Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
Grat!!!!
Ez nagy segítség volt. Addig míg nem jön a JB /ha lesz/Én a teszteket nem nézem és jól is megy a masinám. Két problémám volt.
- Opera Mobile ésa gyári böngészőben nem volt flash támogatás /állítólag az Operából kis hagyták már/ hát most van benne. A rendszerből a Flash Player-t eltávolítottam és telepítettem egy másikat most megy szépen.
-Viszont a Google Plus az még most sem jó eredetileg nem volt hajlandó mutatni a postokat az is uninstal lett és telepítve egy másik de az meg állandóan bezárja magát!Ja! és tesztekben néztem a max CPU freki 1200Mhz!!
Másnál is ezt mutatja????
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest