- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundi78
csendes tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod. A gépről mindent letöröltem és újra letöltöttem a frissítő programot.
Sajnos így sem jártam sikerrel. Kikapcsolt állapotban fel sem ismeri a tabletet. Csak ha be van kapcsolva akkor érzékeli és akkor jelenik meg a rózsaszín kocka.Viszont amikor rákattintok a Switch-re akkor eltűnik az is.! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Nem hozható létre Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt
! A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Kísérlet a hibás fájl név kijavítására
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt átnevezése Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+_-+.txt-re
Ja és ezt adta ki amikor letöltöttem a programot. Lehet ez a gond?
Köszönöm a segítséget.Látom indul februárban egy blog talán az érthetőbb lesz nekem is. -
Leito92
tag
válasz
sanhose #1896 üzenetére
Ha már rózsaszín a kockája akkor bizony fent van a driver. Nálam az volt a gond, hogy nem volt feltöltve az aksi, próbáld úgy.
A frissítés menete am nagyon egyszerű. A hangerő le és bekapcsológombot nyomva tartod, csatlakoztatod ugye géphez, akkor kizöldül a kocka a programban. Megnyitod a programban az *.img fájlt, aztán flash. Sárgán villog az eddig zöld kockád aztán mikor újraindul a tab már lehúzhatod gépről és működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest