- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyorgy69
újonc
hali bocsi a zavarásért de nekem nem ismeri fel a live suite a tábla gépet ilyenkor mit lehet tenni??
segítséged előre is köszönöm!! GyuriII -
rtzui
csendes tag
Üdv!
916DCC-hez firmware-t tudna valaki küldeni?
A honlapjuk szerintem megszűnt....úgy tűnik felszívódtak. -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Mennyire használható még ez a tab. A mai programokkal még rendesen megbirkózik vagy már döcög?
Gyerekeknek kellene szóval olyan nagy elvárásaim nincsenek. -
Dexter68
addikt
Sziasztok, a gyermekem sikeresen összetörte a kijelzőjét. Valaki foglalkozik cserével? Ha igen, mennyiért?
-
medica
senior tag
Hi! A töltő meghalt Myaudio 9, hol tudok venni hozzá? Valamilyen univerzális is jó? Köszi.
-
Sziasztok ! Kaptam javitasra egy 916 dcc-t csak a recovery indithato el rajta, se full wipe se egyebb parancsot nem hajt vegre,a rk b tool nem latja, igy nem tudom felrakni ra ,flashelni a 4.11 firmet. Igy viszont nem lehet beizzitani a tabot. Eszkozkezeloben rk eszkozkent jelenik meg , es nem rk30xx-nek . Valakinek tipp, esetleg egy update zip, hatha azzal tudnek kezdeni valamit.
Az allwinner flasheloje tud ra kapcsolodni, de mivel nem ehez a kutyuhoz van igy az nem palya.
Elore is koszonom a segitseget.
Az usb hibakeresest a fentiek miatt nem tudom bekapcsolni , igy a system filerendszert se latom.... -
Kroni1
veterán
válasz
András1980 #115 üzenetére
És most milyen android van rajta? Ez is 4.1-es ?! Vagy frissebb?
-
András1980
tag
válasz
András1980 #114 üzenetére
Minden megoldódott. MyAudio weboldalán található frissítés mindent rendbe tett.
-
András1980
tag
Sziasztok!
Remélem nézi még vki ezt a fórumot, mert rég írtak ide az emberek.
Van egy ilyen tabom (MyAudio 916DCC), amit használtam vettem. Android 4.1.1 van rajta, ami rootolt.
A belső memóriája 500MB + 13,5Gb-ra van felolsztva.
A problémám az, hogy kevés az 500MB. Telepítek appokat, használom a rendszert és egy idő után szinte elfogy. Amit tudtam átraktam a nagyobb partícióra, de az nem teljesen jó megoldás, így is kevés.Meg lehet ezt az 500MB-ot vhogy növelni, vagy el tudom érni, hogy csak a nagyobb részt használja a tab, tehát csak arra települjön, csak arra menjen a cache, stb.
A másik, hogy a spec szerint 1,6GHz-es magok vannak benne, amik nálam 1,5Ghz-en mennek. Kérdés, hogy ez ilyen, vagy vmit visszavettek benne. Érdemes ezzel foglalkozni, vagy nagy hozadéka nem lenne úgysem.
Köszönöm a válaszokat.
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors segélyt kérek! Ismerősöm tabletje került hozzám azzal, hogy a kislánya lejelszavazta és nem tudják a jelszót... :S
Próbáltam recovery mode-ban indítani, de nem sikerült... Valaki le tudná írni mik a lépések? Találtam ezt azt neten, de sajnos mégsem sikerült recovery modba lépnem...
Köszönöm előre is...
-
Csopike182
újonc
Üdv.
Én is rávettem magam a 916dcc megvárárlására még 2012-ben és most úgy döntöttem szeretném frissíteni a rendszeremet.
Na msot a myaudio oldaláról leszedtem a szükséges szoftvert elinditom hozzáadom a megfelelő img.fáljt hangerőn rajta a kezem usb bedugom zöldre is válik az 1 es négyzet ezután rámegyek az upgrade-re megcsinál mindent de ott hogy wait for loader start itt megáll jól hallatszódik hogy az usb is lecsatlakozik és itt nem megy tovább. Mi lehet a gond ? -
Kroni1
veterán
válasz
Dexter68 #110 üzenetére
Szia! Neked 916DCC van? Én ntfs formátumú SD kártyát szeretnék belerakni, de ezt a gyári JB szofttal nem sikerült megoldanom, elvileg viszont van olyan progi amivel megoldható, de root kell hozzá. Ezért szeretném rootolni, tudnál valami linket vagy leírást hogy tudnám ezt megtenni?!
Mégegy kérdés, tud esetleg valaki olyan bőrtokot ami méretben jó hozzá, de nem billentyűzetes?
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! Gyári rom van a gépen (Root+SU van), hogy lehet megoldani, hogy minden app-ot (widgetek kivételével) át tudjam pakolni a „nand flash”-re?
-
RiZool
tag
Sziasztok. Szeretném frissiteni a 916dcc-t az itt leírtak alapján, viszont már a szervíz módba sem tudok belépni. Nincs esetleg vmi ötlet valakinek? Nem tudom, hogyan próbálkozhatnék még. Köszi szépen.
-
xenx
csendes tag
A helyzet az hogy ha eddig nem vetted meg akkor már nem is fogod. Sajnos már egyikből sem maradt egy darab sem...
Én karácsony előtt vettem az utolsó darabokból egy 916dcc-t. Teljesen meg is voltam elégedve vele, egy aprócska hibát leszámítva. A kijelzőn egy részen volt egy kivilágosodás. Valószínűleg illesztési hiba volt a hátlap és a kijelző között valahol, tulajdonképpen valami nyomta egy ponton a kijelzőt háturól és ott jobban megvilágított a a led világítás mivel kilógott a síkból. Ez nyilván sötét háttérnél nem látszott mert ilyenkor alig világított a ledsor, de fehér képernyőnél eléggé látványos volt. Vissza is küldtem, ki is cserélték volna újra csakhogy kifogyott a készlet, és nem is ehet tudni lesz e még belőle... A novum forgalmazását meg pont tegnap szüntették be...
hát jól rácsesztem szó se róla. a láthatáron meg sehol egy hasonló tudású és árszínvonalú tablet. kivéve talán a 916QI-t ami tuti jó kis gép nagyon pöpec DE! 5000mAh akku!!!??? szórakoznak ezek?
Ha esetleg valakinek van akkor megírhatná a tapasztalatait. Vagy ajánlhatna hasonló tudású 4:3-as 9,7"-os kijelzőjű táblát -
rdani98
csendes tag
2 Tabon gondolkodok,hogy melyiket vegyem meg:
-ConCorde tab Novum
-Myaudio s9 916dccA Novumnál mindenki panaszkodik arra,hogy feljön a sarka és csúszkál a kijelző.Egyébként ugyanazt tudják és ugyanannyiba kerülnek.
A 916dcc-nál nincsenek ilyenek?Vagy vannak vele gondok? -
matyiGo
aktív tag
napokban vettem egyet:
nagyon gyors! , szerintem a formaterv is nagyon rendben van a szélén azaz a fekete műanyag, a káva és a fém hátlap között lehetne egyel minőségibb. mondjuk még így is nagyon király az árához képest
wifi: tényleg nem olyan erős mint a telómban de 130 négyzetméteren régi építésű polgári lakásban jó vastag falak mellet is teljese4n jól fogta tp-link routert.
gta vice city döccenés mentesen fut full-os beállítások mellet, azért ez elég laza dologszerintem hiba: mini vagy micro nem tom az a lényeg hogy usb-ről nem töltődik csak saját töltő csatlakozóján.
viszonyt az aksia brutális. a korábbi iPad1-emet odaveri legalábbis.grafikuskodom és fotózom is így a színekre nagyon érzékeny vagyok ehhez lenni egy pici negatívum de szeretném hangsúlyozni hogy a felhasználók legnagyobb részének ez egyáltalán fel sem táűnik: kicsit szétcsúszott színek vannak, alacsony fényerő mellet topává kicsit túl meleggé vállnak a színek olyan mintha visszavennénk a kék-ből viszont érdekes módon a fehér fehér marad, kicsit lesz csak melegebb.
a betekintési szögek rendben vannak és filmnézésnél is elég gyors a válaszidő szóval nincs elmosódás vagy bármilyen zavaró tényező.tipp: ha youtubet néztek, használjatok Dolphin bömgészőt iPad módban, sokkal jobb minőséget szór és mégis megmarad a tábla jelleg (mármint a desktop móddal ellentétben ahol elérhető a full res) android módban nagyon alacsony a bitráta talán még a felbontás is kevesebb. nagyon furcsa ez, apple-ék befizettek valami prémium cuccra náluk vagy mi van?
szerintem nagyon megérte az árát eddig. különösen hogy 2 év gari van rá
(a második év azthiszem csak gyártói azaz postázni kell de nekem az bőven belefér. egyszer gariztattam honkong-ba egy fényképezőt ilyen módon 2 hét alatt küldtek egy vadi újat
meg jókat olvastam a kínai tablet gariztatásról is
szerintem ha mindenképpen itthon akartok táblát venni számla, garancia vagy egyéb okok miatt akkor most ez a best buy a 10 colos fronton.
Üdv
M -
I.papi
tag
Senki nincs aki segítene rootolni?
-
I.papi
tag
Sziasztok!
Ma lettem tulajdonosa egy myaudio 908A tabletnek,lenne egy vállalkozó szellemű emberke aki felhomályosítana róla cwm,custom rom,root terén?
-
gerigóré
csendes tag
Én venni szeretnék egy S9 908 A-t,de fontos lene tudnom hogy a mozgókép felbontása a kamerának milyen.Tudom hogy fényképre 2 mp-van de semmilyen adat nincs a videózási tudására.Valaki megtudja mondani hogy milyen felbontásba kameráz
-
Kistigris 88
csendes tag
egy hete vásároltam egy Myaudio Tablet serie 10 1008B-t és első töltés után kezdett lefagyni meg belassulni.egy pár napja annyira befagyott hogy semmit nem birtam csinálni csak ki és bekapcsolni mert nem reagált semmire.valaki tudna segiteni hogy mitöl lehet ez vagy hogy mi a hiba oka.jah és valaki tudna olyan oldalt vagy progit ahol birok softvert frissiteni rajta?
-
admin007
csendes tag
http://www.myaudiooutlet.eu
-
tomi5244
őstag
Elérhető a 4.1. JB!!! Valaki tudná tesztelni?
Gondolom sokan kíváncsiak rá.
-
kissan4
csendes tag
Nemrég vettem 916DCC-t, az ár volt a fő tényező meg az IPS kijelző. Igazából felemásak az érzéseim. A hardver maga teljesen korrekt, a gép jól össze van rakva, akadás nélkül fut minden, az IPS kijelző pedig gyönyörű, iPad2-höz képest semmi különbség, a fényereje brutális.
Ugyanakkor, mióta megvan a kütyü, előjött rajta a létező össze hiba, amiről csak valaha is olvastam. Furcsa mód sok ilyen hiba magától meg is oldódott, de összességében azért legalább annyi bosszúságot okozott a masina, mint örömet.
Kezdődött ott, hogy ahogy hazavittem nekiálltam a beépített böngészővel netezni. Wifi-t csak hármat látott (a telefonom ugyanott 17-et), két méterre a routertől másfél percenként szakadt a jel, vért izzadtam, mire újra fölkapcsolódott, aztán megint szakadt. Már vittem volna vissza a boltba, de azért tettem még egy próbát, fölraktam az Operát és újraindítottam a masinát. Azóta egyszer sem szakadt a wifi.
A hangszórója ugyancsak halál gyenge volt, még fülessel sem hallottam igazán. Pár újraindítás után valahogy ez is megoldódott, most már teljesen jó a hangerő.
Beleraktam egy Kingston memóriakártyát, alapvetően működik a dolog, de itt is vannak hibák, például teleírta mindenféle többgigás szeméttel, úgy kellett pécén helyrerakni a dolgot.
Az akksival kapcsolatban is tapasztaltam mindenféle anomáliát. Általában teljesen jó és ilyenkor kellemes meglepetéseket is produkál, például többször volt olyan, hogy otthagytam éjszakára és reggelig 1-2%-ot merült csak, sőt, volt, hogy pont ugyanannyit mutatott az akksi reggel, mint este. Viszont olyan is volt, hogy éjszaka valamiért bekapcsolt a képernyője és reggelre 0-ra szívta az akksit.
A legfrusztrálóbb hiba viszont amivel találkoztam, az a vibrálás és a beragadt töltés-ikon, amit föntebb is emlegetett valaki. Egyszercsak bekapcsoltam a gépet, és az egész képernyő vibrált, de úgy, hogy majd kiesett tőle a szemem. Ezen felül pedig a töltés ikon ott vibrált a képernyő közepén. Akármit is csináltam, ott volt középen. Mindennel próbálkoztam, kábé 5-6-szor újraindítottam, és valahogy eltűnt az elem-ikon középről, néhány további újraindítás után pedig már csak középen remegett a kép. Aztán kikapcsoltam, két óra múlva bekapcsoltam és voila, újra hibátlan volt a kép. Egy hétig jó is volt, most megint bekapcsoltam és újra vibrál középen, igaz, alig észrevehetően, de így is nagyon idegesítő.
Hab a tortán, hogy ma bekapcsoltam és immáron hibás pixelem is van. Szerencsére nem világító, hanem fekete és már a széle felé, de b*ssza meg, ez sem öröm.
Szóval összességében pont annyi bosszúságom volt eddig a géppel, mint amennyi öröm. A masina fényképek nézegetésére, videózásra, netezésre, kis játékra amúgy kiválóan alkalmas, de szerencsésnek kell lenni és kifogni egy hibátlan példányt, ha egyáltalán létezik ilyen. Én speciel már azt várom, hogy egy szép napon teljesen beadja a kulcsot és visszavihessem a boltba, hátha engedik becserélni valami másra, vagy legalább kapjak egy újat helyette.
-
wagzo
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet egyszerre azt megcsinálni, hogy a háttérben fut a youtube alkalmazás és közben mondjuk internetezek pl. a chrome-al?
Köszönöm! -
pusihusi
addikt
[link] A MyAudio tabletek új topikja!
-
Aron1988
tag
https://www.dropbox.com/s/so3hgg305m6eq6n/Screenshot_808DCC_2012-09-07-08-54-30.jpg
Saját topicot nem találtam, de az egyik legnépszerűbb készülékükhöz, a Series 8 808DCC-hez elkészült a Jelly Bean. Pár belső teszter már ezerrel nyüstöli! Rövidesen érkezik mindenki számára. -
Loituma69
őstag
Székesfehérvár! Ma bementem a media markt-ba és lőn csoda kapható 916DCC és 1016DCC 69900ft-ért!. Egymás mellé tettem a kettőt és próbálgattam őket! Mindkettő IPS kijelző, de mégis a 916DCC erősebb fényerő jobb mélyebb szebb színek élesebb képe van mint a 1016-nak! Úgy mentem be a boltba, hogy tuti a 1016 veszek de, de ez a képminőség külömbség elbizonytalanított, de végül mégis a 1016DCC-t vettem. Böngészés képek és filmlejátszás jobb a szélesképernyőn, szerintem még eBookot is jobb olvasni rajta! Ami gond a kütyün a jobb alsó sarokban erős a bevilágítás ha sötét a kép akkor nagyon látszik. Ez mindegyik myaudio-nál így van vagy csak én fogtam ki a hibásat? Mert akkor holnap viszem vissza 3 napon belül gond nélkül cserélik! Még a gyári alap szoftver van rajta tehát várom a frissítést nagyon!
-
thomas71
csendes tag
Nekem is ezt csinalja. De szerintem ez sw. hiba.
Olyan mintha a kikapcsolt alapotban a firmware altal kirakott kepet nem tudja felul irni
az android rendszer, de ha bekapcsolas utan rakom fel a toltore,
akkor gond nelkul tolti es nem zavarja semmi a kijelzot.Viszont a wifi nalam is bosszantoan gyenge, es gyari alapallapotba visszatolva is.
t. -
lexx1968
csendes tag
-
Dawide@axele
aktív tag
Nah leszedtem minden kétes progit róla és úgy néz ki hogy megjavult a wifi!Már csak az a kérdés melyik volt ami a hibát okozta!
-
pusihusi
addikt
Szia, csinálj 1 szoftver frissítést, a 908A-hoz van szoftverem a MyAudiótol mert előtte nekem is olyan tabom volt, ha kell elküldöm emailbe. [link] Itt a link. Na, leírom, hogy mit kell csinálnod.
1. Töltsd le ezt az alkalmazást, csomagold ki és indítsd el (LiveSuit.exe): [link]
Ha feljön egy ablak nyomj a No gombra.
2. Tallózd be az img kiterjesztésű fájlt (Select Img feliratú gomb)
3. Kapcsold ki a tabletet és nyomd folyamatosan a hangerő + és ne engedd el.
4. Dugd be az USB kábelt de ne az OTG feliratú portba hanem a másikba és nyomd le tízszer a bekapcsológombot
5. Ha minden rendben ment akkor felismerte a gép és a felugró ablakban meg fogja kérdezni, hogy formázod e és telepíted e a frissítést, nyomj a YES -re.
Ha elkezdődött a frissítés akkor elengedheted a hangerő + gombot.
Ha minden rendben ment akkor a program jelezni fogja neked, ezután leválaszthatod a tabletet a számítógépről és bekapcsolhatod. 4-5 percet is kell várnod a frissítés utáni első bekapcsoláskor, nem kell megijedni. A908-ast így kell frissíteni! Dawide@axele: Gyári visszaállítás? -
Joci0978
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 908A tabletet és az lenne a problémám, hogy igen sokszor véletlenszerű alkalmakkor újraindul vagy lefagy. Már visszaállítottam gyári állapotba de továbbra is csinálja. Van valami ötletetek mi okozhatja, ne nézzenek teljesen kezdőnek ha visszaviszem
Joci
-
Marci1985
csendes tag
ma benéztem a mediaba és sikerült kézbe vennem a 916 DCC-t, annyi bizonyos, h egészen könnyű, és "dizájnos" csinos darab. sajnos 1016 DCC nem volt készleten, vagy nem is forgalmaztak ezt nem tudom, pedig az jobban érdekelt volna. egy fránya tesztnek örülnék már, mert anélkül félek picit megvenni.
-
Marci1985
csendes tag
nem tudtok valamit,arról h mobilarena vagy valami más hiteles forrás nem-e tervezi tesztelni a gépet???
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Akinek gondja van a wifi-el van 1 tipp a meoldásra.A myhelp szerint vannak bizonyos app-ok amik befolyásolják a wifi működését!Meg kell keresni őket és eltávolítani.Vagy lemented a jelenlegi rendszert és visszaállítod gyárira és meglátod jó-e a cuccos vagy egyesével letörlöd őket és kipróbálod!Ez csak 1 ötlet!
Üdv : Dawide
-
pusihusi
addikt
Nekem pompásan, akár 4 betonfalon át! cucinho: Én csak itthon vennék a garancia és a support miatt! Van a MyAudiónak nagyobb erősebb tabja, de ha ragaszkodsz a 7-8"-hoz akkor én az itthonit venném! " Később bármi garanciális jellegű meghibásodás esetén a tabletet a gyártónak kell visszajuttatni:"
-
cucinho
aktív tag
Sziasztok!
Jobb híján itt kérdezem meg, hogy mi a véleményetek:
Nem tudom, hogy 808DCC-t vegyek, vagy esetleg egy ilyen Ainol Novo-t.MyAudio: magyarországi garancia, nagyobb felbontás.
Ainol: kínai gyártói gari, kisebb felbontás de IPS, és minimálisan olcsóbb is.
Hardveresen szerintem ugyanaz, ICS ugyanaz, magyar nyelv nem érdekel, 7" vs 8" nem érdekel.Ha most vennétek, melyiket választanátok?
Előre is köszi, hogy segítetek dönteni!
Üdv, Attila
-
Prof
addikt
Részemről a 4:3-as kijelző a favorit, legrosszabb esetben is min. 16:10, a többi 16:9-es már nagyon vékony csík, az életedet is megunod a sok le-fel görgetésben.
Filmet meg 3m-ben projektoron kell nézni nem 10colon. Pláne hogy sok használt HD projit olcsóbban kapni mint egy tabletet.
-
jamez
senior tag
916dcc van a MM-ban
-
pusihusi
addikt
válasz
Loituma69 #50 üzenetére
Szoftverfrissítés szeptember végére várható, Telefonon hívd őket egyből felveszik hétfőtől péntekig! Szerintem aMyAudiónál érdemes venni mert adnak hozzá mobil sticket! Máshol én sem látok hogy lehetne kapni! Tel.: 06-46/505-601 Ezen a számon hívd őket hétfőn! A frissítés meg ők is várják Kínából!
-
Loituma69
őstag
Már itt viritok hajnalba
Sebesség lassúlástól nem félek mert nem annyival nagyobb a 10 colos felbontása egyedül a játék futtatás lehet a gond vagy nem? (a nagyobb felbontás miatt?) Szoftverfrissítés mikorra várható gondolok itt az akkumulátor töltöttség kijelzés mizériára! Mail-ra nem válaszolnak írtam vagy 5 mailt nekik. Idáig 908a használtam tv szoftver és kupon kód nem volt a dobozban mail-ra nem válaszoltak még szerencse, hogy valaki a prohardver forumon megszánt és adott kódot és Network_TV.apk elküldte. Jah és talán érdmes lenne várnom pár napot, hogy a megrendelt kütyü már a javított szoftverrel kapnám vagy nem!? Ezt mind mail-ban már kérdeztem tőlük, de xartak válaszolni! A gyártó oldalán van egy halom cég feltüntetve, ahol forgalmazzák a myaudio tabletet, de egyiknél sem lehet kapni 1016dcc és 916sdcc sem!? Akkor most mi van? (cora, tesco auchan, mediamarkt stb....) -
Loituma69
őstag
Hétfőn rendelem 1016dcc vagy 916 dcc-t addig megálmodom melyik legyen!
Volt már 10.1 tabletem és 9.7 is filmnézésre a 10.1 jobb volt, olvasni netezni és játék kompatibilitás jobb a 9.7 az 1024x768 miatt. Vagy nem!? Hangosan gondolkodom! -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #44 üzenetére
ok köszönöm
-
Lucky14
csendes tag
válasz
Loituma69 #41 üzenetére
Sziasztok igencsak tervbe van egy ilyen jószág vásárlása de nem értem azt hogy mi a különbség 916DCC és a 916A tablet között ha valakinek lenne valami válasza azt megköszönném nagyon.
Valamint azt szeretném megkérdezni hogy a tablet mekkora méretig növelhető azaz mekkor mikrosd megy bele? illetve hogy hány usb van rajta??? -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #40 üzenetére
Na az nálam nem enged letőlteni valami szerver hibát ír ki!
-
Loituma69
őstag
pusihusi köszönöm. Már csak egy ilyen eredmény kellene 1016 dcc antutu!
-
Loituma69
őstag
sebesség teszt eredményt felrakhatna valaki, antutu stb. 1016 dcc és 916 dcc
-
jamez
senior tag
másik: milyen most a myaudio supportja és mi várható?
-
jamez
senior tag
ma bementem a MM-ba (árkád), hogy jól megvegyem a gépet. gondoltam előtte megnézek egyet. hát a készséges eladók nem tudták beüzemelni. viszont egy samsungot megnézhettem ami szerintük ugyanaz. csak az 7"-os és 75e
így a vásár elmaradt...
ti 3g-t hogy tudtok használni rajta. Van egy nokia c6-om amihez van adatforgalmi csomag. gondoltam azon van a Bluetooth azt összehozom a táblával és megy a netis. Ez működik? -
pusihusi
addikt
Na, leírom, hogy mit kell csinálnod.
1. Töltsd le ezt az alkalmazást, csomagold ki és indítsd el (LiveSuit.exe): [link]
Ha feljön egy ablak nyomj a No gombra.
2. Tallózd be az img kiterjesztésű fájlt (Select Img feliratú gomb)
3. Kapcsold ki a tabletet és nyomd folyamatosan a hangerő + és ne engedd el.
4. Dugd be az USB kábelt de ne az OTG feliratú portba hanem a másikba és nyomd le tízszer a bekapcsológombot
5. Ha minden rendben ment akkor felismerte a gép és a felugró ablakban meg fogja kérdezni, hogy formázod e és telepíted e a frissítést, nyomj a YES -re.
Ha elkezdődött a frissítés akkor elengedheted a hangerő + gombot.
Ha minden rendben ment akkor a program jelezni fogja neked, ezután leválaszthatod a tabletet a számítógépről és bekapcsolhatod. 4-5 percet is kell várnod a frissítés utáni első bekapcsoláskor, nem kell megijedni. Sperafico: A908-ast így kell frissíteni! -
Sperafico
aktív tag
Nekem 908A van.
Két napja behalt, nem bootol be. Csak az android felirat fut rajta és kész.
Felhivtam a Myaudiót, majd küldtek egy firmwareét hogy frissitsem.
Addig eljutok hogy szerviz módba elinditom a tabot (hangerő minusz + bekapcs gomb) de a gépem rádugás után nem ismeri fel (win7) és igy a Livesuit progi nem tudja felrakni a firmwaret.
Valakinek valami ötlet? -
pusihusi
addikt
válasz
Dawide@axele #16 üzenetére
Köszi, akkor az én tabommal van valami az akkujával, beszéltem a MyAudióval, azt mondták küldenek firmwaret, ha az sem javítja akkor küldjem el a gépet.Köszi a teszteket!
Nekem a wifi nagyon jó, próbáltam kivittem a folyósara 4 panel falon keresztül, s jó!
-
Mailbox
csendes tag
válasz
Dawide@axele #15 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Hasznos volt. Jók a videók. -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #16 üzenetére
Jó a videó! A Real Racing 2 melyik verzióját használod mert nekem el vannak csúszva a felíratok a játékban!?
-
Dawide@axele
aktív tag
Az akku idő Wifi nélkül megnő pár óráraval.Majd pontosan lemérem mennyivel.De olyan 2 órával többre tippelek de lehet tévedek.Nekem 80/20-as digi netem van.Nagyon gyors vele a tab.Az előző hsz-ben írtam a wifi gyengeségéről.A video lejátszás szerintem nagyon jó.Bár nyílván magasabb felbontáson jobb lenne de szeritnem így is szépek rajta a full hd videok.Még próbálgatok rajta dolgokat csak kevés rá az időm.
jamez: Én a médimarkt-ban vettem asszem 64K mert most akciós!
-
Dawide@axele
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek!
A Tab wifije valóban nem túl erős.A routerrel egy szobában nincs vele gond de ha már 1 másik szobából próbálod ezt akkor a felére csökken a jel.Az usb portról való töltést még nem próbáltam.Egy feltöltéssel ha minden be van kapcsolva és folyamatosan nyomkodom olyan 7-8 órát bír ki egy feltöltéssel.A kijelzővel azt hittem gond lesz de szerintem nagyon szép képet mutat ahhoz képest hogy nem olyan nagy a felbontás.A hardvere nagyon gyors eddig még csak 1* akasztottam meg de azt is azért mert 1 játékot nem tudtam leállítani.Asus tf300t akartam venni de mikor megjelent ez a cuccos 65000 hufot spóroltam a megvételével.Midenkinek ajánlani tudom a gépet szerintem jó kis cuccos ennyi pénzért.Csináltam 2 videót róla.A minőségük nem túl jó de azért pár dolgot megnézhettek rajta.Ha szeretnétek teszek még föl full hd video lejátszást is is!http://www.youtube.com/watch?v=5WAHW7o6vEg
http://www.youtube.com/watch?v=miCQvLW7Ruk
-
jamez
senior tag
Ki merre vette a gépezetet? nekem is külső modemmel kéne, de szeretek személyesen vásárolni.
-
pusihusi
addikt
válasz
Dawide@axele #10 üzenetére
Szia akkuidő, minden tekintetben légyszíves! Készenléti állapot wifi és3G nélkül? Működés wifiről-netezés? Videólejátszás? STB. Természetesen csak amit próbáltál. Köszi és üdv. csapatban!
-
Mailbox
csendes tag
válasz
Dawide@axele #10 üzenetére
Szia Dawide@axele!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen a készülék wifije? Több fórumban panaszkodtak a vétel erősségére.
Az usb portról lehet tölteni, vagy a hálózati töltőjével? Mennyi időt bír egy feltöltéssel?
Milyen a kijelző minősége? Hogy vagy megelégedve vele? -
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van 1 ilyen Tabom.Ha van kérdésetek szivesen válaszolok rá! -
pusihusi
addikt
Szia a Pdf-ek simán mennek. Ips tényleg jobb színekben, és betekintési szögben is jobbak. Szerintem minimum 9-est, de ha a MyAudiónál vásárolod külön mobil sticket is adnak hozzá!Telefonon keresztüli netezés, csak olyan telefon kell hozzá amelyik azt tudja! jamez:Egyelőre kizárólag gyári romok,amit a MyAudió kiad nemsokára! Szept. Okt. igérik a 4.1-et, de a 4.04 is elég jó:
-
jamez
senior tag
más. milyen frissítések várhatóak a myaudiókra? hivatalos romok felmennek rá vagy egyediek?
-
jamez
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezeket a 8-9" tableteket. A 10 tuti nagy lenne.
Tényleg annyival jobb a panel képe az IPS-nek?
Nekem főleg pdf olvasgatásra kellene meg netezésre a mobilon bluetooth-on keresztül.
Gondolom a pdf-ek mennek rajta rendesen.
Valaki próbálta már a telefonon keresztüli netezést? Külön nem akarok előfizetést ezért és a mobilom simjét sem akarom cserélgetni ha néha kell.
Amúgy eddig a 8-asban gondolkodtam, de ha tényleg jobbak a 9-es panelek akkor még az is belefér. -
pusihusi
addikt
Szia.nekem is MyAudio Tablet Series9 908A tabletom volt. 916DCC és a 1016DCC közt csak a képernyő méret és felbontás különbözik. Én is regisztráltam az elsőt, a másodikat másik email címmel regisztráltam. Ezek szerint 2x30GB. van, de nem használom egyiket sem. Állítólag a kilences gyorsabb mert kisebb a képernyőfelbontás.Tablet Series9 916DCC 8000 mha-es az akkuja. MyAudio Tablet Series10 1016DCC 7200 mha-es az akkuja. A többit dönts el te!
-
Loituma69
őstag
Jelenleg ez a tabom van MyAudio Tablet Series9 908A, de MyAudio Tablet Series10 1016DCC vásárlását tervezem! 916 és a 1016 közt csak a képernyő méret és felbontás külömbözik? a kettő közül melyiket ajánlod és miért?
Más a 30bgtárhelyet regisztráltam a mostani tabletemre 908a, de ha eladom és veszek egy 1016-ot akkor a tárhelyet miként kapom meg ismét? -
pusihusi
addikt
Technikai specifikációk
Processzor
ockchip RK3066 2x1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Rendszermemória:1GB DDR3
Operációs rendszer:Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek:
Kártya bővítő hely:MicroSD
Audio formátum:MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum:MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264, MKV
Firmwarerissíthető
Áram ellátás:Akkumulátor (8000 mAh)
Kijelző:9,7” IPS Kapacitív Multitouch
Kijelző felbontás:1024x768
Audio kimenet:3.5mm earphone Jack
Funkciók: Wif, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felületSB 2.0, HDMI
MyStore » Tablet PC » Tablet Series9 916DCC (Ajándék külső 3G modemmel)
-
pusihusi
addikt
Miért van szükséged a MyAudio Tablet S9-re?
IPS kijelző:
A weboldalak és elektronikus könyveid szövegei még valóságosabban jelennek meg és tökéletesen olvashatóak. A filmek és képek szinte megelevenednek az eredeti színeket visszaadó tű éles IPS kapacitív multitouch kijelzőn.
4:3-as képarány:A 916DCC a már közkedveltnek mondható 9,7”-os 4:3-as képarányú kijelzővel rendelkezik, mely 1024x768-as felbontásra képes. Ez a kijelző fektetve is magasabb látóteret biztosít a weboldalak böngészése közben.
Kétmagos processzor:
Tapasztald meg mire képes. A legújabb 9-es tablet ereje a 2x1600MHz-es processzorban és a 4 magos GPU-ban rejlik. A Rockchip RK3066-os chipsettel nem kell határokat szabnod magadnak, bármire képes leszel.
4 magos GPU:
Szeretnél részt venni egy autós üldözésben vagy inkább akció játékot játszanál? Töltsd le a legújabb játékokat a 916DCC-re a Play áruházból és élvezd a gép gyorsaságát és a szép grafikát akár G-szenzor vezérléssel is.
8000mAh akkumulátor:Akár 8-10 órán keresztül is használhatod a tabletet megállás nélkül, legyen az egy hosszú utazás vagy egy családi mozi délután. Az energiatakarékos funkciókat kihasználva pedig, standby üzem módban napokig képes talpon maradni.
30GB ingyen:Ez a tárhely egy központi szerveren található és azzal osztod meg akivel akarod, csakis Te vagy a barátaid férnek hozzá, a tartalom jelszóval is levédhető. Ezt a tárhelyet más eszközről is elérheted, legyen az a telefonod vagy akár az asztali PC-d.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest