- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crow-hun
csendes tag
Már több mint 1 éve olvasgatom itt a hozzászólásokat, és azt hiszem én vagyok itt a kevés kivétel egyike... akinek remekül bevált ez a készülék és nem bántam meg, hogy ezt vettem!
(Nem... nem vagyok a cég fizetett "ügynöke", aki próbálja lemosni a sarat, mielőtt ezt gondolnátok!)
Valószínűleg nekem mázlim volt, mert 1 hét híján pontosan 1 éve vettem a 808DCC-met, és azóta sincs semmi problémám vele. Az aksi most is remekül működik, 5-6 órát simán kibír, semmi púposodást nem tapasztaltam, a wifi mindig is erős volt, még sosem fagyott le a rendszer, sosem kellett resetelnem, a töltőcsatlakozó sem lötyög, és sosem volt olyan, hogy annyira lemerült volna, hogy órákig be sem lehetett kapcsolni.
Bár azt megjegyezném, hogy sosem érdekelt, hogy a gyári romot lecseréljem másikra, sem rootolást nem alkalmaztam, pedig PC-n szeretek szoftveresen bütykölni, de itt a tabletemen annyira jól ment minden, hogy inkább nem piszkáltam. (Sőt, a telefonomon 4.2-es Android van, amit gyűlölök, ez a 4.1-es a tableten jobban tetszik, márcsak ezért sem akartam más Romot feltenni rá.)Majdnem minden nap használom, kb. 1-2 órát, de inkább csak lefekvés előtti hírportál olvasásra, levelezésre, meg pár egyszerűbb játékra, tehát azért igazából a processzor nincs megizzasztva, de ezt leszámítva az aksi, a wifi használva van, de ahogy írtam, nálam remekül bírja.
Na... szóval csak gondoltam megosztom Veletek, hogy vannak kivételek ebben a termékben is.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest