- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- VR topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Loituma69 #166 üzenetére
Nos Te Igazi Magyar Ember
te is értelmezhetnéd amit én írtam. Azt írtam, a fene se tudja jár-e hozzá tv progi, mindenesetre a felsorolások között nincs, mint ahogy az egyik 7-esnél sincs, ellentétben a többi tabbal.
Nem arra reagáltam hogy ide írtál, hanem hogy át akarod küldeni az itteni embereket a saját topikjukból egy másikba, mert neked "macerás" többet egyszerre követni. A sok mondatvégi "!?" jel is lehet csak engem irritál, de ha ilyen stílusban írtál a myaudionak is, nemcsodálnám ha "xarnának válaszolni". Érdekes, engem telefonon többször kerestek, hogy vagyok megelégedve, mit, milyen hibákat tapasztaltam. De lehet én csináltam valamit rosszul..
Mivel nem egy Samsung kaliberű cég, természetes hogy a gyártási kapacitás nem akkora volumenű, ráadásul elég sokáig csak előrendelhető állapotban voltak az új tabok, nem tudom miért nem lehet egyszerűen tudomásul venni hogy várni kell, és uram bocsá' elnézni hogy egyelőre az újakat csak náluk kapni. A te szavaiddal élvea magyar ember türelmetlen, minden azonnal kell és most, oldják meg mások a problémáit mert utánanézni, sőt néhány ember még a kapott választ elolvasni is lusta. (ez utóbbi nem rólad szól, de tapasztalat)
Ha konkrét véleményt akarsz akkor azt mondhatom: a 9.7 és a 10 col között nem sok különbség van méretben, ám a felbontás és a méretarány számomra egyértelműen eldönti hogy a 1016-ot válasszam. Inkább a 16:10 és az 1280, mint a 4:3 és az 1024. Szerintem több alkalmazás is jobban "örül" ennek a méretaránynak. Engem a 1016 teljesen meggyőzött, tuti tab.
Pusihusi, én csináltam egy visszaállítást, nem tűntek el a programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Medence topik
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged