Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
greenmelon94 #2191 üzenetére
root utan megnyitod a system mappat ott klikk a mappa aljan levo builprop filere tulajdonsagok ,engedelyezd az rwx et minden felhasznalonal,majd menj a letoltott buildpropra es masold a masik helyere.,mikor kerdi felulirod e akkor igen...
Mind ehez javalott a totalcommander hasznalata. -
válasz
eckmester #2185 üzenetére
Szemely szerint utolag de fentebb szolo forumtars(Dec.kollega):-) latom teljesebb koru felvilagositast adott:-) amugy az antutu a myaudios rom + phantom buildprop komboval a legjobb 9600 pont korul kap ugy a tablet,d abban a romban nincs benne a dual kijelzo hdmi csatlakozas eseten igy maradtam a gadmei fele'1026+phantom duettnel.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Fritz Teufel #2134 üzenetére
Amig birja dropboxom addig szabad a palya,legfeljebb utana hasznalom a myaudio felhojet,vagy googli drivot,tudod nekem is segitettek jo nehanyszor,es ugy vagyok vele ha tehetem en is segitek masoknak
A wifi hatarozottan jobb lett,sokkal tobb halozatot lat :-) az itthonitmit is stabilan erosebben a ,de az enyemben a wifi amugy is kozepesen eros volt a 2 mag dolgot még sasolom .. -
válasz
Fritz Teufel #2118 üzenetére
Koszi a linket az uj romrol
-
Felraktam a dropboxomba az uj romot ,hasznalja mindenki egeszseggel e8hd 1128
-
válasz
Fritz Teufel #2098 üzenetére
Megprobalom abbol a rombol kiszedni a sys/hdmi odex,hdmi apk - t hatha ugy ra lehet venni a myaudios romot is a dual megjelenitesre.
Ui igy utolag is koszi az infot -
-
-
Mag gondok mindegyikkel vannak ha lockscreen-en van hagyva a tablet,de ha kikapcsolod akkor semmi ilyen problema,de cserebe jobban merul. Szerintem akinek jo a wifi mint nekem is annak a mag offal van gond,de deceptionnak azt hiszem a mag problema helyett ott volt a wifi eldobas billentyuzar alatt.
-
Jobbnak talan egy arnyalattal tunik a gyarinal,de azzal a rommal jobban melegszik a tablet ,ami plusz funkcio az hogy hdmire kotve dual modban megy a kep(tableten es tv-n egyarant) igaz ezt minden gadmei-es rom tudja. Szerintem a legjobb valasztas a gyari myaudio + phantom buildprop ,tempo is jobb vele ,marmint a gorgetes es egyebb animaciok...a menu akadasan amugy is egy launcher csere segit csak.
-
A gyari rommal az elejen csak kulso appal lehetett ebren tartani a wifit,mind amellett instabilabb is volt a kapcsolat mukodese,a gorgetes is...stb,igy elkezdodott a rom cserelgetes,mig a vegere az utolso gyari(myaudio) rom modositott buildproppal(phantom) kevereknel szerintem a joreszunk megallapodott. A gadmeiessel jobban melegszik a tempoja jobb talan egy picit ,vagy csak placebohatas :-) ki tudja ,de azokat a hibakat amik elofordulnak azokat alapjaiban az se javitja...
Ui: szerintem jol dontottel
en se bantam meg hogy ezt a tabletet valasztottam
-
Errol a tabletrol roviden ,ar eretek aranyban nagyon jonak mondhato ,vannak esetleges tipushibai mint pl a gyenge wifi nehanyunknal,illetve alvo modban van akinek a wifirol lecsatlakozik,es van akinek a ket magbol az egyiket alvo modban hagyja,de mindezt leszamitva jo kis kutyu. Az enyem a magfelejtos fajta,igaz az kikuszobolheto ha nincs feloldo kepernyo akkor ebren marad mind2 mag,a waytech soc-ban ugyanez csak kisebb aksi,alacsonyabb felbontasu kijelzo. Ha donteni kene maradnek ennel,vagy a prestigio valamelyik ketmagosat vennem meg,mert azon is 2ev garancia van mint a myaudion,es ota frissites,nem kell veszodni a memoriakartyaval.
-
-
-
-
-
válasz
Fairplays #1995 üzenetére
Nalam megy a dead trigger easy modban,a hardban kilep valamiert.Szilard
Ennyi bug talan azert van mert a hardverek minosegi szoras eleg nagy ,olyanok ezek a kinai cuccok mint a dacia volt ,ki lehet neha fogni egy egy jol sikerult darabot is a nagy szamok torvenye miatt.. -
válasz
Fairplays #1988 üzenetére
Igen huzas nelkul megy ezen a tempon ,a pontszamot azert raktam ki mert eddig meg ennyi nem jott ki,vagy a geppel van valami,vagy az antutu-t irtak at ,mert egy honapja a szerviz elott 7700 hozott a tablet.Amugy a fentebb szoloknak van igazuk hogy maganak allitja,vagy pedig nehanyan kifogrunk selejtes darabokat es azok ezen a teren jol mukodnek,wifit se dobja el ez most bug vagy funkcio
-
-
-
Na cpu off megmaradt ,18 ora pihi utan mar ugyanugy produkalta mint eddig de a wifi okes .. Mindezt leszamitva minden oke a tablettel.
-
-
Hali mki :-) na visszajött az en kutyum ,es folyamatkorlatozas mellett max 4 mehet a hatterben az antutu 9400-9500 pontot ad ,a modositott buildproppal hasznalom.Wifi oke es eddig meg egyik magot se hagyta alukalni,a szervizben csak a szoftvert huztak ujra ...
-
válasz
Fritz Teufel #1950 üzenetére
Szerinted mi lenne ha ennek a builprop-ját másolnám be a myaudios helyére ,ha kezeim közé kapom végre a kütyüt lehet hogy rápróbálok majd...
-
-
válasz
Fritz Teufel #1940 üzenetére
Szerinted ennek mennyi valóság alapja lehet [link] ?
-
-
-
válasz
zsolt64555 #1760 üzenetére
A fözött meg így néz ki:
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=IMM76D
ro.build.display.id=E8-HD Custom v1.1 by Phantom
ro.build.version.incremental=eng.bestidear.20121011.102339
ro.build.version.sdk=15
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=4.0.4
ro.build.date=Thu Oct 11 10:26:27 CST 2012
ro.build.date.utc=1349922387
ro.build.type=user
ro.build.user=bestidear
ro.build.host=bestidear
ro.build.tags=release-keys
ro.product.model=GT-N7000
ro.product.brand=samsung
ro.product.name=GT-N7000
ro.product.device=GT-N7000
ro.product.board=E8
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=samsung
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=GB
ro.wifi.channels=14
ro.board.platform=meson6
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=g11refE8
# Do not try to parse ro.build.description or .fingerprint
ro.build.description=GT-N7000-user 4.0.4 IMM76D ZSLPN release-keys
ro.build.fingerprint=samsung/GT-N7000/GT-N7000:4.0.4/IMM76D/ZSLPN:user/release-keys
ro.build.characteristics=tablet
# end build properties
# system.prop for M1 reference board
# This overrides settings in the products/generic/system.prop file
#
#rild.libpath=/system/lib/libreference-ril.so
#rild.libargs=-d /dev/ttyS0
ro.sf.lcd_density=160
keyguard.no_require_sim=1
#set keyguard.enable=false to disable keyguard
keyguard.enable=true
ro.statusbar.widget=true
ro.statusbar.button=true
ro.statusbar.yearmonthdayweek=true#wifi.interface=ra0
# Time between scans in seconds. Keep it high to minimize battery drain.
# This only affects the case in which there are remembered access points,
# but none are in range.
#wifi.supplicant_scan_interval = 60
#alsa.mixer.playback.master=DAC2 Analog
#alsa.mixer.capture.master=Analog
#configure the Dalvik heap for a standard tablet device.
#frameworks/base/build/tablet-dalvik-heap.mk
dalvik.vm.heapstartsize=5m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=48m
dalvik.vm.heapsize=256mhwui.render_dirty_regions=false
# Disable un-supported Android feature
hw.nopm=false
hw.nobattery=false
hw.nophone=false
hw.novibrate=true
hw.cameras=1
hw.hasethernet=true
#hw.hasdata=true
ro.platform.has.touch=true
# Wi-Fi sleep policy
ro.platform.has.sleeppolicy=false
#set to 0 temporarily so touch works without other changes
ro.sf.hwrotation=270
#0~7 You are required to get the correct install direction according the sensor placement on target board
ro.sf.gsensorposition=1
bma250.sf.gsensorposition=1
mma8452.sf.gsensorposition=2ro.sf.ecompassposition=4
allow_all_orientations=1# Set Camera Orientation
#ro.camera.orientation.front=90
#ro.camera.orientation.back=270# Use OSD2 mouse patch
ro.ui.cursor=osd2ro.hardware=amlogic
# Enable 32-bit OSD
sys.fb.bits=32# Disable GPS
gps.enable=false# Enable player buildin
media.amsuperplayer.enable=true
media.amplayer.enable-acodecs=asf,aac,m4a,ape,flac,alac
media.amplayer.enable=true
media.amsuperplayer.m4aplayer=STAGEFRIGHT_PLAYER
media.amsuperplayer.defplayer=PV_PLAYER
media.amplayer.thumbnail=true
media.amplayer.widevineenable=true
media.amplayer.stopbuflevel=0.05# Nand write need force sync when gadget
gadget.nand.force_sync=true# Status bar customization
ro.statusbar.widget.power=true
ro.statusbar.yearmonthdayweek=true# HDMI
ro.hdmi480p.enable=false
#rw.fb.need2xscale=ok
#media.amplayer.osd2xenable=true
#ro.vpp.hdmi.rotation = 1#camera DCIM dir. 0:sd only; 1:nand only; 2,sd first
ro.camera.dcim=1# Disable preload-class
ro.amlogic.no.preloadclass=1# App optimization
ro.app.optimization=true# For remote
hw.has.accelerometer=true
hw.has.gyro=true# CPU settings
ro.has.cpu.setting=true# CPU freq customized in setting menu
# normal, performance, powersaving
ro.cpumode.maxfreq=1200000,1512000,800000# when usbstorage, CPU mode and freq
ro.usbstorage.cpumode=performance
ro.usbstorage.maxfreq=600000
#support media poll uevent,can use sd cardread on usb port
has.media.poll=false
#used forward seek for libplayer
media.libplayer.seek.fwdsearch=1#Dual display
ro.vout.dualdisplay3=true
ro.vout.player.exit=true#used to set default surface size, set 1 when hwrotation is 270;
debug.default.dimention=1#enable address bar cover issue fixing
ro.flashplayer.surfacehack=1#audio policy
audio.policy.digital.fixed=falsepersist.sys.timezone=Asia/Shanghai
ro.product.build.dim=M6_GadmeiCNE8T3_V1.0.1.20121011
ro.product.build.support3d=false#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.opengles.version=131072
ro.config.notification_sound=OnTheHunt.ogg
ro.config.alarm_alert=Alarm_Classic.ogg
dalvik.vm.dexopt-flags=m=y
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt#
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
touch.size.calibration=geometric
touch.size.scale=100
touch.pressure.calibration=amplitude
touch.pressure.scale=0.1 -
válasz
Zollkid100 #1749 üzenetére
Belinkelheted amit én írtam elérhetőségnek (root),nem fogom bántani saját dropbox...
-
válasz
eckmester #1756 üzenetére
build,prop a build prop a 1011 romból van főzve,a roothoz itt a root
Érdemes cserélni a buildot ,gördülékenyebbnek tünik vele a rendszer,igaz én a launchert is cseréltem...
Ssd ügyben pedig olyan kellene ami külön tölthető,táp kell neki mert az usb-n kevés áram megy át... -
-
válasz
Zollkid100 #1741 üzenetére
Én nem szabadulok hanem várom hogy visszajöjjön a szervizből,nekem semmi gond nem volt vele,legfeljebb csak néha offba tette az egyik magot...a fentebb mutatott tok igen csak szemrevaló darab
-
válasz
Fritz Teufel #1714 üzenetére
Megértelek és ezért is javasoltam ha módodban állna akkor talán a 708dcc még árban jó ,teljesítményben szintén okés a 916 quadcore az már más lap,az ára is sok és abban az árkategoriában már a márkás nagy nevek futnak..Nekem is ez az ár amire azt mondom hogy ok,talán egy picivel több még belefér..
-
válasz
Fritz Teufel #1710 üzenetére
Jó döntésnek tünik ,én is szemeznék vele vagy talán a myaudio 708dcc ami szintén rk3066 soc-al megy,megpróbálhatnál egy cserét arra ,ki tudja hátha összejön ,én meg reménykedek hogy a kütyüm müködöképesen jön vissza..Elvileg már csak egy hét...
Ui készülj rá 3 hétig berhelik majd .. -
válasz
Zollkid100 #1697 üzenetére
Az nem 3 hanem new
...
-
válasz
Fritz Teufel #1695 üzenetére
Van már tipped mi lesz helyette ?
-
-
-
-
-
-
válasz
Zollkid100 #1557 üzenetére
Nálam nem minden alkalommal felejtette el a második magot,de amikor igen akkor azt érezni lehetett a müködésén ,akkor jött a restart ..
-
-
-
-
-
-
-
2-3 hetet mondtak a javításra,abból 1 már eltelt
azért van egy kis para mert nem a myaudios hanem a stock gadmei es rommal feküdt meg,remélem nem lesz gáz nekem belőle...Lehet lassabban tölti be lock screent és a töltési időt látod villanásnak(amig még nincs kint a kép)nekem meg amikor olyanja volt standby bol egy pillanatra invertált fakó szinekkel éledt fel ,de hamar egybekapta magát utána.A villanás amiatt is lehet hogy alvóban 96 mhz megy proc és az élesztésre kicsit lassan reagál...
-
-
most olvastam a gadmei oldalát és a 1023 rom az 1.200 hez való lehet nem is megy nagyobb tempon,de ezt passzolom a 1026 a 1.500 ghz es ...
-
-
válasz
Fritz Teufel #1496 üzenetére
Még két hét és remélem az én gépem is visszaérkezik a szervizből ,hát mit ne mondjak hiányzik minden hibájával együtt,bár nekem nem sok gondom akadt vele ,tartalomfogyasztásra fekve az ágyban isteni,nem úgy mint most a lapos elött.Akinek cpu gondja van megpróbálhatja a system tuner pro-t abban is lehet cpu clockot állítani,meg emlékeim szerint performance modot is,abból a performance 2 kell választani...de lehet hogy nem is kell piszkálni mert az antutu is adhat hibás értéket..
Ui.:a fejlesztői lehetőségek között be lehet állítani hogy mutassa cpu működését ,a jó szeműek kiolvashatják belöle az adatokat.
-
-
Pedig elvileg nem sok köze kéne hogy legyen hozzá,de ha valamit befolyásol kapcsold ki játék alatt aztán vissza,a lényege a 2d gyorsitásnak az lenne hogy a gui használatakor terhet vesz le a cpu-ról. Ilyen pl a symbian3 as telefonok gui-ja is ,a felületet nem a cpu hanem a gpu mozgat...vagy pl a harveresen gyorsított flash video lejátszás is ilyen...De az androidon vannak csodák ,én csak 3 hónapja mókolok vele de kicsit olyan mint a windows xp ig bezárólag ,azzal is mindig foglalkozni kellett,itt ott reszelgetni rajta hogy optimálisan müködjön ,de ez se volt mindenre garancia,bele lehetett futni egy egy bsod-ba...Na a droid kicsit ilyennek tünik nekem,szeszélyes mint egy nő
-
-
válasz
UnConnecteD #1400 üzenetére
kuld el emailben a myaudio supportnak a garanciajegyed sorszámát és majd a válaszukban megkapod a regszámot,de nagy reményt ne füzz a programhoz ,javarészt alacsony bitrátájú streamelt adások ,magyar nyelven meg semmi értelmes csatorna pl duna tv ,m1,m2 bp-tv és társai ....
-
-
válasz
zsolt64555 #1334 üzenetére
Az enyém ugyanezzel a gonddal van szervizbe ,tegnap vittem be ,egy visszaállítás után nem állt talpra és sajna Dec ötlete se jött be az élesztésre ,így hát szervizpont lett...
-
-
-
Na az enyem meg megnyuvadt,nem kapcsol be csak felgyujtja a fenyeket a kijelzo mogott ,de nem tölt be semmit sem ...holnap szerviz..
-
válasz
Fritz Teufel #1258 üzenetére
Probald meg hatha er valamit [wpa supli ]
A system/bin mappaba masold.. -
válasz
Fritz Teufel #1255 üzenetére
Lehet elfelejtette a gadmei-s patchet is feldobni recoverybol...megoldodott mar a wifi gondod? Ma filoztam az hogy nalam rendesen megy a wifi ,az nem e lehet amiatt hogy modositott wpa suplikantfilet hasznalok ,atdobjam neked ...
-
válasz
ripjaw88 #1250 üzenetére
Proszald meg ezt google play ezt hasznalom en is ...
-
Annyit emlitett itt a forumon valaki aki vett,en is akartam venni meg az elejen de rajottem felesleges,egy sima neoprem tok amibe becsusztatod aztan csok anyu,ugy mar tul laptopos es kevesbe mobilis,de ez szigoruan cdsak az velemenyem ...
Ui. 998 hozzaszolasban van a tok tolajdonosa ,azt irja ott hogy epp elfer benne ..
-
-
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Ami meg lemaradt a super user bin-jet frissitettem...
-
válasz
Fritz Teufel #1188 üzenetére
Google earth,terkepek,google helyek ,google+,a telepiti altal feltett facebook ,rootexplorer torolve,indulasnal az autostartbol tiltva a youtube es a dropbox ...ezeket a modositasokat a system tunerrel tettem meg ,de az is tiltott autostartban...meg ami meg talan mas lehet mint nalad a wpa suplikant filet csereltem egy modositottra az ad-hoc halozatok kezelese miatt(nokia joikuspottal nem ment)navira helyek keresesere nem jobb a telefon,en is azon nyomom,
Ui még volt egy ket app de ha megfeszulok se jut eszembe...
-
válasz
Fritz Teufel #1186 üzenetére
Ha autostartbol kilonel meg egy ket nem szukseges alkalmazast ,majd ujrainditva raprobalnal hatha bejon a moka....Nekem egesz ekszaka ment a wifi hogy kiprobaljam,reggel gond nelkul fogadta az email probakuldesem....igaz nalam nem sok minden van megtartva a google appjai kozul sem csak amire szukseg van....
-
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Melyik romot hasznalod?
-
neve myaudio1008b
-
-
-
válasz
Fritz Teufel #1130 üzenetére
Tenyleg rejtelmesek ezek a kutyuk ,nekem minden ok ,a telepites akkent ahogy leirtam,azota semmi gond ,gmail a telepites utan a playbol frissitve es hala a teremtonek minden ok :-) az energiatakarekos modban viszont kilovi egy ido utan a wifit ...
Telepites elott resett volt,valamint wipe cache/data ...stb -
-
-
válasz
Fritz Teufel #1117 üzenetére
Probald felrakni a 1026 romot majd root,gyomlald kia google felesleges alkalmazokat pl g+,terkepek,helyszolgaltatas ....mar nem tudom fejbol mit gyomlaltam ki belole a system tunerf segitsegevel ,persze ezeket megelozoen ejtettem meg a builprop cseret ,a vegen egy caches es wipe data clear szinten a system tuner progi one click menujeben ,restart es mukszik minden ,se wifi se egyebb gond...
Ui probaldf meg a system tuner a taskmanagerevel hatha ki tudod szurni mi okzza a gebaszt,ha meg megvan tiltod az automatikus inditasat ua progival..
-
válasz
Fritz Teufel #1112 üzenetére
Nem raktad fel a wifi lock-ot ? Mert nalam az erosen bekavart ,miutan leszedtem rendbejott a wifi ,alvo modban is szepen megyeget....Probaltad mar a 1026 romot,en mar azzal nyuzom a modigolt buildproppal megfejelve ,mar napja van fent es eddig minden ok....ja es torrenten vegre full tempon ment :-) eddig csak ezzel e rommal ertem ezt el...
-
Gadmei 1026 [link]
-
-
válasz
Milkovszkij #1092 üzenetére
Elvileg barmilyen jo neki,de ha nem akarsz gondott valami class4 kornyeki 1-2 gigas untig eleg neki,es ha lehetoseged van ra a kartyan csak a frissiteshez szukseges filek legyenek.Feltelepited majd alkalmazasok menupont/sd es bepipalod amit at akarsz oda rakni....
-
válasz
vertebrata #1091 üzenetére
Amit konnyu kiszurni az uj billentyuzet,aztan irtak hogy nem tett rosszat a wifinek sem:-) meg ket bug javitast emlegetnek a gyarto oldalan,d valahogy a kinai iras ertelmezese nem akar menni:-) ......
-
válasz
Milkovszkij #1089 üzenetére
Legelso oldalon emlekeim szerint fellelheto a menete ,olvasd at ha megakadnal szolj segitunk...:-) :-) :-)
Udv a klubban:-)
-
-
-
válasz
vertebrata #1075 üzenetére
Van magyar nyelv ,bar kinaiul indul de atallithato neheny gombnyomassal magyarra...beallitasok menu,3 valasztomenu /negyedik ikon aztan jobb oldalt az elso menupont...
-
válasz
vertebrata #1072 üzenetére
Pl innen ,a letoltes a kek szinu krikszkrakszra klikkelj es jon is lefele,amiben en modositottam hogy a modingolt rom buildpropjat masoltam be az eredeti helyer....Igy visszajott a regi billentyu...[gabmei 1026]
Ui a link a gadmei uj romjahoz visz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest