- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Nem kell hozzá +40. Erről beszélünk. 45-ért samu van. 1-2 napos. 30-ért meg, jobb mint ez. Kapásból cserélted a gyári romot. És az akkuhibád is előjött, és fog is bizonyos időközönként. 3perc helyrehozni. De, hogy még így se működik korrekten, elhiheted. Nem elhangolódik, mert a romcsere sem oldja meg. Ott nagyobb gond van. Magberagadás is érdemes megnézni. Mert nekem se tűnt fel semmi, még nem néztem meg. És sajnos offba volt.
Szóval. Drága. Szupport 0-a. Eladhatatlan. Szervíz katasztrófa. Hibalista akad bőven. Nekem mind előjött szépen sorban. Bár még nem halt meg. Működik. Javítottam minden gondot. De ma, ha tabot kéne vennem. Nem ezt venném. Ha nincs pénz jobbra, akkor sem. Házon belül a 708dcc is jobb választás. Ha nincs pénzed jobbra.
És nem neked írjuk. Hanem azoknak, akik még ma is ezt vennék. Hogy inkább ne. Mert drága. És nem jó.
Inkább vegyen sokkal olcsóbban hasonlót. Ha netán gondok akadnak vele, vagy meghal. Egy éven belül vagy utána nem sokkal. Ami a 808dcc-n valószínű az akku és a marokmelegítő processzor miatt. Ne essen annyira fájóan neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő