- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
Terminus_ #163 üzenetére
Az én problémám még mindig nem oldódott meg. Most az új szerveren latin2_general_ci az alapértelmezett collate és a tábblák is ebben vannak. Ez a saját gépemen szintén így van. A html kódban a charset maradt iso-8859-2. A gépemen, amin fejlesztek, tökéletesen megy minden. A megrendelőm szerverén pedig több napos szopás után is maradtak a kérdőjelek az ő és ű betük helyén. Azt már el tudtuk érni, hogy ha a mysql-ben egy tábla latin1-be volt, akkor a formról bevitt dolgok jól jöttek vissza, de a régi adatokat egyszerűen képtelen vagyok felvinni az új gépre, hogy normálisan megjelenjenek. Sajnos a rendszergizdával csak telefonos kapcsolatban vagyok és egyenlőre reménytelen a helyzet.
Annyi kiegészítés még, hogy én windowson fejlesztek a szerver viszont linuxos, de akkor sem vágom, mert saját gépről phpmyadminban export a szerveren meg lefuttat és szintén nem jó.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest