- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Előszeretettel olvasom ezt a fórumot, mert vettem én is egy 808dcc-t.
Az Android os-t soha nem használtam ez az első.
Szeretném tényleg a legjobbat kihozni belőle, de azok a lépések amik Nektek rutinszerűen mennek sajnos nekem egy kicsit magas.
Addig eljutottam, mert a myaudios 4.0.4 volt fent, hogy lecseréltem a gadmei 4.0.4 10.11-es romra.
Ez nem volt nagy dolog hiszen nekem csak el kellett indítanom és megcsinálta magának.
Viszont nem működik a bluetoothom, ha már egyszer van akkor működjön.
Olvastam Imike_ 80 leírását, és megtetszett.
De a konkrét lépések részleteit szeretném kérni tőletek (pl: hogy kell rootolni, hogy kell azt a build.prop-ot betenni , és honnan,mivel?) mert tényleg nem ismerem a rendszert, de azon vagyok hogy elsajátítsam és a későbbiek folyamán én is segíteni tudjam mások munkáját.
Egyszóval az adott hardverből egy jó kis masinát szeretnék faragni.
Előre is köszönöm annak aki nem nézi le az ilyen tudatlant, és szánna rám egy pár sort.
A fogalmak terén is hadilábon állok, pl: főzött rom, factory reset…
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest