- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Igen! A kínai egy ROM. Ugyanis ez a készülék egy kínai Gadmei nevezetű tablet, Magyarországon MyAudio néven brandelve. A lényeg, hogy kérlek nézd már meg, hogy mi a pontos software-ednek a leírása. Mert érdekelne. A másik, hogy te is hasonlókat tapasztalsz, mint én. Én is hezitálok, hogy a MyAudios 4.0.4-es Romot rakjam-e fel, mint Yoli, vagy esetleg a kínai Gadmei készülékre írt Romot, ami állítólag szintén jobb, mint amivel gyárilag kijön.
Én is csak a hátrányoktól félek picit. Az előnyöket persze élvezném én is
Szóval. Valószínű neked sem a legfrissebbel jött ki. Valamit valószínű tenni kell rá, hogy elmúljon a szaggatott görgetés és lassulás bekapcsolt WiFi esetén.Üdv.
-
Yoli
tag
Akkor nem nagyon olvastál utána a gépnek
Ez egy kínai gép (Gadmei) melyet a Myaudio forgalmaz itthon.
Én a myaudio által kiadott romot raktam rá amit valahol "gyárinak" is nevezhetünk, de itt ennek ugye nincs így értelme, hiszen nem ők írják. De legalább csak átnézik vagy valami hasonló (reményeim szerint)
Tehát én nyugodtabb szívvel teszem fel, de lehet csak reménykedekAzért itt a fórumot legalább olvasgasd át néhány oldalnyit...
-
Nunder
őstag
A kínai a legfrissebb, 10.11-i dátummal. A MyAudio-s 9.23-án jött ki. Ebben benne vannak az alap appok, a kínaiban nincsenek, neked kell őket beletenni. Egyik itt akad egy kicsit a másik ott. Holnap már többet tudok mondani, mikor felraktam a másik ROM-ot. Ha egyáltalán felrakom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest