Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Igen! A kínai egy ROM. Ugyanis ez a készülék egy kínai Gadmei nevezetű tablet, Magyarországon MyAudio néven brandelve. A lényeg, hogy kérlek nézd már meg, hogy mi a pontos software-ednek a leírása. Mert érdekelne. A másik, hogy te is hasonlókat tapasztalsz, mint én. Én is hezitálok, hogy a MyAudios 4.0.4-es Romot rakjam-e fel, mint Yoli, vagy esetleg a kínai Gadmei készülékre írt Romot, ami állítólag szintén jobb, mint amivel gyárilag kijön.
Én is csak a hátrányoktól félek picit. Az előnyöket persze élvezném én is
Szóval. Valószínű neked sem a legfrissebbel jött ki. Valamit valószínű tenni kell rá, hogy elmúljon a szaggatott görgetés és lassulás bekapcsolt WiFi esetén.Üdv.
-
Yoli
tag
Akkor nem nagyon olvastál utána a gépnek

Ez egy kínai gép (Gadmei) melyet a Myaudio forgalmaz itthon.
Én a myaudio által kiadott romot raktam rá amit valahol "gyárinak" is nevezhetünk, de itt ennek ugye nincs így értelme, hiszen nem ők írják. De legalább csak átnézik vagy valami hasonló (reményeim szerint)
Tehát én nyugodtabb szívvel teszem fel, de lehet csak reménykedek
Azért itt a fórumot legalább olvasgasd át néhány oldalnyit...
-
Nunder
őstag
A kínai a legfrissebb, 10.11-i dátummal. A MyAudio-s 9.23-án jött ki. Ebben benne vannak az alap appok, a kínaiban nincsenek, neked kell őket beletenni. Egyik itt akad egy kicsit a másik ott. Holnap már többet tudok mondani, mikor felraktam a másik ROM-ot. Ha egyáltalán felrakom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 11 A16 128GB Wifi Újszerű/2026.07.23.Apple gar./Akku 100%/p4636
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Mini 7 (2024) 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi