- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1263 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani a dolgot. A gyökér a rendszer struktúra csúcsát jelenti mindig. Vagyis az adattároló mappákon kívüli tartományát.
A géppel kapcsolatban még a végén igazad lesz... Nem adtam fel a dolgot, csak kicsit elkeseredtem.Jelenleg a MyAudio 10.26-os ROM van fent, most tettem fel. A görgetés és az ablakváltás is sima, mintaszerű.
Bekapcsoltam a Wi-fi-t és beállítottam. Beléptem a Google Play-re és letöltöttem a Skype-ot. Ezen kívül még csak a nyelvet sem állítottam át. Semmihez nem nyúltam. A Wi-fi nem szakad meg és a Skype üzenetet előbb jelzi mint az SGSII telefonom! Kipróbáltam a Skype videóhívást, háromszor cseng ki, mielőtt leválna a router-ről.
A Play Store szeretné automatikusan frissíteni a Gmail, Maps és Street View on Google Maps valamint manuálisan a TalkBack és YouTube alkalmazásokat.
Most egyenként fogom őket ebben a sorrendben frissíteni. Minden frissítés után legalább 15 percig ellenőrzöm a kapcsolatot. Előbb-utóbb csak megtalálom a Wi-fi gyilkost!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #1261 üzenetére
Sajnos a Wi-fi ezzel a variánssal még csak be sem kapcsolt. Egyébként minden ROM ezt produkálja nálam. Mivel a változók (vagyis a ROM-ok) ugyan azt a jelenséget produkálják, a logika szerint a változatlannak kell hibásnak lennie. Holnap viszem vissza az Edigital-ba. Ez így nem jó!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1257 üzenetére
Szia! Egy próbát mindenképpen megérne a dolog, mert a MyAudio nem válaszol a levelemre és éppen azon gondolkodtam, hogy fogom és cakumpakk visszaviszem az Edigintalnak, hogy küldjék haza. Többet nem kínlódom vele. Ha átküldöd, akkor teszek még egy utolsó próbát. Előre is ezer hála!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ripjaw88 #1254 üzenetére
Ki van zárva, hogy ne legyen rajta. Fogadok bárkivel, hogy valamit nem csinálsz jól, mert a telepítő csomag tartalmazza a Play-t. Mielőtt mókolsz, nem kellene utána olvasni? Éppen az előbb linkeltem tanulni valót! Tessék elolvasni és nem a sült galambot várni! Mi tegyük fel neked?! Minden segítséget megkaptál. A gapps a Google alap alkalmazásainak telepítő csomagja. A Google a legjobb barátod.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
prnservices #1245 üzenetére
Szia!
Mire ezt a topikot végigolvasod, kis szakértő lesz belőled. A készüléked, lévén számítógép, szakértelmet igényel. Itt lehet tanulni.
-
Fritz Teufel
addikt
A frissítést úgy hajtsd végre, ahogyan le van írva. Ha az elkészült, akkor törölni kell az SD kárty tartalmát és helyére a roothoz szükséges csomagot kell felmásolni. Aztán mehet az újraindítás Recovery üzemmódba. Ott a leírt módon kell a telepítést elvégezni és kész.
Ha azonban a kártyáról nem törlöd le a ROM telepítő fájlokat, akkor megint egy ROM telepítést fogsz végrehajtani, ugyanis az azonnal indul, nem fog bejönni a Recovery. -
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
A Google térképeit szoktam használni. Természetesen a telefonomat használom navigálásra, de néha jól esik nagyobb felületen nézelődni. A többi alkalmazás nem tűnik számomra veszélyesnek a Wi-fi-re. Ami biztosan kiüti az a Google Szolgáltatások Keretrendszer. Ez a Google Play applikációhoz szükséges és már bizonyítottam, hogy kiüti a Wi-fi-t. Van még más user app is ami képes kiütni, de már nincs kedvem keresgélni. Írok holnap a MyAudiónak erről és meglátom mit válaszolnak. Nem fogok tovább nyomozgatni, nem fizet érte senki, nem is az én dolgom megoldani. Szükségem van az állandó Wi-fi-re és így olyan, mintha nem is volna benne.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1187 üzenetére
Miket távolítasz el? Hátha az nálam is megoldás volna. Habár a navigációra és térképekre szükségem van, azokat nem veszem ki. Valószínűleg úgy sem azok okozhatják a problémát. Egyébként is érdekes, hogy amputáljam a rendszerem felét, miközben másoknak probléma nélkül megy. Ha a Jelly Bean-nel is így kell szívnom, akkor lemondok a dologról, ez fix. A folyamatos online kapcsolat nélkül nem ér semmit a tablet, pedig jó lehetne.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1184 üzenetére
A Gadmei 1026-ot az eredeti build.prop-pal amit kiegészítettem az N7000 módosításával. Csak az alján lévő 6 plusz sor a lényeg. Most ott tartok, hogy csak a Skype és a System Tuning fut, minden más fagyasztva. Ekkor az üzenetek átmennek, de a kijelző nem villan fel, csak hangot ad. Nem nyúlok hozzá, hanem nyomot egy videóhívást. Kicsörög, majd a kijelző bekapcsol és 1 másodperc múlva, már szakítja is meg a kapcsolatot. Tehát, amíg a kijelző nem aktív, van kapcsolat. Persze ahhoz mindent fagyasztanom kellett. A Google szolgáltatások keretrendszert is fagyasztottam, mert gyanúsan viselkedik. Most ezt olvasztom ki elsőként, reboot és meglátom...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Smith Ügynök #1182 üzenetére
Hát, ha tökéletesen "smooth"-ot akarsz, akkor inkább egy Asus Transformert ajánlok figyelmedbe.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #1180 üzenetére
Ha főként olvasónak szeretnéd használni, akkor a döntő a súly. Minden más paraméter bőven megfelel a kívánalmaknak. Azt meg gondolom nem kell részleteznem, hogy a súly miért fontos egy könyvolvasónál.
Nos, a 808DCC 500g a ZeniThink c91 725g. A verseny eldőlt. Ha edzeni akarsz szórakozás közben is, akkor természetesen a nehezebb játszik. -
Fritz Teufel
addikt
Odáig jutottam, hogy a System Tunerrel fagyasztottam az összes user applikációt és azokat az alkalmazásokat, mik eredetileg a ROM-ban vannak és azonnal frissülnek, amikor beállítjuk a Play-t. Kivéve a Skype-ot. A Wi-fi folyamatos, tudok írni a készülékre, hanggal jelzi a beérkező üzenetet. Továbbra sem nyúlok a készülékhez, indítok egy videóhívást. Felvillan a kijelző, csörög kettőt és már szakad is meg a Wi-fi kapcsolat! Tehát addig van Wi-fi, amíg nincs bekapcsolva a kijelző. Nah, ezt hogyan rakjam össze!
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
d.toth91 #1149 üzenetére
A rendszer alap esetben szépen működik. A gond akkor kezdődik, amikor felteszem a Facebook, Facebook Messenger, IMO, Skype, LindeIn csoportot. Ezek minden további nélkül futnak a telefonomon, tehát az nem válasz, hogy akkor ne tegyem fel. Vagy javítják ezt a problémát a Jelly Bean-ben, vagy lesz egy eladó készülékem. A Sype egyébként brutál jól működne videóhívással is, ma kipróbáltam (hang és kép is rendben). De így a tablet használhatatlan, hiszen nem lehet vele online az ember. Akár milyen wi-fi életben tartó applikációt próbálok, mindegyiket képes felülbírálni.
-
Fritz Teufel
addikt
Sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy miért kapcsol ki a wi-fi 5 perc eltelte után. Mindent megpróbáltam. Ha nem lesz ez a hiba javítva, akkor kénytelen leszek megválni az eszköztől. Inkább akkor még teszek hozzá és veszek egy működő tabletet.
-
Fritz Teufel
addikt
-
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #1116 üzenetére
Nem tettem fel semmit ami kifejezetten a wi-fi beállításait módosítani. Pontosabban már kínomba feltettem a Missed Message Flasher Paid verzóját, de az sem képes életben tartani a wi-fit. Olyan 10 perc után ha tetszik, ha nem, megszakad a kapcsolat. Egyébként sem lehet probléma alkalmazással, mert ugyan ezek nem képesek megszakítani a kapcsolatot az SGSII telefonomon. Valószínűleg van másik alkalmazás is ami kilövi a kapcsolatot, de elegem van a keresgélésből. Ennek nem így kell működnie normális módod, csak specifikus applikációknak kell legyen jogosultsága lekapcsolni a wi-fi-t. Ha ezt nem tudja a rendszer megakadályozni, ott hiba van. A build.prop csere is értelmetlen, nincs erre utasítás benne, már töviről hegyire átnéztem. A Wifi Lock sem képes megakadályozni a hibát és egyik ilyen alkalmazás sem!
Most mérges vagyok, mert azt hittem a Tesla Unread megfogásával elejét vettem a dolognak. Egyébként is ugyan ez az alkalmazás, mint már írtam, nem képes kilőni a Wi-fi-t a telefonomon.
Jó lenne, ha erre komolyabban rámozdulnának, mert a online funkciók az Android lényege! -
Fritz Teufel
addikt
Nagy nehezen sikerült kiderítenem, hogy a Tesla Unread program szakítja meg a Wi-fi kapcsolatot a képernyőzár aktiválódása után pár perccel. Legyilkoltam. Aztán csináltam egy kísérletet.
Hozzávalók:
laptop, PC vagy mobiltelefon
808DCC - legyen kivéve a pipa az Értesítés egyszer funkció mellől a Címkék kezelése menüpont alatt a Gmail-ben. Ekkor minden beérkező levelet külön-külön jelez mint az asztali géped vagy a telefonod. Itt valamiért ez nem alapértelmezett.A kísérlet: a számítógépről vagy a telefonról (nem google fiókból) küldtem mailt a google fiókomra mondjuk Levélke 1 címmel. A levél elment és maximum 5 másodpercen belül jelzett a telefon, hogy levelet kaptam. A 808DCC képernyőzára ekkor 5 perce volt zárva és 1-5 perccel később jelezte a levél érkeztét. Nem nyúltam a tablethez, maradt lezárva. Negyed órával később ment a Levélke 2. A telefon pár másodperccel később jelezte a levél érkeztét. A tablet már többet filózott, de jött a levél olyan 3-10 percen belül. A levélke 3 már nem jött át a tabletre a képernyőzár aktiválódása után 1 órával, amig a telefonom a szokásos pár másodperces késéssel jelzett.
Nálam továbbra is bontja a Wi-fi jelet a készülék, hiába van az alvás alatti életben tartás funkció. Hozzáteszem, hogy ugyan azokat az alkalmazásokat használom, amiket a telefonomon, tehát itt vastagon szoftveres gon van továbbra is. Nagyon zavar, mert a 808DCC tabletemre kell a Push-mail szolgáltatás és irgalmatlanul piszkál, hogy nem tudom megoldani. Volna kedve másnak is elvégezni ezt a kis játékot, aztán publikálni az eredményeket? Lehet, hogy ez valójában másnál sem működik csak eddig nem vette észre?
-
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
FONTOS INFORMÁCIÓ:
Aki sokat cserélgeti a ROM-ot, annak érdemes a ROM telepítőjébe tenni egy autoscript állományt. Ez arra hivatott, hogy megakadályozza a fekete képernyős téglásodást. Ha ez előfordul, akkor csak bontással lehet javítani, tehát ugrik a gari vagy csináld magad móka. Ha valakit érdekel a fizikai javítás menete, akkor lefordítom a leírást.
Íme a script elérhetősége, a 1026-os Gadmei ROM-ból: [link] -
Fritz Teufel
addikt
Akkor megpróbállak picit képbe hozni:
Recovery - Ez picit hasonló a funkciója mint a Windows csökkentett módjának. A különbség, hogy itt nem lehet használni a készüléket, csak módosításokat lehet eszközölni,
wipe data/factory reset - minden a felhasználó által létrehozott adat és rendszer módosítás törlésre kerül, ezáltal visszaáll a gyári állapot. Szoktuk FR-nek vagy wipe-nak is rövidíteni,
Gyökérkönyvtár vagy gyökérkatalógus ( jelölése: / ) - szokták szülő könyvtárnak is hívni.
A Unix fájlrendszerben három kitüntetett pont létezik az egyes felhasználó számára:
a gyökérkatalógus (root directory), ez a fájlrendszer kezdõpontja: /
az alapkatalógus (home directory), az egyes felhasználóhoz tartozó kiindulási pont: ~/
a munkakatalógus (current directory), az a pont, ahol a felhasználó éppen tartózkodik a fájlrendszerben: ./Ha lesz root-od, akkor majd a gyökér fájlrendszerben (root) ezeket a katalógusokat láthatod: (Fontos: közvetlenül a gyökér alatt nincsenek file-ok)
Az aktuális fölötti könyvtár: ../
A bináris programok könyvtára: /bin - bin mint bináris
A különféle eszközök könyvtára: /dev dev mint device vagyis eszköz
Egyéb rendszerfájlok, rendszerint a rendszeradminisztrációs fájlok: /etc mint ecetera magyarul satöbbi, a legtöbb esetben itt van a jelszavakat tároló fájl is
Az ideiglenesen "felakasztott" eszközök becsatolási pontja (lásd mount parancs): /mnt - itt keresd majd a külső meghajtót vagy external vagyis külső SDkártyát, bármilyen ezközt amit USB, vagy wi-fi-n vagy bluetooth-on keresztül csatolsz
Felhasználói programok, forrásszövegek, könyvtárak: /usr - user vagyis felhasználó, wipe esetén többek között ennek a mappának a tartalma törlődik
Fontosabb függvénykönyvtárak - ezeket csak a programozók használják: /lib vagyis libraryHa létrehozod a kitüntetett root felhasználót, akkor a gyökérben megjelenik egy új katalógus: /root ez a root felhasználó home könyvtára
Tovább most nem részletezném, a főbb katalógusokat részleteztem csak. Mint láthatod, az elnevezések nem valami ördögtől való csak az informatikusok által értelmezhető rövidítésekből állnak, nagyon logikus és pofon egyszerű.
Mi az a root? A root a Unix rendszer kitüntetett felhasználója. A root felhasználó, Linux alatt a rendszergazda felhasználó. Android alatt a különféle programok saját nem emelt szintű felhasználói fiók alatt futnak. Előfordulnak dolgok amikhez szükséges rendszergazdai joggal rendelkezni:
Óra állítása ntp segítségével
Tethering használatához
Market-ben az országot átírni
OpenVPN használatához
sshd futtatásához
Programok sd-kártyára helyezése, olyan programoknál ahol az áthelyezést a fejlesztő nem engedélyezte.Az Android készülékeken gyárilag nincs létrehozva a root, ezzel is védve a rendszert a felhasználó elől. Érthető lépés, mert ezen joggal a készülék nagyon könnyen "téglásítható".
Rootolás - a root kitüntetett felhasználó létrehozása. Jelen esetünkben ezt a Recovery-ből futtatott külső tömörített állományból szerezzük (az a bizonyos tömörített állomány - *.zip más néven exploit: kihasználás, kiaknázás) . Root során létrehozza a gyökérben a root katalógust és pár szükséges alkalmazást telepít: SU vagyis Superuser (itt állíthatók be a különböző alkalmazások hozzáférési jogai) valamint a RootExpoler (hasonló mint a TotalCommander) alkalmazásokat. A különböző hozzáférési jogokat most megint csak nem részletezném.
A root telepítése: a letöltött *.zip állományt felmásoljuk egy külső (external) SD kártyára. Lehetőleg más ne legyen a kártyán. A a tableten keresztül másoltuk fel az állományt, akkor a tabletet kikapcsoljuk, az SD marad a helyén a tebletben az egy zip állománnyal a tarsolyában.
1 lépés: a tablet bekapcsolása a Power gomb és a Hangerő (Volume) gomb egyszerre történő lenyomásával, a logo megjelenéséig. A Volume + vagy - nálam teljesen mindegy volt
2 lépés: most betöltődött a Recovery. Itt a Volume + vagy - gombokkal lehet fel vagy le navigálni, a Power gomb lesz az Enter. Az exploit (root) futtatásához navigálj a Flash zip from sdcard menüpontra. Megjelenik a kártyán lévő exploit. Ránavigálunk és Enter... ekkor elindul a root telepítése majd ha végzett, a rendszer automatikusan újraindul.Gratulálok, létrehoztat a saját root felhasználódat! Persze ezzel még nincs vége a mutatványnak, hiszen a root jogokat ki is kell osztani, a Unix örökség miatt itt minden alkalmazásnak egyenként kell azt megadni (szerintem ez így helyes és biztonságos - többek között ezért tartom a DOS alapokon nyugvó Windows-t primitívebb rendszernek és egy hátrafelé való lépésnek a rendszerek törzsfejlődésében.
Amikor a rendszer újraindult, azonnal egy felugró ablakkal találkozol, amit az SU dob fel. Kéri a root jogot tőled. Persze te ezt egy Allowed-re való tapicskolással nagyvonalúan megadod. A Denied lenne az elutasítás.
Nálam az első dolog volt a TotalCommander root jogokkal való felruházása. Ennek menete a következő: Beállítás menü a TC-ben és alul pipa a Root hasz. mindenhol mellé.A build.prop cseréje:
1. lépés - a build.prop-ot vagy kimásolod a kínai Custom ROM 1.1-es verziójából vagy fentebb már valaki külön belinkelte. Ezt felteszed mondjuk az SD kártyára. Hosszú tapicskolás rajta majd kiválaszt: Vágólapra másolás
2. lépés - most a másik ablakban kiválasztjuk a fájlrendszer gyökere katalógust és ezzel felugrunk egészen a gyökérig. Itt belépünk a /system mappába.
3. lépés - itt megkeressük az eredeti build-prop fájlt és hosszú tapicskolás után a felugró ablakban töröljük azt
4. lépés - most megint hosszú tapicskolás és kiválasztjuk a (Beillesztés ide - Másolás) menüpontot
5. lépés - a készüléket újraindítjuk, hogy az új build.prop betöltődjönEnjoy!
Így dióhéjban ennyi lenne, ugye nem is olyan bonyolult. ;-) Ha van egyéb kérdés, reklám után jövök vagyis késő este leszek megint.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #954 üzenetére
Ha esetleg azt a *.zip állományt hirtelen kitalálnád csomagolni és a benne lévő lét *.zip állományt és a pár járulékos holmit másolnád fel, akkor lenne sikerélményed is.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imike_80 #928 üzenetére
Amikor feltettem a gyári MyAudio 4.0.4 ROM 09.23-at, akkor picit néhol akadozott pedig még szűz állapotban volt. Nem nagyon, eddig sem volt vele bajom. Feltettem rá a root-ot és a Total Commandert. A TC-nek root jogot adtam és a moddolt build.prop fájlal felülírtam az eredetit. Reboot után, mintha mindent megolajoztak volna. A Note fingerprint miatt sokkal több alkalmazás telepíthető a Play Store-ból, de sajnos a Chrome-ot továbbra is csak manuálisan lehet. A Wi-fi jóval stabilabb, nem olyan hullámzó a jelerősség mint előtte.
Mindenképpen tegyétek fel, nincs vesztenivaló. Az eredeti MyAudio ROM mindenkinek megvan és abban ott az eredeti build.prop fájl, ha esetleg vissza szeretné állítani. Persze aki felteszi, nem akarja majd visszaállítani -
Fritz Teufel
addikt
Friss hír:
Az SG fórumán snefi71 nagyon okosan csak kivette a build.prop fájlt a kínai custom ROM-ból és a rootolt stock ROM-ban lecserélte. A jótékony hatások azonnal érvényesülnek egy újraindítás után. Előtte az eredeti fájlt azért mentsétek le valahova. Mindjárt ki is próbálom én is, de a srácnak egyből javult a wi-fi, a scroll, a net sebessége stb. Ígéretes a dolog, én is így próbálom most ki.
Erre gondolhattam volna, hiszen a lényeg valóban a build.prop fájlban van, itt lehet tuningolni a rendszert. Persze csak hozzáértéssel, óvatosan!
-
Fritz Teufel
addikt
A főzött ROMnak kiadta a javított 1.1-es verzióját tegnap a srác. Van benne pár hibajavítás:
1. Beépítette a teljes Google Services Framework-öt, beleértve Google Play Store, Permission Files és Libraries
2. Meghagyta az eredeti Samsung Galaxy Note N7000 fingerprint-et, hogy a letölthetőség a lehető legtöbb legyen a Android appokat és a Gameloft játékokat tekintve, (a stock ROM-ok ebben ugye nem jeleskednek)
3.Az eredeti Gadmei Launcher pixelezetté tette a nagyított ikonokat. A launchert kicserélte az eredeti stock ICS 4.0.4 launcher-re amelynél az ikonok eredeti méretűek. Most azonos felbontás mellett az ikonok hasonlóan tiszták mint a Samsung Galaxy Tab 7.7-en,
4. Lecserélte a Rendszer és jelző hangokat a Samsung hangjaira,
5. Pár módosítás a build.prop-ban, ami tovább növeli a scroll sebességét és javítja az érintés pontosságát,
6. Eltávolította a Samsung gyári Flash-t, így a felhasználó most eldöntheti, hogy milyen verziót telepít,
7. Kérésemre javította a Galéria duplikációt.Közvetlen letöltő link: [link]
(A zöld gomb fölötti kis kék 下载 link a letöltés)Tegnap este írtam neki és kértem, hogy módosítsa nekünk a ROM-ot úgy, hogy benne hagyja a bluetooth vezérlést. Valójában csak a kékfog ikonját vette ki a Beállítások menüből, de nekünk arra szükségünk van. Előtte még azt írta, hogy azért vette ki, mert az 1.5GHz-es E8-HD-n nincs bluetooth. Hát, azt is megírtam neki, hogy nálunk meg van és küldtem róla képeket. Remélem segít nekünk. Ha esetleg mégsem, akkor majd megpróbálom magam beleásni a főzésbe és kitalálom hogyan kell az ikont visszatenni.
Egy picit mintha jobban enné az akkumulátort, de ezt fel kell áldozni a Wi-fi és a zökkenőmentes 2D kezelés oltárán. Nyersen kihozza a maximumot a vasból. Tapasztalataink szerint a Wi-fi problémát egy csapásra megoldja a ROM, valóban nincs itt tervezői hardveres hiba. Ha csak nem hibás az összeszerelés, de azt nincs ROM ami megoldja. Nálam a tablet ugyan azt a hálózati környezetet látja, amit az SGSII telefonom, hasonló jelszinttel.
A ROM teljesen le van csupaszítva, nincs benne semmi alkalmazás. Ez abból a szempontból jó, hogy azt teszel rá, ami neked tetszik. A MyAudio alkalmazásokat fentebb valaki már linkelte, de ha kell én is el tudom küldeni. A root amit használunk a 4.0.4-hez, itt is működik! Ha nem is akarod fent hagyni, érdemes ezt a ROM-ot kipróbálni.
A sráccal megpróbálok kapcsolatot tartani és rávenni őt egy majdani Galaxy Note 4.1-es projectre. Természetesen még nincs ilyen stock ROM, várhatóan a közeljövőben kerül kiadásra.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #890 üzenetére
A Flashplayer felment rá, de nem működik. Valami más megoldást kell keresni. Majd délután utánanézek a dolognak.
-
Fritz Teufel
addikt
Aki vásárolni akar, annak egy friss, mai alternatíva. Most kaptam a linket a MyAudio-tól:
MyAudio Tablet Series9 916QI
Processzor: Quad Core (4 magos) Freescale iMX6Q Cortex A9-es chipset
GPU: Quad Core Vivante GC200 GPU
Kijelző: 9,7" IPS
Súly: 560gLink: http://myaudioworld.com/tabletpc/series-916-qi/
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel a ROM-mal a Wi-fi ugyan azt látja mint az SGSII telefonom. Most egybe felcsaptam a készülékre minden alkalmazásomat, mert látni akarom, hogy eldobja-e a hálózatot alvó üzemmódban. Valami alkalmazás miatt minden más ROM eddig eldobálta. Majd holnap elmesélem a kalandokat... minden esetre, ha ez a ROM rendbe lenne téve, a gépünk nagyon komoly kis eszköz lenne. A wi-fi is inkább szoftveres probléma mint hardveres. Legalább is nálam.
-
Fritz Teufel
addikt
Írtam nekik a fórumra, hogy javítsanak pár hibát, mert egyébként remek alap lenne.
-
Fritz Teufel
addikt
AnTuTu
Total score:7815
CPU:4062
GPU:1271
RAM:1652
I/O:830Quadrant
Total score:3985
CPU:7022
MEM:4147
I/O:6332
2D:355
3D2071A 2D gyorsítás nem volt bekapcsolva
-
Fritz Teufel
addikt
Nagyon komolyan optimalizálva! Szerintem még gyorsabb is lett, az ablakok és a slide-ok olajon csúsznak. Egy óriási bibi van vele, a koma lehagyta a bluetooth-t! ÁÁÁÁÁÁÁ
Feldobom rá a szokásos teszteket és referálok. Akinek a bluetooth hiányzik, az NE TEGYE FEL.Elképesztően gyors lett még a 10.11-hez képest is. Az a piszok kékfog KELL bele.
-
Fritz Teufel
addikt
Az indulás már ígéretes. Mint amikor először kapcsoltam be annak idején az SGSII-esemet. Végig vezet a beállításokon. Első dolog, válassz nyelvet, és nem kínaiul kezd, hanem angolul. Remek...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #829 üzenetére
Mindjárt teszem is fel...
-
Fritz Teufel
addikt
Nem kell regisztráció! Elég, ha a zöld gomb fölötti krix-krax-ra kattintasz és már jön is le. Ezt a kék 下载 irkafirkát keressétek a sárga mezőben. Azt jelenti download
-
Fritz Teufel
addikt
Mivel rendes gyerek vagyok és törődök veletek, így segítek nektek egy picit. Az Internet használata nyilván nem mehet mindenkinek elsőre. Innen etölthető a Boat Browser 4.5.1-es legújabb verziója, aztán SD-ről vagy pendrive-ról telepíthetitek [link]
Hogy találtam meg? A Googli a legjobb barátom, így beírtam a keresőjébe: "Boat Browser apk". Már az első link telitalálat volt.
Enjoy!
-
Fritz Teufel
addikt
Természetesen ez volt az egyik első opció, amit engedélyeztem a friss telepítéskor. A gyári telepített alkalmazások frissítéséig nincs semmi gond. Aztán amikor felpakolom a saját alkalmazásaimat, egyszer csak nem kapcsolódik többé a Wi-fi-hez alvó üzemmódban. Ez mindegyik ROM-ra érvényes. Elképzelhető, hogy valamelyik alkalmazás okozza, de egyszerűen nem tudom megfogni. Kipróbáltam mikor még elvileg nem dobta el a hálózatot, de nem jelezte a bejövő email-t (küldtem egyet próbaképpen) Galaxy S II-n ugyan ezeket az appokat használom és ott nincs ilyen probléma. Őrületesen bosszantó és ez egyértelműen a ROM hibája!
-
Fritz Teufel
addikt
Felcsaptam pár remek holmit, amit használok a vashoz. Íme: [link]
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Permet Elek #660 üzenetére
Ez nem HTC, valószínűleg az tévesztett meg. Egyszerűen rootolni kell azt jónapot!
-
Fritz Teufel
addikt
Ezt nálam is csinálja és én is Novát használok.
Az ébren tartás funkció sajnos nem működik nálam, valamelyik applikáció kikapcsolja a Wi-fit. Sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy melyik csinálja. A gané mind a három ROM-on (4.0.3, 4.0.4 és kínai 4.0.4) kinyomja a hálózatot. Érdekes, hogy ugyan ezeket használom a Galaxy SII-n és ott nem tudja kinyomni. Ez is valami szoftverhiba lesz, amit javíthatnának.
-
Fritz Teufel
addikt
A készülékem a 2. szállítmányból való, még 4.0.3-mal kaptam, de már magyar nyelvvel. Tegnap újrahúztam véletlenül a 4.0.4-es ROM-ot, a root miatt. Most, teljesen belakva, ráeresztettem az AnTuTu--t. Az eredmény: 7884 1512 MHz-en.
Ha jól emlékszem, a 4.0.3-al is hasonló lett az eredmény. Már nincs időm, majd este vissza nézem az AndroidHungary fórumán linkelt képeimen... -
Fritz Teufel
addikt
Feltettem a Root-ot. Úgy néz ki, hogy valóban működik!
Köszönjük a linket!
Üdv, Dec -
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A 4.0.3 és 4.0.4-es ROM-ok, amiket linkelgettek, azok az MyAudio stock ROM-ok, nyugodtan lehet őket telepíteni. Előfordult már olyan, hogy nem lehetett a telepítést elvégezni a kártyáról, semmi pánik. A készülékünk néha válogat, másik SD kártyáról kell próbálkozni. A 4.1.1-ről még nekem sincs infóm, remélem mielőtt kiadják, kapok egy tesztpéldányt és ha találok problémát, simítanak rajta. Addig is kitartást és élvezzétek a kütyütöket.
Ha lesz egy kis időm, kipróbálok főzött Gadmei ROM-ot is...
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Azt elfelejtettem írni hogy a 4.0.4 már a wi-fi életben tartására is képes a képernyő kikapcsolása után. Sajnos nekem valamelyik alkalmazás ezt kilövi és még nem tudtam megfogni, hogy melyik
-
Fritz Teufel
addikt
Innen: MyAudio Series8 808DCC letölthető az 808DCC 4.0.4-es verziójú legutolsó stock firmware-e. Köszönet érte adminnak az SGfórumról. Ezzel már érezhetően javul a Wi-fi térereje és a görgető rutin is folyamatos, szaggatásmentes. Kifejezetten érdemes frissíteni. Egy másik fórumra készítettem teszteket a készülékről és van pár leírás is. Itt elérhető. A rendszer magyar nyelvű és ezáltal természetesen ékezetes karakterkészlettel is rendelkezik. Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
A Wi-fi nálatok működik kikapcsolt kijelző mellett? Az enyémen ha kikapcsol a kijelző, akkor minden leáll. Ezt akkor vettem észre, amikor az avast! Mobile Security-t piszkáltam és éppen futott a víruskeresés. Közben el kellett mennem és kikapcsoltam a kijelzőt. Amikor visszajöttem (órák múlva) a víruskeresés onnan folytatódott, ahol előtte abbahagyta. Nem tudom, hogy valamelyik applikáció csinálhatja vagy ilyen eredetileg is. Elvileg a 4.0.4 ezt a hibát is orvosolja, a beállításokban élesítettem...
-
Fritz Teufel
addikt
Pár képernyőmentés a "működő" 4.0.4-ről:
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
sony1962 #106 üzenetére
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Enjoy!
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Valóban, szebbek lettek az ikonok és beépült pár hasznos fícsör. Például a képernyőmentés gombja a vezérlőpult közepére. A görgetőrutin is mintha folyamatosabb és csúszósabb lenne. Sajnos a DooMLoRD_v1_Xperia-2011-ICS-ROOT-emu-busybox-su root a 4.0.4-es verzión már nem működik, így valami más megoldás után kell nézni. Számomra a root nagyon fontos, így most nyomozgatok valami megoldás után.
Üdv, Dec
-
Fritz Teufel
addikt
Íme egy kis saját teszt a készülékről és a Jelly Bean 4.1.1 béta verziójáról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest