Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708W-m, sajnos recovery loop...
X8-omon, már mindent megtanultam - azt hittem... - bootloader nyitás, rom frissítések, recovery install, overclock, multitouch stb.stb. jól is működik (GingerXperia&nAa kernel rulez) de ez a "kiskínai" kifogott rajtamA gyári szűz rendszerre egy jobb recovery-t akartam feltenni.
Adb-n keresztül elindítottam ebből a csomagból csak a recovery-t(lehet, hogy ez volt a baj?):
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3\cwm5ics\recovery-install.batörültem -> "Succesfully installed!"
Majd újraindításkor mindig az új Clockwordmod 5.5.0.4 recovery-ben indul el, de a partíciók nem csatolhatók:
"Can't mount..."
A partíciók mégsem stimmelnek A10 Allwinner-eken belül, gondolom én.
A behelyezett microSD-t látja de hiába indítok update.zip-et a rendszerpartíciók hiánya miatt nem fut le...Volt-e valaki ilyen helyzetbe és néhány lépésben leírná mit tegyek?
Szervízbe nem akarom küldeni, magam akarom megcsinálni és másnak is hasznos lehet egy ilyen leírás.
Gyári img fájlom van a myaudio-ról és ekent02 romom is(img), ezt tenném rá inkább, nomeg egy működő recovery-t.THX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- Home server / házi szerver építése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S6 Lite - 64 gb + 64GB + Billentyűzet - Wifi + LTE
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!