Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
De az csak kijelzési-beragadás ha jól tudom, tehát kijelezve sosem csökken a százalék aztán pukk. De mivan akkor ha órákon a töltőn van, majd 30 percen belül pukk. Aztán be lehte kapcsolni is tovább használni töltés nélkül, akár 1-2 órán át is de lehet elpukkan.Nem én használom, ezeket a tüneteket így mondták el nekem, de ha csak a 99% beragadás lesz tényleg, akkor feltöltve nem kellene hogy kikapcsoljon, a beragadást meg a konzolos módszerrel elvileg lehet gyógyítani.Ok, értő olvasás egyes, leülhetek
Újra elolvastam a hozzászólásod, tehát az akku kezdi megadni magát, sajnos erre gondoltam én is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged