- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
VladimirR #67 üzenetére
Na most fogtam magam és egyszerűen becopypastéztem a Te kódodat (és persze kicseréltem az aposztrófokat) és most jó! Csak azt nem értem, hogy ha Én írom be pontosan ugyanezt (szintaktikai hiba nélkül, hisz lefut, nem szól a php, hogy ebben és ebben a sorban hiba van), akkor miért nem jó? Meg 2 könyvet is megnéztem, hogy hogyan kell pontosan mit-hova írni és úgy csináltam. Nem értem. Örülök, hogy végre jó, csak bosszant, hogy nem tudom, hol volt a hiba. (Az meg mégsem mehet, hogy minden egyes mysql ténykedésemkor rohanjak ide, hogy írd le légyszi helyettem, mert csak úgy megy
)
Köszönöm szépen!!
MOD: Most vettem észre, hogy az általad írt aposztróf máshogy néz ki, mint az általam írt! A tied döntött, az enyém (1-es fölötti shiftel) meg egyenes. (Összehasonlítottam a két kódot, (két notepadot egymás után gyorsan kapcsolgatva) így vettem észre). Ez meg mi a szösz lehet? Fontosak az aposztrófok vagy elhagyhatók, esetleg idézőjellel helyetesíthetők?
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest