Hirdetés
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Terminus_
üzenetére
Az én problémám még mindig nem oldódott meg. Most az új szerveren latin2_general_ci az alapértelmezett collate és a tábblák is ebben vannak. Ez a saját gépemen szintén így van. A html kódban a charset maradt iso-8859-2. A gépemen, amin fejlesztek, tökéletesen megy minden. A megrendelőm szerverén pedig több napos szopás után is maradtak a kérdőjelek az ő és ű betük helyén. Azt már el tudtuk érni, hogy ha a mysql-ben egy tábla latin1-be volt, akkor a formról bevitt dolgok jól jöttek vissza, de a régi adatokat egyszerűen képtelen vagyok felvinni az új gépre, hogy normálisan megjelenjenek. Sajnos a rendszergizdával csak telefonos kapcsolatban vagyok és egyenlőre reménytelen a helyzet.
Annyi kiegészítés még, hogy én windowson fejlesztek a szerver viszont linuxos, de akkor sem vágom, mert saját gépről phpmyadminban export a szerveren meg lefuttat és szintén nem jó.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest