- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék mysql adatbázist csinálni magamnak amibe könyvek címét, szerzőnevét és elérési útvonalat akarok feltölteni.A könyv fájlok mellette lennének egy külön mappában, mert nem akarom bepréselni az adatbázisba a könyv fájlokat. Tudnátok segíteni, hogy csináljam meg PHP-vel böngészön keresztül. mivel csak a pc-men használnám feltelepítettem a easyPHP-t. Az elérési útvonal a fájl helye lenne a pc-én, amit meg akarok nyitni lekérdezésnél böngészön keresztűl. Gondolom valamilyen php scriptet kell hozzá.
Üdv attis71
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy adatbázist létrehozni amibe fájlokat (PDF) és képeket (jpeg) akarok elhelyezni, mysql-ra gondoltam PHPMyAdmin kezeléssel. Lehetséges-e? A PDF- fájlok elég nagy terjedelműek. Olyan adatbázist szeretnék amibe lekérdezéssel beírom, hogy melyik nevű fájlra van szükségem és azt megjeleníti. Vagy ha esetleg tudnátok valamilyen más megoldást javasolni, ha ez nem kivitelezhető.
Üdv. attis71
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest