Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
kőbaltás
üzenetére
Persze, hogy méltatunk.
Én tisztelem azokat, akik idősebb korben sem riadnak el az újdonságoktól. 
A tokokból elég sok 7" jó rá. Nekem is olyasmi van mint amilyet üszök kollég linkelt. Valami 1200Ft körül vettem a vaterán.
A billentyűzetes tokot elég ritkán használom. Jól néz ki, de szerintem nehézkes egy kicsit a használata.Hasznos app-ok.:
Időkép widget - időjárás
Opera mobile - böngésző. Ha mobilnetet használsz akkor különösen ajánlott. Sokat tud spórolni az adatforgalmon.
Firefox - szintén böngészö. A normál, nem mobil optimalizált weboldalakhoz ajánlott.
Total Commander - fájl manager. Másolgatni, ftp-t elérni, stb.
ES File explorer - detto.
Drive - üszök is említette, felhő tárhely. Plusz szövegszertkesztő, táblázat kezelő.
Szerinetm nem érdemes itt vagy a OneCloud-ban tárolni a zenéket. Inkább olyan dolgokat, amit más gépeken is szükséges elérni, vagy meg akarsz osztani másokkal is.vatera, apród, stb. - apróhirdetési appok.
Játszani nem nangyon játszom, kersztfiamék nyúzzák néha az AngryBirds sorozatot, megy a Chaseing Yello-t. Aranyos mindegyik, el lehet vele szórakozni.Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
-
üszök
őstag
válasz
kőbaltás
üzenetére
Toknak esetleg ilyen?
Dugsz bele agy USB hubot 4 aljzattal És elfér a Stick meg a billzet is.
A Skype a Play áruházból letölthető,utána csak be kell lépni.
A felhő tárhelyre ha beléptél bármit be lehet húzni ha kijelölöd,de szerintem nagyon lassú.
A Gmail címedhez tartozik 5Giga tárhely amit Drive néven érhetsz el.Szerintem az gyorsabb.
Játékok a madarasok mind,Six Guns,Dead drigger,stb.Nem sok játék van ami nem megy ezen a gépen jelenleg.
Bocs,hogy nem JFox voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Huawei Watch GT 6 41mm, 1 Év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én tisztelem azokat, akik idősebb korben sem riadnak el az újdonságoktól.