Új hozzászólás Aktív témák
-
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM
708 R -em van amugy . -
tabletharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan bajom lenne, hogy beállítottam a mintarajzolást billentyűzárnak és ezután nem tudtam azt . ötször próbálkoztam utána megjelent egy olyan , hogy ötször rosszul próbálkoztam : lépjek be a Google fiókomon keresztül mert csak ú gy tudnám feloldani . viszont a Google fiókom jelszavát elfelejtettem így nem tudok belépni . ilyenkor mit tehetnék ? vigyem szerelőhöz? vagy mi? írjatok legyetek szívesek. ha tudtok valakit aki tudna rajtam segíteni Kiskunmajsa körzetében , azt is mondjátok nyugodtan , vagy ha tudjátok mit kel tenni ilyenkor írjátok le. KÖSZÖNÖM
708 R -em van amugy .
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest