Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék mysql adatbázist csinálni magamnak amibe könyvek címét, szerzőnevét és elérési útvonalat akarok feltölteni.A könyv fájlok mellette lennének egy külön mappában, mert nem akarom bepréselni az adatbázisba a könyv fájlokat. Tudnátok segíteni, hogy csináljam meg PHP-vel böngészön keresztül. mivel csak a pc-men használnám feltelepítettem a easyPHP-t. Az elérési útvonal a fájl helye lenne a pc-én, amit meg akarok nyitni lekérdezésnél böngészön keresztűl. Gondolom valamilyen php scriptet kell hozzá.

Üdv attis71
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy adatbázist létrehozni amibe fájlokat (PDF) és képeket (jpeg) akarok elhelyezni, mysql-ra gondoltam PHPMyAdmin kezeléssel. Lehetséges-e? A PDF- fájlok elég nagy terjedelműek. Olyan adatbázist szeretnék amibe lekérdezéssel beírom, hogy melyik nevű fájlra van szükségem és azt megjeleníti. Vagy ha esetleg tudnátok valamilyen más megoldást javasolni, ha ez nem kivitelezhető.
Üdv. attis71
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Erről a blob típusról tudnál Nekem egy kicsit részletesebben írni. Másik kérdés, ha fájl-ként tárolom az mysql adatbázis mellett, akkor egy lekérdezésnél előtudja Nekem hívni azt (megjeleníteni)?