Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.
És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.
Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest