Hirdetés
Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Egy weboldalra csinálok egy "születésnap kijelzőt" php-ben.A főoldalamra rakom be egy include parancsal, de elakadtam.Ha van születésnap akkor jó is működik, de azt szeretném megcsinálni, hogy ha nincs épp szülinapja senkinek sem akkor azt írja ki, hogy nincs szülinapja egyik felhasználónak sem. Hogy tudom ezt kivitelezni?
Próbáltam úgy ,hogy egy if -el megnéztem ,hogy a $szulinap_adat[0]="" -e ha igen akkor értéket adtam neki de úgy nem ment,hogy lehet ezt megoldani?
Biztos nagyon egyszerű de valahogy nem tudok rájönni, segítsetek már légyszives ha tudtok, bármilyen segítséget örömmel veszek.
A kód:
<?php
$conn=mysql_connect("localhost", "root", "");
mysql_select_db("city");
$date=date("m-d");
$szulinapos="SELECT nev from felhasznalok where datum like '%%-$date'";
$szulinap = mysql_query("$szulinapos");
while($szulinap_adat=mysql_fetch_row($szulinap))
{
echo "$szulinap_adat[0]<br>";
}
?>
Aktív témák
- Supermicro SuperChassis 842TQC-668B rack szerver ház 668W táppal új
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Félkonfig eladó (I7-3770 + gyári hűtő - Asrock B75 Pro3 - 2x 8gb DDR3 1600mhz)
- Seagate Exos Enterprise Capacity 3.5 1TB 7200rpm 128MB SATA3 (ST1000NM0055)
- ÚJ NZXT Function TKL Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest