Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
A MyAudio oldalán elérhető firmware a 09.26-os. Annyi, hogy a wifi állapota állítható, pedig úgy emlékszem a 09.26-os ROM-ban azt nem lehetett állítani. Márpedig jól emlékszem, mert a táblámat előkészítettem a visszavitelre (feltöltöttem 50%-ra - teljesen nem szabad, letörölgettem és mindent visszapakoltam a dobozba) és a 09.26-os ROM-ot tettem vissza. Előtte meg éppen ezt megnéztem. A HDMI a régi állíthatatlan megoldás, vagyis ha tévére kötöd, a tablet csak touchpad-ként funkcionál. Szóval nem érdem, hogy miért ezt linkelték be.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest