- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook hibák
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #1004 üzenetére
vga simán elmegy benne. viszont amit brumi írt az igaz. persze mindenkinek más a hangos, van ismerős aki szeirnt normál pc hangja van, és vagyunk mi akik szerint igenis hangos. prochűtő is benne van, nem egy nagy történet, de legalább nem cserélhető
melegedés az már annyira mindegy. egy venti szellőztet hátra fele, nem lesz hideg bent az tuti, de belefér a hangkari, az már nem ad hozzá semmit szinte. vga, chipset, őroci vinyó mellett nem rúg labdába
-
Brumi
senior tag
válasz
SQX_Barto #1004 üzenetére
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de nekem egy SN68-as gépem van, ami csak annyiban különbözik, hogy AMD-s.
A helyzet az, hogy ugyan jó kis gépek ezek, de veszettül hangosak és csak komoly áldozatok árán lehet halkítani. Blackrulz kolléga kicsit megvagdosta a gépet, míg én lecseréltem a gyári ventit egy Noctua-ra, valamint a borzalmas tápot egy passzívra. Ez a két dolog 30k-ba fájt, most viszont csendes. Procihűtő van benne, és még csak le sem tudod cserélni, mert a házhoz passzintott hűtési rendszere van (ajánlom a Shuttle honlapját olvasgatásra). Nem mellékes az sem, hogy ezek a gépek eleve nem túl olcsók... Ja és az enyémben a gyári venti fél év után zörgött.
Hogy a géped elmenne-e a 250-es táppal nem tudom megmondani, de a 200-as passzív egy durvább, széthúzott rendszert is elvitt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest