Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PLC programozás
- Epson nyomtatók
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Notebook hibák
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Terminus_ #163 üzenetére
Az én problémám még mindig nem oldódott meg. Most az új szerveren latin2_general_ci az alapértelmezett collate és a tábblák is ebben vannak. Ez a saját gépemen szintén így van. A html kódban a charset maradt iso-8859-2. A gépemen, amin fejlesztek, tökéletesen megy minden. A megrendelőm szerverén pedig több napos szopás után is maradtak a kérdőjelek az ő és ű betük helyén. Azt már el tudtuk érni, hogy ha a mysql-ben egy tábla latin1-be volt, akkor a formról bevitt dolgok jól jöttek vissza, de a régi adatokat egyszerűen képtelen vagyok felvinni az új gépre, hogy normálisan megjelenjenek. Sajnos a rendszergizdával csak telefonos kapcsolatban vagyok és egyenlőre reménytelen a helyzet.
Annyi kiegészítés még, hogy én windowson fejlesztek a szerver viszont linuxos, de akkor sem vágom, mert saját gépről phpmyadminban export a szerveren meg lefuttat és szintén nem jó.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest