Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
A Media Marktban van ilyen kábel, másfél méter 7500 Ft!!! (Az eladó srác javasolta, hogy inkább gúglizzak rá.
)
Én ezt fogom megvenni, sztem ez a legjobb megoldás, mert így beledughatom a már meglévő és elegendően hosszú HDMI kábelt:
http://www.edigital.hu/HDMI_kabel_csatlakozo/Equip_microHDMI-HDMI_atalakito_apa/anya-p329921.html(Online áruházakban még ennél is olcsóbban hozzájuthatsz.)
-
plityo
tag
válasz
royalka #1827 üzenetére
Éééérdekes amúgy, mert nem vártam meg a választ, és az alvó módot "sohára" állítottam. Így nem aludt el a gép, így nem is ragadt offline-ba a mag. És nem ketyegett a sleep time sem. Szóval ez működöt.
...egy darabig, mert aztán vmiért mégiscsak elaludt. Sleep time: 1:36, Core1 offline-ban. Dögöljek meg, nem értem.
Leszedtem a GO Launcher EX Power Management Widget-jét, mert gyanús, hogy az kavart be. Aztán feltettem tölteni, reggel bekapcsolt kijelzővel találtam. Az analízis tanulsága szerint éjjel 4:36-kor bootolt. Jelenleg otthon van, nosleep módban, kikapcsolt kijelzővel. Kíváncsi vagyok, mit tapasztalok, ha hazamegyek. Meg fogom írni, és kipróbálom a képernyőzár tiltását is...
(Kezdő androidos vagyok, de ez nagyobb rejtvény, mint a Windows Vista...
)
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1741 üzenetére
Ebből a kínai csodatokból nekem is kell egy!
-
plityo
tag
válasz
zsolt64555 #1734 üzenetére
#1667-es hozzászólásban toltad fel, igen. De ezt hol kell szerkeszteni, vagy mókolni? Mi a módja? Biztos tárgyaltátok már korábban, de én olyan 1500 körül kapcsolódtam be...
Ha tudja valaki, hogy keressek rá erre a kérdésre, azt is megköszönöm, de ez a build.prop hack még ködös nekem. Nagyon köszi!!
-
plityo
tag
válasz
zsolt64555 #1730 üzenetére
az enyémen is tuti csak a sw a cinkes. minden jel arra mutat...
ezt a build.prop átalakítást kifejtenéd bôvebben légyszi?? -
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1721 üzenetére
Teljesen egyetértek. Bô 1 hét után szívesen visszacserélném pénzre, de ugyecez már felejtôs. Pedig nagyon szerethetô lenne... Lenne, ha jó lenne szoftveresen....
-
plityo
tag
hazatérve megint stand by-ba ragadva találtam a cuccost, a tegnapi wipe-olás és cache clean után is. pedig töltôn volt... kezdek kiábrándulni...
-
plityo
tag
válasz
prnservices #1707 üzenetére
Én meg értettem a viccet.
-
plityo
tag
válasz
prnservices #1704 üzenetére
nyilván a lényege a kérdésnek az lett volna, hogy jobb legyen a tabi, mint most. Persze az igaz, hogy levélnehezékként nem idegesítene, ha kómába esik, meg hogy "up to 2 cores"...
-
plityo
tag
Felteszek egy naivan láma kérdést: Nem lehetne valami ugyan ilyen felbontású, hw-ű gép 4.1-es (vagy pláne 4.2-es) ROM-ját valahogy feltolni erre? Mert ez az ICS nem túl finoman van portolva erre a masinára...
-
plityo
tag
Tegnap kezdte a mélyalvásba ragadást, azóta rendszeressé vált... nem tudom, mi az oka.
CPU masterrel próbáltam felhúzni 1,5 GHz-re, ez mûködött is, látszott a System Tuner grafikonján is. És onnantól nem is ragad offline-ba a kettes mag. Viszont kikapcsolt kijelzôvel sem a sleep time ment, szóval éber álom volt... A sebességen érezhetô volt a javulás, gyorsabb lett a masina. Aztán ezeknek a próbálkozásoknak mindig fagyás letta vége...
Létezik bevált módszer a rendszer stabilizására? Miért kezdett el egyszercsak sz*rakodni???
-
plityo
tag
az általatok többszöt is említett AnTuTu CPU Master "Root permission denied" üzenettel indul. ajánl egy honlapot, ahonnan le lehet tölteni egy exe-t. alkalmas az a program a Gadmei ROM rootolására?
-
plityo
tag
válasz
UnConnecteD #1658 üzenetére
okéoké, vettem
-
plityo
tag
válasz
prnservices #1655 üzenetére
"a szabályok nem ismerete nem jogosít fel azok megszegésére" ... sorry ...
-
plityo
tag
NFS Most Wantedhez: Találkoztam egy linkkel, ahol egyrészt fent van az offline apk is, másrészt a Data-ba másolandó cuccok GPU gyártók szerint vannak csoportosítva. Mivel a mi tabinkban Mali GPU dolgozik, gondolom azt kellene hozzá leszedne. Otthon majd kipróbálom, hogy ez változtat-e a sebességen.
http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?150730-Need-for-Speed%99-Most-Wanted-v1-0-28 -
plityo
tag
...amúgy ma megvolt nekem is az elsô mélyalvás... :-(
-
plityo
tag
válasz
Fairplays #1613 üzenetére
Nekem is egyre élvezhetőbb az NFS, még 1 maggal is
Ha kicsit lehetne butítani a grafikán, tuti száguldana. És igen, szerintem azért gyorsabb neki, mert az nem HD felbontás. Nem is értem, hogy miért nem állítható a részletesség... Na de amúgy tényleg játszható sebességgel fut.
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel #1595 üzenetére
Gadmei van fönn
-
plityo
tag
na egy új hibajelenség. nem tudom, hogy a go launcher tablet hd miatt-e (amit csak ajánlani tudok), de néha úgy ébred, minha ultra magasra lenne állítva a fényerô, be van égve a kijelzô. elaltatás, újra ébresztés megoldja.
-
plityo
tag
válasz
this is life #1555 üzenetére
a tokra mondta :-)
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100 #1549 üzenetére
megnéztem, a CPU1 nekem is offline van. na de azért ez nem annyira normális sztem...
-
plityo
tag
csak mutatóba, nem tűnik rossznak: http://olcsotablet.hu/tok-8-os-tablethez-usb-billentyuzettel.html
-
plityo
tag
3 nap használat után jóban vagyunk. Még nem volt kikapcsolva egyszer sem, nem is merült mély álomba. Felraktam rá a Thumb Keyboard-ot, nagyon kényelmes vele.
Gyorsan tölt, reggel töltöröl levéve, minden kikapcsolva egész nap, este 91%-on ébred.
Azért remélem a JellyBeant mihamarabb megcsinálják, és értelmesen, hogy ne kelljen kínai izékkel szórakozni... -
plityo
tag
válasz
this is life #1491 üzenetére
ha azt bekapcsolom, akkor az NFS Most Wanted el sem indul, "sajnos leállt"...
-
plityo
tag
válasz
prnservices #1434 üzenetére
csak normal van és power saving. rossz helyen keresem?
-
plityo
tag
válasz
prnservices #1449 üzenetére
Én 4GB-os SanDisk-kel frissítettem gond nélkül.
-
plityo
tag
Soroksárra mentem, ahol nem volt már, csak egy olyan, amin nem volt fólia, szal azt nem adták. Felhívtam az Auchan info vonalat, hogy hol van. Elvileg Csepel, Solymár, Budaörs, sőt még Debrecen is. Kapcsoltattam Budaörsöt, ahol a 5-ös gépi készlet ellenére 2 db volt fizikailag. (Előfordul náluk...) Szóval mentem oda. Rossz előjel volt, hogy épp visszahoztak egyet, mert felbuborékosodott a kijelző, kicsit elengedett az üveg ragasztása 3 nap után... De nem tántorított el, elvégre gari van. Szóval Budaörs.
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest