Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tundi78
csendes tag
válasz sanhose #1913 üzenetére
Megcsináltam.
Semmi változás, sajnos.
Viszont azt vettem észre(ami nem biztos, hogy jelent valamit), hogy a beillesztésnél az FW Ver-nél a kockában ezek a számok vannak írva: 4.1.01. a mi tablettünk 4.2 Vagy ez nem számít? Na mindegy, marad úgy ahogy van.Nem veszem el a gyerektől.A legszebb, hogy kettőt vettünk és a másiknak semmi baja.Köszönöm a segítséget. -
tundi78
csendes tag
válasz sanhose #1896 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors válaszod. A gépről mindent letöröltem és újra letöltöttem a frissítő programot.
Sajnos így sem jártam sikerrel. Kikapcsolt állapotban fel sem ismeri a tabletet. Csak ha be van kapcsolva akkor érzékeli és akkor jelenik meg a rózsaszín kocka.Viszont amikor rákattintok a Switch-re akkor eltűnik az is.! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Nem hozható létre Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt
! A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő.
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Kísérlet a hibás fájl név kijavítására
! C:\Documents and Settings\Andrea\Dokumentumok\Downloads\34761.zip: Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+|-+.txt átnevezése Rockchip Batch Tool v1.7\Rockusb Driver v3.5\+n--+_-+.txt-re
Ja és ezt adta ki amikor letöltöttem a programot. Lehet ez a gond?
Köszönöm a segítséget.Látom indul februárban egy blog talán az érthetőbb lesz nekem is. -
tundi78
csendes tag
válasz Leito92 #1872 üzenetére
Szia!
Nálam is az a probléma, hogy az idő és a dátum elállítódik.
A leírás alapján megpróbáltam frissíteni.
Addig sikerült is amíg a a rózsaszín 1-es kocka ki nem aludt.Aztán nem csinál semmit.Tudnál segíteni mit csináljak vele?Nagyon kezdő vagyok, a szak szavakat nem nagyon értem.Előre is köszi. Ja a típusát elfelejtettem 7040 tablet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest