- R_volution médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
Donki Hóte #5600 üzenetére
Általánosan igen, van 1 óradíj + a szerelési.
Vannak cégek, akik az óradíjat (mivel nagyon nagyon ritka az a szerelés ami 1 óránál tovább tartana) belerakják a javítási díjba ha kéred a készülék javítását.
Vannak olyanok, amelyek ingyen bevizsgálják, adnak árajánlatot és eldöntöd kell-e, de sajnos az a helyzet, hog a szervízek nagy része az első mondatom szerint dolgozik.
A bosszantó amúgy az, hogy maga a rom csere kényelmesen megoldható (lenne) otthon, de mivel a cég honlapja megszűnt, így macerás romot kukázni ezekhez a tabokhoz :=( nekem is 2 hete töltik fel azt a romot, amit ide kértem 1 tabhoz.sőt, kiejlző csere is szinte mindegyik tabnál otthon megoldható, vagy az aksicsere. myaudió tabhoz típusszámmal megegyező aksit rendeltem ebayon 2e forintért, a csere meg annyi, hogy 2 kábelt kellett elvágni és újraforrasztani. Kijelző meg általában 1 szem szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, annyi van, hogy le kell róla bontai az alaplapot (kb 10 perces munka). Ezek is általánosan 2-5e forint között rendelhető ebay-ről. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest