Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
Briganti
tag
atjavitottam, es az kizart hogy ilyen bejegyzes nincs, mert mivel kezdo vagyok igyhat egyet megneztem biztosra hogy be van irva, es azzal dolgozok egyelore ...
de kulonben van egy olyan erzesem, hogy valamiert nem futatja a php-t, mert az isset-re nem ir ki semmit (gondolom valamit ki kene irjon az elso sorba vagy valami), lehet hogy nem igy kell felirni, de valamelyik forumban talatam egy hasonlot :)
<?php
include(''dbconnect.php'');
session_start();
$user=$_SESSION['login'];
if (isset($user) != '''') {
echo ''Ez nem ures'';
}
else
{
echo ''Ez tenyleg ures'';
}
$sel=mysql_query(''SELECT * FROM game WHERE user='$user''');
$row = mysql_fetch_array($sel, MYSQL_ASSOC)
$e_penz= $row['penz'];
$e_ember= $row['ember'];
$e_gep=$row['gep'];
$e_datum=$row['datum'];
?>
<html>
...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi