Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
pusihusi
üzenetére
Na vagyok tesztek lettek futtatva azért kell újra rakni mert az a 4.0.4 ami az ED-sen volt szar.
Atntutu 7784
Quadrant: 4167Ezek mér egész jó értékek jóval meg kell haladják egy ZTE blade szintjét.
4.0.4 van fent bekapcsolt wifivel is hasít mint az állat. Jó lesz ez mondjuk nekem még van 7 napom nyúzni. Egyedül a Wifi mocsok gyenge. Ha nincs SEMMI a router meg a gép között akkor jó ha van akkor a fene megette nálam. Lehet ez is olyan mint a 1016 DDc hogy szarul van forrasztva vagy le van hagyva az árnyékolás???Szét kapnám de nem tudom mi van benne no meg ha látható nyoma maradna ugrik a gari ami ugye 2 év ....

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
4.0.4 van fent bekapcsolt wifivel is hasít mint az állat. Jó lesz ez mondjuk nekem még van 7 napom nyúzni. Egyedül a Wifi mocsok gyenge. Ha nincs SEMMI a router meg a gép között akkor jó ha van akkor a fene megette nálam. Lehet ez is olyan mint a 1016 DDc hogy szarul van forrasztva vagy le van hagyva az árnyékolás???