Néha visszolvasgatva ezt a fórumot, látom mennyi hamvába holt ötletem volt már...Remélem ezt idővel tényleg megvalósítom.
-
SQX_Barto
addikt
Azon gondolkoztam, Shuttle miert nem hasznalja a hibrid SLI/Crossfire megoldast, mint pl ami a Zotac mITX lapjan volt, ex Intel4500as vga pl egy eros vga-val karoltve jokat alkothatna
Egyebkent design-t lehet cserelni Shuttle-on? Nekem a G2-es design jon be feketeben, de az erosebb konfigok mas designnal vannak -
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #1057 üzenetére
Koszi mindkettotoknek a valaszokat
Sztem nekem Dell Studio 17" lesz a kovetkezo valasztasom nagyon ugy tunik.569£bol megvan a nekem kello konfig. A noti kenyelmet keptelen vagyok lecserelni
Egy egyben levo gep, amihez eger, egerpad, fules kell es mindenre lehet hasznalni
Barmennyire tetszeneke a Shuttle-k, maradok a notinal. Az egy hatizsakban elfer minden kiegeszitovel egyutt, mig egy Shuttle par fokkal korulmenyesebb -
SQX_Barto
addikt
Azt sejtettem, hogy Shuttle egyedien csinalja, de pl egy G2-es haz 20*18*30cm es az mITX lap 17*17 tehat lehet csak a furatokkal kellene varialni
Bar igazabol nem eri meg a maceratmitx lap nem olcso, tehat akkor inkabb Shuttle
Szamomra legkenyelmesebb a noti, de mindig ugy erzem kellene egy barebone, legfokepp Shuttle
Elviekben, lehetseges lenne Shuttle lapot cserelni? -
SQX_Barto
addikt
Blackrulez es Brumi, szerintetek miniITX-es lapot bele lehetne barkacsolni egy Shuttle-be?
Latva az uj Zotac lapjat, felvetodott bennem ez az otlet -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #1002 üzenetére
Csao blackrulez!
Lattam adatlapodnal, hogy SG33-ad van, en most ezt neztem ki magamnak, nemi tapasztalat erdekelne rola, (bocs, ha nem olvasom vissza a forumot, de igy nekem egyszerubb
)
Másrészt az lenne a kérdésem, hogy a 250-es tap elbirna, egy E6850 es procibol, HD3650-bol es HDD, DVD-bol allo konfigot? Masreszt VGA melle be lehetne tolni meg egy Creative-ot vagy az melegedes teren nem lenne okos dolog? Valaszodat elore is koszi
Ja es meg egy fontos kerdes, ugye procihutot mellekelnek a Shuttle-hoz? Es az mennyire hasznalhato? -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #784 üzenetére
Jóslatom erre az évre, gazdagabb leszek mint 4 éve
- 2-3 TB-s vinyóknak sztem nem som értelme, bár én szkeptikus vagyok a nagy méretű vinyókkal szemben, valahogy mindig a lassabb működést és nagyobb hibalehetőséget kötöm hozzá. 2-3 TB tul gyors fejlődés lenne az eddigi ütemhez képest.
- Processzor magok sokszorozása szintén felesleges, a mai szoftverek talán 90%a két magnál többet nem kis kezel.
- AMD remélem talpra áll, mind proci mind vga téren, bár nem lesz könnyű...
nVidia házatáján 8800-ak óta eléggé csücsülnek a babérjaikon de persze biztos lesznek majd ujdonságok idén, csak talán lassabban.
- LCD monitoroknál tényleg a méret a lényeg elvet akarják sulykolni.
- Shuttle mögé felsorakozhatna még pár cég (Aopen, Biostar, MSI, Asus, Soltek) eléggé egyeduralkodók a piacon, de NEKEM még azóta sem találtak ki barebonet
Az elején aláhúztam a sztem-et hogy ne kelljen minden sorba újra irnom, de értelemszerűen minden a saját véleményemet tükrözi, amivel lehet de nem érdemes vitatkozni, nem vagyok túl kompetens a témában, csak találgatok -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #776 üzenetére
sütödét
ez tetszett
Játékra szeretnék kisgépetMert ha már stabilizálódnak a dolgaim, szivesen játszanék komolyabban, néha LANozni meg ilyenek. De az elkövetkező fél-egy évben nem igazan lenne időm játszani, max hétvégén, ezért addig nem veszek új gépet.
Biostar meg Aopen már nem erőlteti a barebonokat? Mert eléggé ósdi gépeik vannak csak... Pedig nem tűnnek rossznak és olcsóbbak is a Shuttlenál.
Bár hiába tetszenek az építettek, úgyis maradok a koncepciómnál. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #774 üzenetére
300wattos táp szvsz egy húzott 6750-hez meg 8800GT/GTS-hez meg két Raidbe tolt vinyóhoz kicsi. Hátha még az oc módos 1066os memet is belerakjuk...
450 wattos meg a crossfire-hoz lenne kevés, bár kérdés mennyire van két ATi -nak mostanában értelme... de sztem Shuttleba melegedniuk nem sok értelme van, teljesitmenyben sem nyomhat túl sokat...
-
SQX_Barto
addikt
Láttam az új X38as Shuttle-t. Nem tűnik rossznak, bár van pár számomra nem túl hasznosnak tűnő funkciója... Az előtte lévő G33asok sem lennének rosszak, ha nagyobb tápok lennének bennük...
Van már x38as mATX lap? Régebben nem találtam. -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #767 üzenetére
Ventillátornál mi az aminek hangja nincs sok, de ereje azért akad?
Kép mikor lesz?
Vinyó nekem két 160as WD Caviar lesz Raidben, remelem nem fog melegedni annyira, bár sztem megtámogatom két halk 8cmes ventivel.
De sztem még nem veszem meg mostanában vagyis a mostani melóm állandóságától függ... Nyelvvizsgakat kellene letennem meg még másra is lehetne költeni...
Egyszer tuti meglesz 2008ban -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #765 üzenetére
Nem teljesen tudom elképzelni, mit is csinaltál, pedig direkt meg is neztem a Shuttle tápokat
Képet majd várni fogok
Én az új melót várom, hogy végre elredeződjön és jövöre már rendelem is a cuccokat
Moddolás sztem csak pár matrica lesz a ház oldalán, bár filóztam egy teljes átszabáson is meg a két vinyó hűtésével is kezdenem kell majd valamit... Majd kiderül... -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #763 üzenetére
Nézegetem ezeket a Shuffle-okat sokszor és próbálok ürügyet találni miert vehetnék azt
De amit kinéztem külön házat, az a legjobb megoldás nekem.mATX lap megy bele és ATX táp, tehát kompromisszumok nélküli, csak maga az alaplap jelenti az egyetlen apro kompromisszumot... most pl még nincs p35ös vagy x38as lap
De tetszik a ház, meg úgy minden amit belerakokVinyó hűtést kell majd valahogy megoldanom,lehet majd nekiallok barkácsolni
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #760 üzenetére
ha megbabrálod a tápot, oda a garancia, nem? ált a tápokon is van matrica, ha jol emlekszem...
régebben ezt a modellt még nem láttam, g33as mint a lapom, talán még jó is lenne, de maradok az eddiginélneked sok sikeret hozzá, hozzál ki valami vadat a házból
gy magában eleg szimpla
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #751 üzenetére
Köszi szépen
Floppy tartó kifúrás felejtős, HDD rackbe megy mindkét vinyó és mindkét oldalra egy egy 8as (vagy kisebb) venti. Viszont szemezek a Gigabyte Galaxy vízhűtéssel
Jobb oldalára rárakni a radiátort, bal oldalat meg kicserelni plexireElég kúúl lenne
Vajon a csöveket lehetne e kisebb méretre vágni, hogy passzentos legyen a kis házba
Látom portörlés nem az erősségedDe mégegyszer köszi a segítséget
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #749 üzenetére
Floppy kivágás kimarad
ket HDD megy az also keretbe, az also vinyora jo is lenne amit linkeltel, csakt a felsobe nem, szoval sztem a ket oldalara egy egy venti az lesz a megoldas, kerdes mennyire hűtik őket le...
szétszedett állapotban kép nincs?
én is ebben a szinben veszem majd, csak valamit majd moddolgatok rajta
x| - |x
x| - |x
Ha a keretet oldalrol nezzük, igy gondoltam el (remelem ertheto az abra)
szerk: Bár nem tűnik rúl hatásosnak a hűtés, lehet egyik vinyo floppy helyére alá hűtés, másik vinyó alsó HDD helyre alá hűtés, csak hát macerás.
Ha nem lenne maceras megcsinalni, csinalnal nekem egy képet, pontosan hol és hogyan illyeszkedik a HDD keret a masik keretre? előre is köszi -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #746 üzenetére
Mostmár két 250-es SATA WD Caviar vinyó lesz Raid 0ában, hogy is hűtsem le?
vinyókra merőleges két 8as (vagy talán kisebb) ventire gondoltam, majd még kitalálom, hogy erősítsem fel
a ház persze maradt a tied
Tényleg neked milyen színben van? És moddoltál rajta valamit? -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #739 üzenetére
Erős gondolkodás után válaszoltam, pedig álmatlanságomnak hála, már akkor olvastam mikor elküldted
Konfigom ismet finomodott, talán ez már tényleg a végleges verzio:Gigabyte S775 Intel G33 Express mATX Audio Lan Graphics
Intel Core 2 Duo E6750 S775 2.66ghz 4mb Cache 1333FSB
EVGA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIE Dual DVI 600/1.8
Corsair Memory TWIN2X2048-6400C4 2x1GB DIMM XMS2-6400 CL4
Corsair Memory 450W ATX PS/2 SATA 12V
Western Digital Caviar 250GB S300 16MB 7200RPM (2 pieces)
Pioneer 18x DVD±RW/RAM internal SATA Black
Logitech Deluxe 250 Keyboard PS2 Black
Iiyama 20" Wide PLE2001WSV 5MS TFT
+
Aopen G325 black/silver (másik cégtől)
Ez kiszálltással együtt 750 fontban megáll. -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #736 üzenetére
Jah nézegettem a gépet, háát a végén nehogy elgondolkodjak rajta
Bár mivel UKban elek vicces lenne megboltolni, amit en ujonnan osszedobnek, mar az is közeledik a 300k fele atszamitva bar abban nem SLI-s az alaplap, kisebb a tap, nincs vizhutes, de maceras lenne szoval maradok szerintem a sajat konfignal -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #732 üzenetére
DVD floppy ombo aljat kivagnam ugy hogy legyenek helyek egy 8as ventinek, es megprobalnam nem elcseszni a hdd keret helyet hatha meg kesobb szukseg lesz ra
1-2. igen modularis tápom lesz.
3.az egyetlen vinyom es a DVD RW is sata lesz
4.lehet egy asus silent knight lesz, bar alapbol sztem intel gyari
5.ja az már nincs
Legdurvabb esetben 2-2 ventit lehetne a ket oldalara rakni, balra kettot ami sziv es jobbra kettot ami fuj.
mijaza SETI ? -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #730 üzenetére
a HDD keretet még nem lenne nehez levenni, csak ezzel a dvd floppy komboval lennenek gondok, legjobb talan az lenne, hogy a floppykeret aljat leszedni es odarakni egy ventit ami elszivja a meleget a vinyórol, azt meg viszonylag egyszerű megoldani. Valószínűleg az lesz.
Ház oldalára furás nelkül rá lehet tenni 8as ventit? vagy csak furással? bar lehet anélkül is jól szellőzik a ház. -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #728 üzenetére
en legszivesebben atszabnam a haznak ezt a reszet
megcsinalnek egy masik 5,25" os helyet a dvd ala, es beraknam a vinyot egy 5,25 zalmannal pl. az also ket hdd tartotol szivesen megszabadulnek, mert nem igazan van ra szuksegem, bar ha azokat ki lehet szedni, akkor csak rakok egy 8as ventit a vinyo ala, ami huti... passz, ha minden jol megy januarban megveszem a konfigot, akkor meglatom mit lehet csinalni.... -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #726 üzenetére
1333 már az FSBje kb ennyivel jobb a te lapodnal, volt még egy asus lap dragabban, amibe belemegy 1066os ddr2, de nem hasznalnam ki, szoval nem eri meg a plusz 10 fontot kb.
Szerinted ha kiveszem a vinyó tartót és a DVD alá beteszem az egyetlen vinyót, akkor nem lesz gáz melegedés szinten?
Húzni nagyon nem akarom a 2.66 os eleg lesz nekem 3on is -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #724 üzenetére
Az mATX-es lap maradt mindenkepp az nem volt kerdes, bar a barebone-okat nezgettem, de egyik sem felel meg az igényeimnek. Háznak megvan már a lelőhelye szerencsere valami labda-tech.com -rol fogom rendelni úgy néz ki. Chipsetben G33 amit találtam egy Gigabyte lap lesz, ha sokáig húzodik megvétel talán kijön valami jobb is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #717 üzenetére
Változott a konfig a G325 javára
Sokat filóztam és emellett döntöttem, drágább lesz egy Corsair 450 VX táp árával a konfigom, de így sokkal időtállóbb a ház és táp része a konfignak. Így egy összetevőt, a házat máshol kell megrendelnem, de azt hiszem jó döntés, még így is meguszható a dolog 700 font alatt éppenhogy
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #717 üzenetére
igen mar látom, az a taptakaro resz megtevesztett... TTS-t megneztem egyreszt nemnagyon vannak kepek a hutokrol masreszt meg nem lenne erdemes rendelnem hutot Magyarorszagrol. A+ hazat is lattam meg vagy meg egy csomot, csak az Antec fogott meg igazan, a kis hely cpu hutonek eleg ciki benne... De nekem az esztetika fontos, hogy tetszen a gepem, ezert nem nagyon valasztanek mas hazat, Shuttlet meg ár miatt és mert egy az egyben nekem jo megoldasa nincs.
marcsak uj melo kell meg a vevo a notimra es mar rendelhetnem is a gepet, bar meg a 8800 GT gyenge pont... due 1-2 days , 1-2 weeks sehogy se akar lenni -
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #715 üzenetére
Megneztem adatlapodon a konfigod, a haz nem nez ki rosszul, de tappal egyutt (gyanitom csakis a hozzavalo Aopent lehet belerakni) dragabban jönne ki, mivel csak a haz 50 font fölött van, abbol az Antek kijönne 300as táppal együtt.Kicsit futurisztikus a kinezete, Antek nekem jobban tetszik, szep kis szereny kinezetü
Shuttlekbol is a szerenyebbek tetszenek, nem ezek az ilyen olyan Deluxe-ok...
köszi, hogy megmutattad ezt az alternativat is, de szimpatia meg ar szempotjabol is Antek jobb nekemcsak a 300as tap aggaszt, de mar itt lekiabaltak a hajam hogy eleg lesz 8800 gt-hez es akkor meg AMD64 X2 volt a proci, most meg kisebb fogyasztasu E6750 lesz....
Mod: Barebones cpu huteseket lehet kulon kapni? vagy ebey-en apron nezzem? bar remenykedem, hogy a gyari hütővel meguszom
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Darkness #713 üzenetére
Vannak előnyei és hátrányai is a Shuttlenek, én pl nem találtam olyan modellt ami minden kritériumnak megfelelt volna számomra.A legjobb megoldasnak az Antek NSK1300 ház tünt es remélhetőleg jo lesz ez a konfig, ha egyszer rászánom a pénzt.CPU hűtővel viszont lehet gondban leszek, mert elég kicsi a hely a házban netes képek szerint....
Majd a hűtés topicban érdeklődni fogok mit ajanlanak.
-
SQX_Barto
addikt
uj a konfig
vagyis lesz ha egyszer raölöm azt a csakely 650 fontot...Western Digital Caviar 250GB S300 16MB 7200RPM
Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCIE DVI
Corsair Memory TWIN2X2048-6400C4 2x1GB 240-Pin DIMM XMS2-6400 CL4
Intel Core 2 Duo E6750 S775 2.66ghz 4mb Cache 1333FSB
Gigabyte S775 Intel G33 Express MATX Audio Lan Graphics
Antec NSK1300 MATX Micro-Tower 300W
Logitech Deluxe 250 Keyboard PS2 Black
ViewSonic VA703B 17" TFT LCD Monitor
Logitech MX518
Steelpad QcKKivancsisag keppen megneztem mindezt Shuttleban, csekely 200 fontot dobna rajta... szoval f*ck Shuttle
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #706 üzenetére
Erőteljesen filózok még rajta, tartalék pénzem több mint fele rámenne, meg még a laptop eladása sincs teljesen lefixálva, anélkül meg meg sem tudnám venni.
Tuningolni semmit nem fogok mert szeretném a gyári hűtőkkel megúszni a dolgot, gt-éhez tuti nem nyulok, procié majd kiderul milyen hangos meg mennyire hűt.Nagyon szívesen megvenném es gyanitom nem fogom kibrni jövő évig -
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #702 üzenetére
A vegso konfig dabs.com -rol rendelve, csak meg a rendeles gombot nem nyomtam meg
Gigabyte GeForce 8800GT 512MB PCIE DVI
Seagate Barracuda 7200.10 160GB 7200RPM S300 8MB Cache
Antec NSK1300 MATX Micro-Tower 300W
Logitech Deluxe 250 Keyboard PS Black
Corsair Memory TWIN2X2048-6400 2x1GB 240-Pin DIMM XMS2-6400 CL5
Gigabyte AM2 nVidia MCP68S DDR2 MATX Audio Lan VGA
ViewSonic VA703B 17" TFT LCD Monitor
AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 3.0GHz
Delivery (17.339kg) £12.32 £606.80(eger egerpad headset maradna elozo konfigbol)
-
SQX_Barto
addikt
válasz
#56573440 #686 üzenetére
megneztem a linket, egy aprohirdetesre mutat, de sztem minden szegletet atneztem nem talaltam amit mondtal... regebbrol halvanyan remlik egy szamlalo progi, amibe be lehetett allitani milyen osszetevok vannak (hany vinyo vga stb ) es kidobott egy wattszamot, hogy minimum milyen tap kell vagy valami ilyesmi... de az evga honlapjan 400w (450 sli-hez) van megadva gondolom nem poenbol
a kartya meretei: 112*229 es egyslotos. -
SQX_Barto
addikt
msi, asus kulsore nem tetszenek, aopen-bol ahogy neztem nem nagyon van amd-s, shuttle kulsore, tulajdonsagokra is tetszik, csak 8800gt-hez szeretnek ragaszkodni es nemtudom hogy a 300as tappal elmenne a konfig (EVGA honlapja szerint kell a 400as tap, bar szinte minden vga-hozt azt irjak 7900tol felfele
)
ha elmenne tapcsere nelkul a konfig, akkor megvennem a shuttle-t mert szebb kenyelmesebb, es nagyon sokkal nem dragabb mint mATX-es haz meg lap kulon... -
SQX_Barto
addikt
Az EVGA honlapjan a 8800gt-hez 400wattot irtak, ha jol emlekszem es 450 vagy 500at SLIhez.Talaltam Shuttlehoz komolyabb gyari tapot, de az a fel barebone araval egyenerteku kb...
Shuttle-ben a haz tetszik, meg a kenyelmi dolgok, csak a tap keves hozza, meg egy mATX-es megoldast jobbnak erzek, olcsobb, nincs benne semmi speci alkatresz igy nem kell annyi kompromisszumot kotni mint egy barebone-nal
Ez lesz a konfigom:Asus M2N-MX Socket AM2 Motherboard
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00GHz (Retail AM2)
Corsair 2GB PC2-6400 XMS2 (2x1GB)
19'' ASUS VW193S Widescreen 5ms
400Gb Western Digital Caviar SATA2 16MB
Aspire X-Qpack2 Micro Atx Case - Blue (500W)
NEC Optiarc 18x DVD-RW RAM SATA Black
+
EVGA e-GeForce 8800 GT 512MB PCI-E
mindezt valszeg aria.co.uk -rol rendelem meg, kijon vagy 650-700fontbol -
SQX_Barto
addikt
ennek a shuttlenak azt hiszem a nem deluxe valtozatat nezegettm (vagy valami hasonlot) pixmanian megnezem az arakat, mert UKben talan annyira nem rizikos
SN68SG2 amit nezegettem kozben megtalaltam kulalakra nagyon bejon, csak picivel megdobna a konfig arat (nem tul sokkal azert)
csak ez a 8800gt kerdes... nem tudom beleferne-e
bar ahogy nezem 250 wattos a tapja, na az eselytelen 8800gt-hez, tapcserevel meg vegkepp megdobna az arat...
szoval sztem Aspire lesz Asus lappal a tobbit meg mar leirtam -
SQX_Barto
addikt
sziasztok
egy kerdessel fordulnek hozzatok.
szeretnek osszedobni egy mini pc-t a kovetkezo konfiggal:
AMD X2 6000+ cpu
8800 GT vga
2GB DDR2 memory
WD 400 GB Sata2 hdd
Creative X-Fi soundcardgondban vagyok a haz tap kerdessel
ha silverstone sg01 evo-t vennek belerakhatnek barmilyen nagy atxes tapot
de legjobban az antec haza tetszene, amiben 300as psu van ami tuti nem lesz eleg ehhez a konfighoz:S
tudnatok mast ajanlani?
legalabb a 400as tap mindenkepp kell
de jobb lenne a tobb is...
koszi elore is -
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto #550 üzenetére
Motherboard: Gigabyte GA-K8N51GMF-9
Processor: AMD 64 3200+ Socket939
Video card: Club3D GeForce 7800 GTX
Sound card: Creative Audigy2
Memory: 2*512 MB Kingston DDR 400MHz
Hard Disk: Seegate Barracuda 80GB Sata 7200RPM
Optical Drive: LG DVD Writer
Nagyreszt ez lenne szerintem a konfig
Proci esetleg X2 nem tudom... ugysem mostanaban lesz ra penzem de azert szep almodozniEhhez kellene haz es tap (esetlegesen CPU hutovel egyutt...)
-
SQX_Barto
addikt
hali!
Szeretnek osszerakni egy mini PC-t, milyen haz+tap variaciokat tudnatok ajanlani?
Lehetoleg minel nagyobb tap kellene, mert egy AMD64 X2es proci es egy komolyabb nVidia vagy Ati vga menne bele...
segitsegeteket elore is koszi
Bar arra is gondoltam, hogy radobok mindent az alaplapra, veszek egy normal tapot es csinalok/csinaltatok egy vazat, amire mindent ra tudok rakni...
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
Biostar IDEQ 200N Barebone PC a végleges(nek tűnő) megoldás
bele a mostani hasznosítható cuccok, és ennyi, remélem jó lesz -
SQX_Barto
addikt
Antec Ariánál maradok, csak majd kell rá pénz meg egy emberke, aki áfa nélkül hozza vagy olcsóbban legalább.
Egyébként ha érdekel titeket, a következő lesz a konfigom:
Ház: Antec Aria (300W táp)
Alaplap: Gigabyte 7VM400AM-RZ
Processzor: AMD XP 2500@3200+ (Barton)
Videókártya: Connect 3d 9600
Memória: 2*256/400 Samsung DDR
Merevlemez: Seegate Barracuda 80GB Sata
Egér: Logitech Mx 310
Billentyűzet: Samsung PS2
Egérpad: SteelPad QcK
Monitor: AOC 7VLR 17''
ebbe a házba láttam simán belefér (remélem) a nagy thermalteke hűtőm -
SQX_Barto
addikt
Ha már ez egy nagy barebone topic, akkor segítséget kérnék
Antec Arián kívül milyen ház+táp variációk vannak?
amik hasonlóan néznek ki, de olcsóbbak esetleg
használt is érdekel, (de semmi plusz cucc nem kell hozzá csak a ház+a táp)
ja és procihűtést hogyan lehet megoldani?
mert gondolom a dögnagy thermalteke hűtőm nem férne el benne...
amd 2500@3200+ proci (nagyon gáz, ha barebone-ban is húzni szeretném a procit?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest