- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam55
csendes tag
válasz
Agent Orange #4455 üzenetére
Sziasztok!
Letöltöttem a szükséges fájlokat amik itt fel vannak sorolva és feltettem egy formázott 1Gb-os sd kártyára.
A tablet indul vele, csak nem tudom kiválasztani az install módot mert nem működik a touchscreen.
Ezek után kerestem egy újabb TWRP-t ahol már a hangerő + és - gombokkal tudok váltani a menüpontok között.
POWER és hangerő + gombos indítással be is lép a root? menübe, viszont amint megpróbálom futtatni a factory reset vagy a format fájlt hibával kilép:
signature verification failed
és ebben a pillanatban kifekszik az android figura egy piros háromszöggel a hasában.
Maga a ROM(CM) felmegy de működésképtelen, el sem indul a gabbs és compatibility fájlok nélkül.Erre szeretnék segítséget kérni, hogy találkozott e már valaki ezzel a hibával és hogy lehetne ezt az aláírás check-t kivenni vagy bármi egyéb működő megoldással elindítani a telepítést?
A második probléma, hogy a myaudio gyári honlapjáról leszedett 4.04es rom elindul, csak ott sem működik a touchscreen...
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest