- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agent Orange
csendes tag
válasz
lazlo007 #4400 üzenetére
Én felraktam, a legújabb változata már nem Nexus szagú, hanem olyan Samsungos, quadrantban több pontot produkál, de mivel Gadmei 1128ra raktam nem egy gepárd játék terén (nem egyértelmű melyik gadmeire szánták mert 1028at emlegetnek, van ugye 1026 meg 1128 ha jól emlékszem), viszont ami a fontos hogy a launcher az tényleg smooth. A felbontáson mintha lejjebb vettek volna, bár ezt csak azért mondom mert nagyobb a status bar a képernyő alján. Még nem sok időm volt rá de a launcher (Nova) nem akar átállni tablet módra így olyan mobilos az egész, a legújabb Novát nem rakja fel, a build propon kell variálni mert a play store elég "szegényes": se GTA, se Most Wanted, se Asphalt. De ez ami nekem fenn van a legújabb verzió (Samsung style (TAB 10.1?)), a Nexus stílusú az valószínűleg play store barátabb. Nem igazi JB ez sem, csak ICS. Utólag kellett rootolni a 1. hszben lévő módszerrel, csak mielőtt kérdeznétek antutu ~8400 quadrant ~3900, ha valaki a placebó hatást vagy szintetikus tesztek nem megbízhatóságát megint szóba hozza több életjelet nem adok, amúgy majd megírom mire jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest