Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
Nekem tegnap boven 50% folott volt. Reggel nem ebredt rovidre. A meloban elesztettem fel es mar 30% korulre merult. Azota ha 10 percnel hoszabb keszenletben van akkor nem ebred fel. Most viszont mar 30% alatt van. Akkor ugy fest rom kerdes lesz. Lehet megkapja delutan az ujabb gadmei romot. A baj csak az, hogy mar egesz jol belaktam.
De ez igy nem fasza meg elotte lehet kap egy rootot es egy build.prop frissitest hatha megmarad a cuccos es meg is javul.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest