- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előnyére módosult az AVX10.2 specifikációja
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
Permet Elek #3017 üzenetére
Sztem 1 szóval se mondtam hogy most jó vétel lenne, sőt már régen is mást javasoltam. De mikor még én meg páran vettük jó vételnek számított. Ha árakra és más infókra vagyok kíváncsi eddig: argep, stb -re szoktam menni. De most már akkor téged kérdezlek hisz látom mennyire jártas vagy a témába.
(költői kérdés: miből gondolta ez a tag hogy nem vagyok tisztába ilyen infókkal..
)
Szer.: bocsánat a cinikusságért, most már csak szorosan a témához kapcsolódóan írok.
(#3021) monstre: Van hogy valami alkalmazás szívja le az aksit. Én pl régen használtam olyan progit, amivel fellehet oldani a hangerő gombok segítségével a tabot. Így hagytam egy éjszakára és reggel már teljesen lemerült. azt hittem az aksi szart be, de szerencsére nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest