- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Nincs itt olyan MyAudio tulaj akinek nem foglalkoztak a problémájával. Bármilyen hibával vittük vissza, lényegében cserélték.
Aki nyomon követte az én esetemet, ezt láthatta is. Szétszedtem a tabot, és sajnos úgy sikerült hogy látszódott is.. sőt, még 3 csavarja most is itt figyel az asztalomon.
És 3 hét után cserélték. Szó nélkül.. Pedig ha akartak volna, szólhattak volna, hogy héhó, ez így nem korrekt. És igazuk is lett volna..2 legrosszabb esetben 3 hiba. Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem ez nem Rengeteg. A rengeteg az nem itt kezdődik.
A Sípolás az rom hiba, nem készülék hiba. De senki sincs rákényszerítve hogy úgy használja.. van sokkal jobb rom.
A gyors merülés meg SD dobálás 1 gombnyomással megoldható. Használat után, kikapcsolod. Ennyi!
(mióta a Wifi úgy van beálllítva, hogy készenlét alatt se lépjen le róla, ez is megszűnt)A Hangszóró az valós lehet.. de sosem zavaró.
(#2205) ung.mario Nálam vondroid 3.2.1-el szó nélkül megy a NFS MW Szóval nálad más lehet a baj. (megvetted a játékot?) Mert ha nem, akkor lehet hogy az apk-dban van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest