Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5zilárd

csendes tag

válasz Rickeffe #3003 üzenetére

Nemnem, a system tuner jól mér, tapasztalatból mondom, amikor az egyik mag nem megy, durván beakad pár alkalmazás, ami két magnál tökéletesen megy.
    Nem is lenne számomra ez a 2. mag off akkora probléma, sokkal inkább az, hogy sokszor nem ébred fel, mélyalvásba kerül. Jó élmény volt mikor második nap nem tudtam egyszerűen bekapcsolni a tabletet, nem tudtam mi van vele. Egy kis szenvedéssel azért be lehet kapcsolni, de elég kellemetlen mikor 1-2 perce nyomogatom a bekapcsológombot. Őszintén szólva én is megbántam hogy ezt a tabletet vettem. Tölteni már csak telefonom töltőjéről tudom, így gyakran merül is töltés közben. Szervizbe eddig azért nem vittem el, mert messze vagyok minden szervizponttól, az itt hallottak miatt azt gondolom, még simán vissza is küldeném, ha feladom. Ha nem, egy ideig biztos ott lenne.

Aki ilyen tabletet akar venni és még nem tette meg, azt mondom, inkább gyűjtsön hozzá egy keveset, és vegyen egy megbízható cuccot, mert ez nem az. Ahogy már páran leírták, legalább egy tapasztalattal több lettem...
    De látni, azért vannak itt akiknek bejött a 808dcc, én azok közé tartozok, akiknek nem igazán.

Új hozzászólás Aktív témák