Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Na most fogtam magam és egyszerűen becopypastéztem a Te kódodat (és persze kicseréltem az aposztrófokat) és most jó! Csak azt nem értem, hogy ha Én írom be pontosan ugyanezt (szintaktikai hiba nélkül, hisz lefut, nem szól a php, hogy ebben és ebben a sorban hiba van), akkor miért nem jó? Meg 2 könyvet is megnéztem, hogy hogyan kell pontosan mit-hova írni és úgy csináltam. Nem értem. Örülök, hogy végre jó, csak bosszant, hogy nem tudom, hol volt a hiba. (Az meg mégsem mehet, hogy minden egyes mysql ténykedésemkor rohanjak ide, hogy írd le légyszi helyettem, mert csak úgy megy
)
Köszönöm szépen!!

MOD: Most vettem észre, hogy az általad írt aposztróf máshogy néz ki, mint az általam írt! A tied döntött, az enyém (1-es fölötti shiftel) meg egyenes. (Összehasonlítottam a két kódot, (két notepadot egymás után gyorsan kapcsolgatva) így vettem észre). Ez meg mi a szösz lehet? Fontosak az aposztrófok vagy elhagyhatók, esetleg idézőjellel helyetesíthetők?
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple Watch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)