Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crow-hun

csendes tag

Már több mint 1 éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és azt hiszem én vagyok itt a kevés kivétel egyike... akinek remekül bevált ez a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem! :)

(Nem... nem vagyok a cég fizetett "ügynöke", aki próbálja lemosni a sarat, mielőtt ezt gondolnátok!) :)

Valószínűleg nekem mázlim volt, mert 1 hét híján pontosan 1 éve vettem a 808DCC-met, és azóta sincs semmi problémám vele. Az aksi most is remekül működik, 5-6 órát simán kibír, semmi púposodást nem tapasztaltam, a wifi mindig is erős volt, még sosem fagyott le a rendszer, sosem kellett resetelnem, a töltőcsatlakozó sem lötyög, és sosem volt olyan, hogy annyira lemerült volna, hogy órákig be sem lehetett kapcsolni.
    Bár azt megjegyezném, hogy sosem érdekelt, hogy a gyári romot lecseréljem másikra, sem rootolást nem alkalmaztam, pedig PC-n szeretek szoftveresen bütykölni, de itt a tabletemen annyira jól ment minden, hogy inkább nem piszkáltam. (Sőt, a telefonomon 4.2-es Android van, amit gyűlölök, ez a 4.1-es a tableten jobban tetszik, márcsak ezért sem akartam más Romot feltenni rá.)

Majdnem minden nap használom, kb. 1-2 órát, de inkább csak lefekvés előtti hírportál olvasásra, levelezésre, meg pár egyszerűbb játékra, tehát azért igazából a processzor nincs megizzasztva, de ezt leszámítva az aksi, a wifi használva van, de ahogy írtam, nálam remekül bírja.

Na... szóval csak gondoltam megosztom Veletek, hogy vannak kivételek ebben a termékben is. ;)
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák