Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
igen, van benne valami! 100 ig kézzel kiirogattam elseif-el utána mindet kilistázza ami csak van.
mi van, ha 20 elem van, és valaki felvisz még egyet
egyedül csinálok mindent
a helyzet h nemszeretném másra is rábizni, legfeljebb csak pár emberre, mert a mai világban nemlehet tudni.
a honlapomon van feltöltési lehetőség, h ha valaki beküld akkor azt szépen kézzel befogom mind vinni, tudom h sok munka de hát ez van. vagy megirom sql-be és rádobom a szerverre. azt kész. igyis-ugyis kell vele tökölnöm egy csomót.
majd késöbb ha nagyon megunom h tökölök vele akkor lehet h elszámom magam és irok arra is valami. de egyenlőre leyen meg az oldalamon normálisan a letöltések, és menjen, egyenlőre ez a legfontosabb számomra, menjen.
akkor az én weblapom csak féldinamikus
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kés topik
- Futás, futópályák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi hangfal építés
- Apple asztali gépek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest