- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Melyik tápegységet vegyem?
- TV antenna és jelerősítés
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék mysql adatbázist csinálni magamnak amibe könyvek címét, szerzőnevét és elérési útvonalat akarok feltölteni.A könyv fájlok mellette lennének egy külön mappában, mert nem akarom bepréselni az adatbázisba a könyv fájlokat. Tudnátok segíteni, hogy csináljam meg PHP-vel böngészön keresztül. mivel csak a pc-men használnám feltelepítettem a easyPHP-t. Az elérési útvonal a fájl helye lenne a pc-én, amit meg akarok nyitni lekérdezésnél böngészön keresztűl. Gondolom valamilyen php scriptet kell hozzá.
Üdv attis71
-
attis71
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy adatbázist létrehozni amibe fájlokat (PDF) és képeket (jpeg) akarok elhelyezni, mysql-ra gondoltam PHPMyAdmin kezeléssel. Lehetséges-e? A PDF- fájlok elég nagy terjedelműek. Olyan adatbázist szeretnék amibe lekérdezéssel beírom, hogy melyik nevű fájlra van szükségem és azt megjeleníti. Vagy ha esetleg tudnátok valamilyen más megoldást javasolni, ha ez nem kivitelezhető.
Üdv. attis71
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged