Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
vga simán elmegy benne. viszont amit brumi írt az igaz. persze mindenkinek más a hangos, van ismerős aki szeirnt normál pc hangja van, és vagyunk mi akik szerint igenis hangos. prochűtő is benne van, nem egy nagy történet, de legalább nem cserélhető
melegedés az már annyira mindegy. egy venti szellőztet hátra fele, nem lesz hideg bent az tuti, de belefér a hangkari, az már nem ad hozzá semmit szinte. vga, chipset, őroci vinyó mellett nem rúg labdába -
Brumi
senior tag
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de nekem egy SN68-as gépem van, ami csak annyiban különbözik, hogy AMD-s.
A helyzet az, hogy ugyan jó kis gépek ezek, de veszettül hangosak és csak komoly áldozatok árán lehet halkítani. Blackrulz kolléga kicsit megvagdosta a gépet, míg én lecseréltem a gyári ventit egy Noctua-ra, valamint a borzalmas tápot egy passzívra. Ez a két dolog 30k-ba fájt, most viszont csendes. Procihűtő van benne, és még csak le sem tudod cserélni, mert a házhoz passzintott hűtési rendszere van (ajánlom a Shuttle honlapját olvasgatásra). Nem mellékes az sem, hogy ezek a gépek eleve nem túl olcsók... Ja és az enyémben a gyári venti fél év után zörgött.
Hogy a géped elmenne-e a 250-es táppal nem tudom megmondani, de a 200-as passzív egy durvább, széthúzott rendszert is elvitt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futárcégek
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- potyautas: Másik küldetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
melegedés az már annyira mindegy. egy venti szellőztet hátra fele, nem lesz hideg bent az tuti, de belefér a hangkari, az már nem ad hozzá semmit szinte. vga, chipset, őroci vinyó mellett nem rúg labdába