- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HP notebook topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
Lehet hogy még sem a tab szar hanem a micro sd kártyám...
-
Tobika1
senior tag
Mégsem jó :S
-
Tobika1
senior tag
Töltés során elég furcsán viselkedett, többször bekapcsolt a kijelzője és kiírta hogy az sd kártya leválasztásra került, nem tudom h mitől lehet ez. Valaki tapasztalt már ilyet?
Valaki a networktv-hez tudna kódot adni privátban?
-
Tobika1
senior tag
válasz
XDModesty #275 üzenetére
Eddig tetszik, bár egy Torrent appal sikerült lefagyasztanom :-). Ja meg Amikor összedugtam a pcvel és egy idő után kikapcsolt a kijelző akkor adott egy furcsa hangot. Ilyen elektromos sistergés, nem tud jól leirni. De amúgy tetszik, kijelző nagyon szép, villámgyors stb. Nem tudja valaki h az interlaced fullhd videot milyen appal tudom lejátszani? Mert a gyári lejátszó nem viszi csak a progressiv videókat.
Ja és a wifi erősebb rajta mint a telefonomon :-)
-
Tobika1
senior tag
Na megjött a kicsike, eddig tetszik csak 2 dolog aggaszt az egyik hogy szerintem a borítása nem aluminium hanem műanyag a másik meg hogy gépelésnél pisszen egyet halkana hangszórója. ez nektek is van?
-
Tobika1
senior tag
Akik hétvégén rendelték a tabot azoknak megjött már? nekem még nem sajnos...
-
Tobika1
senior tag
Csütörtöktől a MEDIAMARKT-ban 69999 lesz a tabi, még jó hogy megrendeltem 75 ért... bár elvileg ahhoz nem adnak 3gs sticket
-
Tobika1
senior tag
Milyen a wifi a kütyüben? a 916Dcc-t nagyon szídják hogy gyenge...
-
Tobika1
senior tag
Állítólag a youtube kliens a rossz. Próbáld ki egy böngészőben, úgy elvileg mennie kell akadás nélkül.
ezt találtam: YouTube HD témához...
Tökéletes a lejátszás a következő kombinációval:
Adobe flash player
Dolphin Browser 8.7
DB böngészőben desktop mód...
YouTube-ban HD, et vojálá müxik megakadás nélkül... -
Tobika1
senior tag
Concordnál írták hogy másik rommal megszűnt a pattogás és az akadás, eddig nagyon rá voltam kattanva a concorde-ra de a myaudio jobban tetszik a nagyobb felbontás miatt. Ma felhívtam őket és teljesen normálisak voltak, mondták hogy hamarosan jön a JB. Ha neten rendelem meg a kütyüt és van valami baj akkor 8 napon belül cserélik vagy visszaadják az árát plusz ott van még a 1+1 év garancia is... Az Edigital oldalán is úgy látom hogy elég erősen jelen van a Myaudio support, válaszolgatnak a kérdésekre stb stb. Korábban a legtöbb fórumban azt olvastam hogy a concordnál a support erősebb de már nem hiszem.
Bocsi hogy ilyenekkel televágom a fórumot de azért ez nem kis dilemma -
Tobika1
senior tag
Üdv!
Tervezem egy ilyen kütyünek a vásárlását, eddig milyen hibák fordultak elő? milyen a supportja? eddig concorde ips-plus-al szemeztem de ez jobban tetszik. hány ujjat tud kezelni a kijelző? 5 vagy 10?
előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest