Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
Tényleg csak vissza kell olvasni egy kicsit.
Amúgy mind1, hogy van e más a memóriakártyán. (Tapasztalat) Átmásolod a fájlokat rá, kicsomagolva. Beteszed a tab-ba. Kikapcs. Bekapcs az említett gomb párossal. Vársz míg meg nem jelenik egy zöld android robot, ami alatt tölt egy zöld csík. Ha nem jön össze próbálkozol többször. Nekem pl 5-ik próbálkozásra sikerült először. De azóta több romcserét is csináltam a tab-on. A legutolsó gadmei romot használom rootolva. És meg vagyok elégedve vele. A rootolás is majdnem ilyen egyszerű. De ennek menetét max privátba megírom.
És ha sehogy se jön össze. Akkor vannak különböző indokok az oldalon, hogy mért nem.
Látom megelőztek. De legalább azt írta le ami nállam kimaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest