Új hozzászólás Aktív témák
-
5zilárd
csendes tag
válasz
Rickeffe #3003 üzenetére
Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged