- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Concordnál írták hogy másik rommal megszűnt a pattogás és az akadás, eddig nagyon rá voltam kattanva a concorde-ra de a myaudio jobban tetszik a nagyobb felbontás miatt. Ma felhívtam őket és teljesen normálisak voltak, mondták hogy hamarosan jön a JB. Ha neten rendelem meg a kütyüt és van valami baj akkor 8 napon belül cserélik vagy visszaadják az árát plusz ott van még a 1+1 év garancia is... Az Edigital oldalán is úgy látom hogy elég erősen jelen van a Myaudio support, válaszolgatnak a kérdésekre stb stb. Korábban a legtöbb fórumban azt olvastam hogy a concordnál a support erősebb de már nem hiszem.
Bocsi hogy ilyenekkel televágom a fórumot de azért ez nem kis dilemma
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged