- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TV antenna és jelerősítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt64555
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #2911 üzenetére
Csak annyit szólnék hozzá hogy ez nem "ratyi" hanem egy tablet.....
lehet vitatkozni a minőségről, de semmiféle képp sem kell összehasonlítani egy 80-100 e forintos tablettel
a mai napig jól működik a készülék, igaz a 09.27 es romot énis cseréltem 11.28 gadmei-re mert annak még elég sok hibája van ami csak órákkal vagy napokkal a telepítés után jön elő!
az új rom a wifi kivételével teljesen rendben van
a "cpu1 mag beragadás" szerintem hülyeség ez csak a szinkronizálás miatt van, bármilyen tesztet nézve és játékot futtatva nem volt kevesebb az eredmény mint mikor mindkét mag online van, tehát működik mind a kettő
a wifi hibát én is próbáltam orvosolni mint sokan mások de ehhez sajnos új kernel kell, a kernel nincs jól megírva
végül annyit elég sokat olvasom én is ezt a fórumot és az esetek nagy részében azt látom hogy szoftver problémáról beszélnek az emberek nem pedig hardver hibáról
tudomásom szerint először a nevesebb gyártók "Samsung, Lg, Sony......" március -májusban jönnek az őj 4.2 -vel a gyengébb gépek június-július-ban kapnak új frissítést
egyszer kérdeztem a hivatalos támogatót ezügyben és tudják hogy a szoftver nem tökéletes és ígérték hogy jön majd rá frissítés
én örülök hogy egy ilyen gépem van és nem kellett érte kiadni közel 100 e forintot, ugyanis a nevesebb márkáknál a minőség mellett, a "NEVET" kell megfizetni amit nem igazán tartok jónak
"még valami azt is el tudom képzelni hogy ezen gyártók hatására nem tökéletes a gépünk OS -e így utalnak rá hogy vedd meg inkább a jóval drágább gépet........hisz mint tudjuk az Apple Iphone 5-s bekerülési költsége kb.40-50 e forint és 150 e ért adják........szerintem ez sem normális"
-
plityo
tag
válasz
És nem kényelmetlenül nagy?
-
TA68
őstag
válasz
Mennyit megy el egy töltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óra topik
- Xbox One
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged